Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Spanien, Monroyo (teruel)
...I fremstillingen af denne hjemmelavede chorizo anvendes de fine dele af svin med "Denominación Origen Teruel" Duroc, såsom skulderen og baconet, udvalgte krydderier fra oprindelsen og naturlige tarme, hvilket giver en intens og karakteristisk smag, samt gør det til et meget sundt produkt.
Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Ege-fed iberisk chorizo er et produkt, der traditionelt er lavet med de bedste krydderier og udvalgte kødtyper. Dets ingredienser og kontrolleret modning gør dette produkt til en exceptionel delikatesse.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Chorizo Castro y González "Selección" er lavet med udvalgte kødtyper fra vores iberiske svin. Den præsenterer sig med en intens rød-orange farve, blød berøring og medium hårdhed, samt en intens aroma, hvor paprikapulveret, der anvendes i forberedelsen, skiller sig blidt ud. Med en intens og gennemtrængende smag givet af den iberiske Presa, som vi bruger i forberedelsen, er den en fryd for selv de mest kræsne ganer. SKU:N / A Forsendelsesvægt:N / A...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er en familieejet virksomhed, der i mere end et århundrede har specialiseret sig i fremstilling og modning af iberiske skinker og andre produkter fra den iberiske svin. Virksomheden har formået at kombinere traditionelle metoder med den mest avancerede teknologi, godkendt sine faciliteter i henhold til kravene fra Den Europæiske Union og integreret sig i Denomination af...
Spanien, El Puntal (murcia)
...Chorizo aroma BEHOLDER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
Siden sine begyndelser har Max Zander været kendetegnet ved kvaliteten af sine produkter, der er fremstillet håndværksmæssigt i den originale tyske stil. Siden 1968 har vi arbejdet på at opretholde den samme kvalitet, der har gjort os værdige til jeres tillid. Hos Max Zander udsætter vi vores produkter for et strengt kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem, fra udvælgelsen af friske råvarer og in...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er fremstillet med en omhyggelig udvælgelse af hakket / skåret kød, tilsat salt, paprika og andre krydderier, hvilket resulterer i vores Chorizo Sarta Ibérico Extra. En sand delikatesse for ganen, der uden tvivl vil imponere dem, der prøver det. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige kendetegn, der tydeligt adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i...
...Lækkert chorizo lavet med de bedste kødtyper og naturlige krydderier er ideelt til gryderetter, grillfester osv.
Spanien, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Den iberiske Bellota Cular Chorizo fra DOMPAL er lavet af hakket kød og svinefedt, krydret med paprika og hvidløg, alt sammen fyldt i naturligt tarmskind. Omtrentlig vægt 1,3 kg...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Håndværksmæssig fremstilling af produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røget bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, frisk skinke, frisk knogle, og naturligvis de salte og friske produkter som: Øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
LUIS OLIVERAS S.A. er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af tørret pølse siden 1933. Vi er beliggende i det nordøstlige Spanien, meget tæt på den franske grænse, nær de vigtigste havne og lufthavne. Kombinationen af vores håndværk og de bedste råvarer gør det muligt for os at producere pølser af den højeste kvalitet af svinekød samt Halal-pølser baseret på kalkun og ...
Spanien, Murcia
Vi tror på kvaliteten af produkter lavet i Spanien, og derfor ønsker vi at dele dem med resten af verden. Asturierne er stolte af deres gedeost, valencianerne af deres paella, riojanerne af deres vin, men hele Spanien glæder sig, når vores produkter og opskrifter går ud over vores grænser. Som spanierne er vi stolte af vores gastronomi og den variation af produkter, der er lavet i vores land. Go...
Spanien, Finestrat
...Spansk iberisk chorizo; Tilgængelig som iberisk chorizo eller fra almindelige fedesvin.
Spanien, Madrid
...Gourmetcroquetas fremstillet håndlavet i vores værksted. Vi har mange forskellige varianter: - Croquetas med iberisk skinke - Croquetas med boletus - Croquetas med blå ost - Croquetas med torsk - Croquetas med confiteret porre, dadler og gulerod - Croquetas med rejer i hvidløg - Croquetas uden chorizo (100% vegetabilske) - Croquetas med græskar og karry (100% vegetabilske)...
Spanien, Alhama De Murcia
...Forberedt til fremstilling af alle typer chorizo, både sød og krydret, i henhold til vores kunders behov. Disse forberedelser indeholder alle de nødvendige komponenter for at opnå chorizo af fremragende kvalitet.
Spanien, Igualada
New Metal er en virksomhed dedikeret til aktiviteter inden for trækning og handel med blødt ståltråd, med en lang og bred industriel erfaring. Kundens tilfredshed og overholdelse af kvalitetsstandarder er prioriteter i organisationen, hvilket afspejles i udviklingen af avanceret, effektiv, pålidelig og sikker teknologi. Al den know-how, der er opnået i de sidste 30 år, anvendes til at tilbyde lø...
