Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Jamón de Bellota Ibérico kendes på sin aflange form med mørke og slidte klove, typisk for de eksemplarer, der har været i marken. Den har en intens og skinnende farve med stor tilstedeværelse af hvide fedtårer i sin tekstur. Ved smagningen opleves en intens og vedholdende aroma, hvor nuancer af nødder og marken træder frem, hvilket skaber en saftig balance mellem graden af salt og den omhyggelige modning, der sammen giver en lang og behagelig eftersmag. Dette konkretiserer endnu mere den oplevelse, som dette mesterværk af naturen giver til ganen.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... Bellota Ibérico, men med en egen karakter. Dens modningsperiode er proportionalt kortere, hvilket gør, at dens smage og aromaer er meget intense, måske mere end selve skinken. Paleta de Bellota Ibérica har et udvalg af forskellige nuancer, som er meget værdsat af offentligheden.
Italien, Fidenza
...Culatta af højeste kvalitet, med en egen præcis smag, der hverken er skinke eller culatello: sød og saftig med nuancer af smør og hasselnød.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Spanien, Guijuelo
...Alta Gastronomía Ege-Feedet 75% Iberisk Skinke Sødme, intens smag, dragende aroma, frisk og langvarig, disse er alle nuancer og nuancer, som Alta Gastronomía Ege-Feedet Skinke tilbyder ganen. Dens fedtindtrængninger får hver eneste skive til at smelte i munden, hvilket gør, at dens minde varer ved og bringer os minder om de mere end fyrre måneder, den har gennemgået i naturlig kælder modning...
Spanien, Alcobendas
... lyserød til purpur. Udseende: Eksternt: Typisk, konsistent. Ved skæring: Konsistent, marmorering og karakteristisk. Smag: Kød med delikat smag. Den indre fedt er meget aromatisk og flydende, smelter i munden og oversvømmer ganen med en uovertruffen smag fyldt med nuancer, intens og langvarig. Lugt: Duftende og delikat. Tekstur: Fin og homogen. Lidt fibret, uden klæbrighed eller blødgøring.
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde. Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
... en fin og luksuriøs karakter med en stor variation af lyserøde nuancer og en betydelig mængde af gylden fedt, forårsaget af marmorering, hvilket giver en eksplosiv smagsoplevelse for ganen, kombineret med den store aroma, som skaber en unik smagsprøve i verden.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play