Spanien, Guijuelo (salamanca)
Jamones og iberiske pølser. Vores iberiske produkter er et spejl af det miljø, de vokser op i: dehesaen, en gave fra naturen, hvor vores eksemplarer vokser og udvikler sig for at tilbyde de bedste iberiske produkter. Hos Castro y González er det vores prioritet at passe på og udvikle denne livskilde bæredygtigt, og vi er bevidste om, at hver enkelt bæk, korkeg, alcornoque, slette og kilde i vores...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Rotationsskinkeholder Mod. "Basis" af nyeste skabelse. Fremstillet i egetræ. Folkelig visdom dikterer, at god skinke skal skæres med kniv, så skiverne har optimale organoleptiske egenskaber til forbrug.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Spanien, Guijuelo
...Den højeste kvalitet Iberisk Egeblad-fodret Skinke 100% Iberico, skåret med kniv og vakuumpakket. Vi leverer kun B2B, mere info her: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsordre: 25 kartoner (1.000 stk). Pris for 25 kartoner: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien) Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato. Vægt af kartonholdbarhedskasse: 6,55 kg. Leveringstid: skal forhandles. TRANSPORT: Kølet 5ºC.
Spanien, La Muela
... pizzaer osv. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolie, der stammer fra århundrede gamle oliventræer og fra arbequina-sort. Gennem årene er vi vokset, udvidet vores faciliteter, moderniseret og innovativt forbedret produktionsprocesserne og maskinerne med det formål at give den bedste service til kunderne og forbedre kvaliteten af vores produkter. Vi er specialiseret i modnede skinker og hvid...
... som ingen andre, og de laver nogle hjemmelavede saucer - den brede variation skiller sig ud - som er udsøgte. Der vil ikke mangle ægte pizzaer med tynd dej bagt i en brændefyret ovn. Sort ris med aioli og iberisk skinke med sennep er attraktive lokale alternativer. Restaurant Bocafinas kulinariske forslag suppleres med hjemmelavede desserter og et bemærkelsesværdigt udvalg af nationale vine. De har dagens menu, og det er også et godt sted at starte dagen med lækre morgenmad. Vil du gå glip af det?
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play