Spanien, Madrid
...Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) og modnet i et naturligt tørreområde.
Spanien, Peligros
Produkter Ruca blev grundlagt i 1948 i byen Granada som resultatet af samarbejdet mellem flere medlemmer af familierne Martín Molina og Rubio Casero. Vi startede vores aktivitet som leverandører af krydderier og krydderiblandinger til den traditionelle "MATANZA" af svin i hjemmet, og vi specialiserede os gradvist i produktionen af FORBEREDTE KRYDDERIER til konservering af disse pølser. I de førs...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Cuéllar, Segovia
Vi er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med opdræt af iberiske svin og fremstilling af håndlavede pølser i Cuéllar, Segovia. Mellem fyrretræer og egetræer fødes dyrene og passes på vores egen gård, hvor vi fører en grundig kontrol med deres kost og sundheds- samt miljøforhold. Vi har altid lavet vores egen slagtning, når vinteren kom: chorizo, salchichón, blodpølse osv. En dag besluttede vi at tage et skridt videre og sætte vores produkt på markedet. Hvis vores venner og familie elskede vores pølser, hvorfor så ikke tilbyde et så naturligt og udsøgt produkt til andre?
Spanien, La Muela
Aibar Selección er en familieejet virksomhed med over 50 års erfaring inden for fremstilling og distribution af skinker, pølser, oste og meget mere. Alle de produkter, vi sælger, er af høj kvalitet og til de bedste priser. Vi har et bredt katalog af produkter, herunder: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkeben, iberisk salchichón, modnet chorizo, frisk chistorra, guanciale, special coppa til...
Spanien, Madrid
I Quinto Mandamiento tilbyder vi vores kunder alle former for veganske fødevarer. Vi har alt fra veganske burgere til fisk samt veganske snacks til at nyde med familien. Har du allerede prøvet den veganske chorizo? Den er virkelig lækker, ligesom osten. Alle vores produkter er veganske og miljøvenlige. Du vil finde hundredevis af lækre muligheder til at starte din veganske kost. At købe veganske...
Spanien, Massamagrell
Håndværksmæssig fremstilling af pølser, chorizo, friske longanizas, kødprodukter...
Spanien, Martinamor
... af pølser gør, at hver gæst kan finde en bid, der passer til deres smag. Fra stykker af lomo embuchado, chorizo eller salchichón til produkter, der bevarer historien fra hele en region, som morcón eller sobrasada. Omhyggeligheden i opdrættet af dyrene, sammen med det omhyggelige arbejde med udvælgelse, hakning og marinering af kød, gør en forskel. Modningstiden afrunder en proces, der giver gastronomiske og ernæringsmæssigt meget interessante perler, som ikke går ubemærket hen i smagsløgene.
Spanien, Guijuelo
FISAN er en familievirksomhed med en stor historie (grundlagt i 1920, en hundredeårig virksomhed), som er specialiseret i en håndværksmæssig produktion af det stjerneprodukt fra den spanske gastronomi, Iberico Bellota Skinke. Vi fremstiller også mange andre produkter fra Iberico Svinekød såsom Embutidos (Chorizo, Lomo..) og frosne udskæringer (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyder flere formater...
Spanien, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA satser på det typiske galiciske produkt, såsom den traditionelle chorizo og cebollero, lacón, panceta, cacheira..., men uden at glemme mere generiske produkter som hamburger, pølse eller criollo, dog med kvaliteten af råvarerne fra vores land og det gode håndværk fra erfarne hænder samt en teknologisk infrastruktur, der kun kan bidrage til excellence af vores produkter.
Embutidos Don Hilarión er en virksomhed, der beskæftiger sig med salg af chorizo, skinker, fuet, lårkoteletter, bacon,... i Haro. Produkter af høj kvalitet i La Rioja. Skinker fra Haro, chorizo fra Haro, lårkoteletter fra Haro, fuet fra Haro, bacon fra Haro. Salg i slagterforretninger og delikatesseforretninger, fødevarebutikker, vinhandlere, og du kan også smage dem på restauranter og barer. Vi har distributører i provinser i Spanien til distribution af vores produkter.
Spanien, Tudela (navarra)
Leframa er en familieejet virksomhed, der langsomt er vokset takket være to klare principper: hårdt arbejde og maksimal kvalitet for at tilbyde vores kunder det bedste produkt. Vi elsker vores arbejde og forsøger at formidle det i alle vores produkter. Vores produkter: FRISKE PØLSER, CHISTORRA, TØRRET OG FRISK CHORIZO, LONGANIZA, KURD PANCETTA, BACON, MARINERET LOMME, HVID CHORIZO, CULARES. Alle vores produkter er lavet med naturligt tarme. Vi har mærket Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nu har vi også en række økologiske produkter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play