...Den langsomme modning af druerne i de skrånende kalkstensjorde i Nees Karyes, Larissa, giver vinen mulighed for at udtrykke sig på sin mest karakteristiske og typiske måde. Lys, bleg gul med grønne nuancer, intens frugtagtig duft og markant syre. Det er en ny dimension af vinens kvalitet, der tilbyder mange gastronomiske muligheder. Serveres ved 10 - 12oC...
...finesse, intensitet og aromatisk kompleksitet. Potentialet for sukkerakkumulering i denne druesort er højt for en lige akkurat gennemsnitlig syre (nogle gange utilstrækkelig ved god modenhed) og en farve, der ofte er lidt intens, men som kan holde sig over tid. Pinot noir N anvendes også til fremstilling af kvalitetsbasisvine til mousserende vine. Kulturelle og agronomiske egenskaber Pinot noir N viser sig at være særligt velegnet til tempererede områder. Den udtrykker sig og giver sine bedste resultater på lerede kalkholdige jorde. Under klima...
Tyskland, Freudenstadt
...Intensiv farve, aroma og duft Kraftig-krydret Württemberger Lemberger med peberagtige og bæragtige noter kombineret med traditionelt håndplukket portugisisk havsalt! Det ser ikke kun fantastisk ud, men bringer også intens aroma til f.eks. grillet mad, over et risotto eller en stegt skive blomkål... Ingredienser: Naturligt håndplukket havsalt fra Portugal uden tilsætningsstoffer, Württemberger rødvin af druesorten Lemberger (indeholder sulfitter)...
Italien, Schio
...Ciliegiolo... en anderledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, næsten uigennemsigtig, frugtagtig, med behagelige noter af kirsebærsyltetøj, moden brombær, let krydret, hvid tobak, sort peber som det primære. På ganen, omsluttende, afbalanceret, harmonisk, elegant og fin, rosende den silkeagtige tannin. En rigtig dejlig vin, som kan matches med pelsvildt, en overdådig vildsvin i salmi med polenta og lagrede oste, en lagret toskansk pecorino.
Frankrig, Caromb
...Druer: Grenache 95%, Carignan 5% Alder på vinplanterne: 15 år Terroir: Ler-kalk Høsten: Maskine Smagning: • Farve: Meget lys rosa • Første duft: Intens, citrus (grapefrugt) og floral • Anden duft: Vinsnektar • I munden: Frisk, elegant, rund • God eftersmag Mad/vin kombination: • Retter med sydlige nuancer • Salat, Grillretter Opbevaring: 2 år Vinifikation: Direkte presning. Mosten køles hurtigt for at bevare aromaerne. Naturlig klaring ved kulde. Vinifikation i tank ved 16°C for optimal friskhed og frugtighed. Lagret på fine gærrester indtil aftapning.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
... farve. Smuk aromatisk udtryk af røde og sorte frugter. Voluptøs og kompleks smag, der kombinerer solbær, viol og træagtige noter. ACCORD METS/VIN : Charcuteri, smagfulde kødretter, vildt, gryderetter og oste. TEMPERATURE DE SERVICE : 17°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinifikation: traditionel fermentering med maceration under låg i cirka 21 dage. Lagring: 36 måneder i små franske egetræsfade. Farve: intens granatrød. Duft: intens og kompleks, med noter af små bær og søde krydderier. Smag: tør og fyldig, harmonisk og med god vedholdenhed. Alkoholindhold: ±14% Gastronomisk kombination: en raffineret vin, der passer til rødt kød, især braiserede og stegte retter, lagrede oste og avancerede retter med fondue og trøfler. Serveres ved en temperatur på cirka 18°C.
Frankrig, PARIS
...Denne monovarian vin fra vores ældste vinmarker kendetegnes ved sine fine og lette bobler. I duften er der en eksplosion af aromaer: noter af fyrresaft og honning. En stor, intens og velsmagende vin med aromaer af passionsfrugt og karamel. Denne Champagne vil overraske dig med sin karakter og elegance. Ideel som aperitif, til at ledsage dine fiskeretter, men også dine osteanretninger. 100% chardonnay BLANC DE BLANCS 100% CHARDONNAY 1ER CRU Guldmedalje Gilbert et Gaillard 2014...
