Spanien, Madrid
...Paella-krydderiblandingen er ideel til tilberedning af ægte spansk paella med kylling, skaldyr og chorizo. -eget fremstillede- Krydderier udelukkende til industri og handel. Yderligere oplysninger om vores produkter kan findes på vores hjemmeside, eller du kan kontakte vores salgsafdeling. Dit team fra HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... eller supermarkeder og hypermarkeder, og denne skæremaskine til skinke vil tilbyde flere skærestørrelser. Med sit remsystem og sin slibesten vil denne skæremaskine til skinke gøre dit arbejde lettere og spare tid. Med denne professionelle skæremaskine til skinke med en diameter på 195 mm kan du skære rå skinke, kogt skinke, røget bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skærelængde: 190 mm Højde på skæring: 130 mm Skærebredde: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x P370 x H340 mm Vægt: 11,10 kg...
...Traditionelt røget paprika fra La Vera-dalen i den spanske region Extremadura. Det er også en tradition i den spanske Extremadura at røge paprika og dermed fremstille en helt usædvanlig specialitet. Brug: Søde og stærke røget paprika passer, alt efter præference, til and, friskost, de fleste bælgfrugter og grøntsager, kylling, okse- og kalvekød, ris, svinekød. Det må selvfølgelig ikke mangle i nogen BBQ-sauce og giver saucen en uforlignelig aroma. Paprika kan ikke lide stærk varme, ellers bliver den bitter. Dette er det typiske krydderi til den spanske pølse-specialitet chorizo.
Portugal, Barcelos
...Udfyldningsudstyret til delikatesse, der kombinerer hastighed og effektivitet Filler EVC-2000 er det udstyr, du vil have som en allieret til udfyldning i delikatesse. Chorizo, frisk pølse, pølse, salami osv. Det kombinerer et 10-fin motorfødesystem, der reducerer tab og forhindrer pletter og bobledannelse, samtidig med at det kontrollerer den nøjagtige størrelse af portionerne. En...
Frankrig, La Jaille Yvon
...Vores MCÖ sojaproteiner er designet til at give dig mulighed for at drage fordel af vores ekspertise, men også til at dele vores kreationer og opskriftsideer direkte fra vores forberedelseskøkken. Vores HéÖ granulat findes i flere smagsvarianter, herunder Fjerkræ, Chorizo, Merguez, Skaldyr og i forskellige størrelser: Uanset om det er til bolognese, gratin eller andet, er alle granulatene klar...
Frankrig, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez okse-lam i 55 eller 90g, kød, fars, chorizo til grill, osv. Den kreative sortiment af saucisserie tilbyder også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og kartofler, med grillede grøntsager, med grillede løg, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Tilgængelig i selvbetjeningsafdelingen...
...Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) og modnet i et naturligt tørreområde.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Spanien, Peligros
Produkter Ruca blev grundlagt i 1948 i byen Granada som resultatet af samarbejdet mellem flere medlemmer af familierne Martín Molina og Rubio Casero. Vi startede vores aktivitet som leverandører af krydderier og krydderiblandinger til den traditionelle "MATANZA" af svin i hjemmet, og vi specialiserede os gradvist i produktionen af FORBEREDTE KRYDDERIER til konservering af disse pølser. I de førs...
...Spiselig, brugt til dannelse af kogt chorizo med tyk dej og produktion af kogt, røget, cabano, modnet og rå chorizo.
Matchende produkter
Avanceret
Avanceret
Andre produkter
OKY
OKY
Frankrig, Laissac
... oksekød, chorizo, guanciale, tørret pølse, saucisson, udgør vores sortiment af nitritfri charcuteri fremstillet i vores værksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også opfinderen af Popines: fint skåret charcuteri i et 100% genanvendeligt og pantbart glas. Når den er vakuumpakket, kan Popinen holde sig i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i 3 størrelser (Popine, Marmite, Chaudron), vil den ledsage dine raclette-retter om vinteren og charcuteri-plader om sommeren.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Cuéllar, Segovia
Vi er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med opdræt af iberiske svin og fremstilling af håndlavede pølser i Cuéllar, Segovia. Mellem fyrretræer og egetræer fødes dyrene og passes på vores egen gård, hvor vi fører en grundig kontrol med deres kost og sundheds- samt miljøforhold. Vi har altid lavet vores egen slagtning, når vinteren kom: chorizo, salchichón, blodpølse osv. En dag besluttede vi at tage et skridt videre og sætte vores produkt på markedet. Hvis vores venner og familie elskede vores pølser, hvorfor så ikke tilbyde et så naturligt og udsøgt produkt til andre?
Spanien, La Muela
Aibar Selección er en familieejet virksomhed med over 50 års erfaring inden for fremstilling og distribution af skinker, pølser, oste og meget mere. Alle de produkter, vi sælger, er af høj kvalitet og til de bedste priser. Vi har et bredt katalog af produkter, herunder: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkeben, iberisk salchichón, modnet chorizo, frisk chistorra, guanciale, special coppa til...
Frankrig, Layrac
...der passer til deres anmodninger og behov. Vores drift giver os fleksibiliteten fra en håndværksvirksomhed, hvilket er en fordel. Nogle kødvarer: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Cote de porc Nogle pølser: Pâté de campagne, Boudin, Saucisson à l’ail, Chorizo, Saucisse de Toulouse, Chipolatas, Merguez Sporbarheden af Marassé-produkterne omfatter de midler, der er etableret for at følge hver fase af produktionen og salget af vores kød, for at sikre, at de gode hygiejneforhold overholdes under disse faser.