Spanien, La Seca-Valladolid
...Vin med en smuk stråfarvet farve, med grønne nuancer. I næsen manifesterer sig elegante, rene og intense varietale aromaer af fennikel og æble, med konnotationer af tertiære aromaer (fra det nye træ) af vanilje og usaltede nødder. I munden er det en fyldig, subtil vin med meget volumen, der giver en lækker rejse gennem ganen, som efterlader en intens, meget vedholdende og velsmagende eftersmag...
Frankrig, Saint-Vérand
...hvilket gør det muligt at kontrollere udbyttet. Vinifikation: Høsten: manuel. Metode: traditionel Beaujolais, semi-kulsyreholdig, i hele klaser. Maceration: 6 til 10 dage. Lagring: i tank. Smagning: En vin, der er let genkendelig. En smuk purpurfarve. En næse med meget typiske aromaer af viol og musk. I munden er vinen fyldig og blød. Eftersmagen er lang og intens frugtagtig.
Frankrig, Parnac
...Intens og kompleks Cahors Denne dybfarvede vin er udtryksfuld og harmonisk; dens komplekse næse fremkalder solbær, krydderier og ristet frugt. Kødfuld og kraftfuld i munden, dens fløjlsbløde kvalitet er bevis på den perfekte mestring af teknikkerne til lagring i egetræ. Aromaer af sorte frugter, lakrids og chokolade fuldender vinens fulde udtryk. Serveres dekantet (eller åbnet flere timer før) før nydelse ved 15-16°. Foreslået ledsagelse: vildt foie gras, trøfler, skovsvampe, tournedos, mælkefodret lam.
Spanien, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Betegnelse for oprindelse: DOP Jerez-Xérès-Sherry Sammensætning: 100% Palomino Vinifikation: Vin lavet af palomino-druer, opnået gennem det traditionelle system med langvarig lagring og criaderas. Modnet i amerikanske egetræsfade. Den oxidative modning sker meget langsomt takket være temperaturen og fugtigheden i kælderen. Alkoholindhold: 18,5o Volumen: 50cl NOTER OM SMAG: Udseende: ravfarvet Duft: Intens aroma af nødder. Smag: Vedholdende og fyldig smag.
Italien, Noci
...Caciocavallo er en semi-modnet ost med trådformet pasta, der udelukkende er produceret af komælk og traditionelt formes i hånden. Navnet "caciocavallo" stammer fra, at produktet modnes i par "over" træbjælker i mindst 45 dage. Den præsenterer sig i en intens gul farve, har en cremet konsistens og en mild, let intens smag, hvilket gør den fremragende at nyde alene eller med brød, også grillet, eller ledsaget af et fremragende glas vin fra Puglia.
Frankrig, Colmar
...Vin fremstillet af druer høstet i overmoden. Lækker og intens, med smag af kandiserede ferskner og abrikoser, afsluttende med en sødme. Druer: 100% Pinot Gris Nedbør: 550 mm/år Alder: 50 år Lagring: 8 til 9 måneder i hundrede år gamle tønder Alkohol: 13% Sukker: 69 g/L Total syre: 3,16 g/L Serveringstemperatur: 8°C Opbevaring: Over 10 år...
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Denne vin har en intens farve, næsen domineres af noter af honning og eksotiske frugter. Blød og cremet angreb, og man finder de konfiterede noter og overmodenhed. Domaine: DOMAINE DE LA TOUR BLANCHE Appellation: AOC Alsace Region: ALSACE Farve: Hvid Druer: 100% Gewurztraminer Dyrkningsmetode: Bæredygtigt landbrug Karakter: Likøragtig Indhold: 75cl Vægt: 1 kg Årgang: 2016...
Spanien, Murcia
...både alkoholisk og malolaktisk gæring finder sted i 1.000 l. rustfrie ståltanke. Vinen lagres derefter i brugte franske egetræsfade i kun 9 måneder for at bevare de delikate noter og den exceptionelle karakter. SMAGSNOTER Intens og livlig rød frugt - hindbær, ribs kombineret med en lys, sprød syre. For at afslutte det hele svæver den spektakulære blomsterduft over det hele. Vin: Rødvin Variation: Garnacha 100% Rod: Rupestris du lot Oprindelsesbetegnelse (DO): Kvalificeret DO Rioja Alkoholindhold: 15º Produktion: 732 flasker...
Spanien, Santiago De Compostela
...Intens rubinblå farve. Tør, men med fantastiske frugtsmage. Hint af brombær, blommer og hindbær. Lilla blomsteragtige noter mod toppen af glasset, afrundet med rige krydderier på grund af sin egetræslagring. Passer perfekt til alle slags kød; især stege, roastbeef eller sirloin; kylling; fårekød og svinekød.
Frankrig, Cénac
...Smag Smuk sødme i munden ledsaget af noter af syltede kirsebær og silkeagtige, velindpakkede tanniner. Generelt indtryk det er en vin, der passer godt sammen. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Lagret i egetræsfade Areal: 0,5 ha Druetype: 100% Merlot Terroir: ler-kalkholdig jord - Plateau Udsigt: dyb, intens, livlig og frisk farve...
Frankrig, Saint Cannat
... egetræsfade i 18 måneder. Vinen kan opbevares i 8-10 år. SMAGSNOTER Dyb rød farve, intens næse og meget fine aromaer af røde frugter, glatte tanniner med en dejlig længde. Madparring: Du vil især sætte pris på vores Bandol rødvin med vildt, gryderetter, oste… Ideel smagstemperatur: fra 16° til 18°C. Åbn 1 til 2 timer før smagning.
...OEIL: Smuk purpurfarvet, klar og dyb. Lette granatrøde refleksioner. NEZ: Intens, fin og delikat, der blander aromaer af røde frugter (jordbær, solbær) syltet med mere krydrede noter. BOUCHE: Blød og fed ved angreb, men munden er ikke desto mindre bemærkelsesværdigt afbalanceret af en smuk livlighed. Tanninerne, meget tilstedeværende, men af stor finesse, vil give den en fremragende evne til at ældes i de kommende år. vin rød: AOC...
Frankrig, Blanquefort Cedex
...Vieux Peyrouquet er en charmerende lille ejendom beliggende i Saint Pey D’Armens, lige ved siden af Ch. Lafleur Morange (Klassificeret Vækst Saint Emilion). Dette ægte og autentiske domaine drives af 5. generation af Cruchet-Pocero familien, som producerer vine med enestående terroir og intens fornøjelse. Familens motto, In Vino Veritas, og deres vedholdende kvalitetsindsats gør Vieux Peyrouquet til en vidunderlig værdi.
...Dyb rubinrød vin med udtalt urtet og krydret aroma. Dens stærke og modne krop kommer til næsen ved den første smagning, blødgjort af den rette syre og de bløde tanniner. Vinen tilbyder en fløjlsblød og velafbalanceret smag; på ganen er smagen intens, men kompleks. Den frigiver en langvarig aroma og en eftersmag af tobaksnoter, godt blandet med træagtige aromaer.
... intens rubinrød farve. Den har en smag med noter af bær, kirsebær, blomme med en stærk duft og smag af bitter mandel. Skræddersyede produktioner til luftfartsselskaber, skibe, jernbaner osv. For andre formater, kontakt salgsafdelingen: +39 3477240044.
...VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druerne kommer fra det første bælte af kalkholdig lerjord ved Gardasøen i den mytiske Sirmione, højde 68 m over havets overflade SESTO DI IMPIANTO: Opdragelse i rækker med guyot-beskæring AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I rustfrit stål ved kontrolleret temperatur COLORE: Intens strågul med grønne nuancer NASO: Behagelig bouquet af melon og...
Italien, Maruggio
...høstes direkte fra planten enten manuelt eller med mekaniske midler; denne dyrebare frugt males efter høsten inden for 12 timer. Denne organisation muliggør en olie med exceptionelle organoleptiske egenskaber som ekstra jomfruolivenolie "harmonisk" med den typiske gyldengule farve og en afbalanceret smag med et strejf af mandel eller ekstra jomfru "frugtagtig" med en intens aroma og krydrede nuancer samt bitre noter af blade.
...Vores Albariño-vin er 100% Albariña-druer, der stammer fra vores egne vinmarker. Hver høst er helt unik, afhængig af hver enkelt årgang, og smagene er altid frugtagtige, hvilket giver en intens tør eller halvtør karakter, med den normale syre fra Albariña, og dens druer formår at 'græde' i glasset, mens den naturlige gyldne farve fremhæves med den fine dekantation og fungerer som et levende organ i flasken. Simpelthen exceptionel.
... bouquet med særlig finesse, med noter af marasca og bær, og smagen er bred, tør, frisk og lang. - Lakana, opkaldt efter området hvor vinmarkerne ligger, adskiller sig fra Mamuthone ved sin fremstillingsmetode; efter den første gæring i ståltanke følger en anden gæring i egetræsfade. - Ilisi er en fadlagret vin, modnet i egetræsfade i 12 måneder.
Populære lande for dette søgeord