Spanien, Madrid
I Quinto Mandamiento tilbyder vi vores kunder alle former for veganske fødevarer. Vi har alt fra veganske burgere til fisk samt veganske snacks til at nyde med familien. Har du allerede prøvet den veganske chorizo? Den er virkelig lækker, ligesom osten. Alle vores produkter er veganske og miljøvenlige. Du vil finde hundredevis af lækre muligheder til at starte din veganske kost. At købe veganske...
Spanien, Massamagrell
Håndværksmæssig fremstilling af pølser, chorizo, friske longanizas, kødprodukter...
Spanien, Martinamor
... af pølser gør, at hver gæst kan finde en bid, der passer til deres smag. Fra stykker af lomo embuchado, chorizo eller salchichón til produkter, der bevarer historien fra hele en region, som morcón eller sobrasada. Omhyggeligheden i opdrættet af dyrene, sammen med det omhyggelige arbejde med udvælgelse, hakning og marinering af kød, gør en forskel. Modningstiden afrunder en proces, der giver gastronomiske og ernæringsmæssigt meget interessante perler, som ikke går ubemærket hen i smagsløgene.
Frankrig, Perpignan
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Portugal, Benedita
Virksomheden DETRIGO producerer og sælger ultrafrosne bageri- og konditorivarer som majsbrød, pastéis de nata, brød med chorizo og andre, samt konditorvarer med traditionelle opskrifter. Vi sætter vores evner, erfaring og motivation i spil for at imødekomme vores kunders behov og forventninger, samtidig med at vi respekterer de traditionelle opskrifter, fødevaresikkerheden og anvender avancerede...
Portugal, Valença
... at fordele dem mellem flere fabrikker. De produkter, vi sælger, er: Konserves af frugt, bælgfrugter og grøntsager, Konserves af fisk, Oste og osteanaloger i skiver og revet, Charcuteri (pålæg, bacon, chorizo, salami, semuladej, vegetabilske og olivenolier, juicer og nektar, chokolade og småkager, frosne grøntsager, UHT-mælk, kølesalater, saucer (mayonnaise, ketchup, sennep og mange flere), frosset fisk og ultrafrosset skaldyr (rejer), frosset kød af svin, kvæg og fjerkræ.
Spanien, Guijuelo
FISAN er en familievirksomhed med en stor historie (grundlagt i 1920, en hundredeårig virksomhed), som er specialiseret i en håndværksmæssig produktion af det stjerneprodukt fra den spanske gastronomi, Iberico Bellota Skinke. Vi fremstiller også mange andre produkter fra Iberico Svinekød såsom Embutidos (Chorizo, Lomo..) og frosne udskæringer (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyder flere formater...
Spanien, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA satser på det typiske galiciske produkt, såsom den traditionelle chorizo og cebollero, lacón, panceta, cacheira..., men uden at glemme mere generiske produkter som hamburger, pølse eller criollo, dog med kvaliteten af råvarerne fra vores land og det gode håndværk fra erfarne hænder samt en teknologisk infrastruktur, der kun kan bidrage til excellence af vores produkter.
... pacifisk torsk, jordbær, hvidløg, pølser (skinke, serrano, chorizo, sort chorizo osv.), lime/limefrugter, fisk, ris, ost, mucua, maruvo, fuba de bombo/fuba af majs, okra, palmeolie osv. Drikkevarer som cuca Kizaca, snacks fra området, tørret fisk osv. Kød osv. ANG LESS GOLD IMPORT OG EKSPORT LDA præsenterer forskellige løsninger, der muliggør tilfredsstillelse af vores kunder og partnere med højere...
Embutidos Don Hilarión er en virksomhed, der beskæftiger sig med salg af chorizo, skinker, fuet, lårkoteletter, bacon,... i Haro. Produkter af høj kvalitet i La Rioja. Skinker fra Haro, chorizo fra Haro, lårkoteletter fra Haro, fuet fra Haro, bacon fra Haro. Salg i slagterforretninger og delikatesseforretninger, fødevarebutikker, vinhandlere, og du kan også smage dem på restauranter og barer. Vi har distributører i provinser i Spanien til distribution af vores produkter.
Spanien, Tudela (navarra)
Leframa er en familieejet virksomhed, der langsomt er vokset takket være to klare principper: hårdt arbejde og maksimal kvalitet for at tilbyde vores kunder det bedste produkt. Vi elsker vores arbejde og forsøger at formidle det i alle vores produkter. Vores produkter: FRISKE PØLSER, CHISTORRA, TØRRET OG FRISK CHORIZO, LONGANIZA, KURD PANCETTA, BACON, MARINERET LOMME, HVID CHORIZO, CULARES. Alle vores produkter er lavet med naturligt tarme. Vi har mærket Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nu har vi også en række økologiske produkter.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri. Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
Spanien, Chipiona
...Peberfrugter, Tomater, Gulerødder, Pastinakker... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Forarbejdede produkter: Olivenolier, Sherryeddike, Oliven, Ansjoser, Makrel, Muslinger, Sardiner, Tun, Chorizo, Ibériske skinker, Oste, Basilikum, Peber, Cayenne, Kanel, Spidskommen, Nelikker, Laurbær, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Vores produkter stammer alle fra lokal produktion, vi vælger vores partnere med omhu for at levere de bedste produkter fra Andalusien.
Spanien, Aracena
... modner vi på en håndværksmæssig måde med luft fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omhu og det engagement, vi lægger i vores Jamón de JABUGO, gør det muligt for os at tilbyde dem med den helt rigtige modningsgrad. Vi har også iberisk cebo-skinke, iberisk Bellota-skinkeskive, iberisk lomo, ekstra lomo morcón, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver af iberiske pølser. Kontakt os venligst via denne kanal, så vil vi betjene dig uden forsinkelse.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play