Spanien, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk producent af kødprodukter siden 1976. Vore hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kogt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er specialiseret i den kommercielle sektor af HORECA (Hotel, Restaurant og Catering). Vi har base i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrik med moderne industrielle udstyr og produktionsmetoder. Vores virksomhed er en leder i denne sektor...
Spanien, Pobladura de Pelayo García
... pølsemageren. Garantien, smagen og tilpasningen til de mest moderne systemer i vores faciliteter sikrer den meget høje kvalitet af Ferjus pølser og saltede produkter. Alle vores produkter er fremstillet uden gluten, uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Nogle af vores produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelavet (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelavet (sarta og cular), Serranoskinke, Lomo embuchado, Naturlig bacon (røget og marineret), Modnet tunge (svin og okse), Marineret ribben, Røget lacón.
Spanien, Guijuelo
Iberiske Produkter Guijuelo. Fabrik for skinker og iberiske pølser: skinker, skuldre, chorizo, lænd.
Portugal, Leiria
... unik smag. Med tilføjelsen af charcuteriprodukter til sit portefølje har vi skabt et nyt mærke - MANDUCA ®, hvor vi har forskellige produkter som: Rispølse; Farinheira; Negrito; Salpicão; Røget mave; Skinke; Friske pølser og Merguês; Spyd; Roti; Hjemmelavet chorizo. Altid tro mod de håndværksmæssige produktionsprocesser og de strenge kriterier for udvælgelse af råvarer, har vi som MISSION: At...
Spanien, La Vall D'uixó
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981Kødhus specialiseret i hestekød, som fremstiller alle typer pølser fra forskellige slags hamburgere til hestekød, mortadella af hestekød, salchichón og chorizo af hestekød. CARNES MURCIA 1981Calle Maestro Rodrigo, 812600La Vall D'uixóCastellón+34 964 66 21 22...
Spanien, Figueres
El Graner er en slagterforretning med over 20 års erfaring, beliggende i Alt Empordà, med butikker i Vilafant og Figueres, samt et eget værksted, hvor vi fremstiller vores pølser 100% håndlavet. Vi har to linjer af pølser: kogte og tørrede. Fuet, langaniza, bacon, lår, kalkun, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... alle lavet med stor omhu på håndværksmæssig vis i vores værksted. Vi tilbyder også pølsepakker til at smage vores produkter i særlige perioder som julen, eller til at lave originale firmagaver.
Spanien, Vallecas
Vil du købe kød online hurtigt, nemt og sikkert? Hos Discarlux specialiserer vi os i salg af kød af den bedste kvalitet. Vi er eksperter i oksekød fra nationale og europæiske dyr. Det har aldrig været lettere at købe gourmetkød online. Hvis du ønsker kød online til den bedste pris og kvalitet, så tag et kig på vores online butik. Vi har de bedste produkter: ribeye steak og kvæg, oksemørbrad, okseburger, tørret kød, chorizo, blodpølse og meget mere. Discarlux, din pålidelige hjemmeside til kødlevering.
Spanien, Valencia
XarcuSpain er en virksomhed, der primært beskæftiger sig med eksport af gourmetprodukter, håndlavede, sunde og økologiske varer af spansk oprindelse. Selvom vi er specialister i tørrede kødprodukter (Skinke, Chorizo og Lomo), kan du finde forskellige kategorier i vores katalog. Honning, Trøfler, Likører, Olier og enhver form for kød. Vi retter vores aktivitet mod HORECA-sektoren, og selvom vi primært arbejder gennem distributører, er vi i stand til at foretage skræddersyede forsendelser til enhver virksomhed inden for restaurationsbranchen.
Spanien, Cerceda
... vegansk fisk, plantebaserede alternativer til kylling og chorizo, og et væld af 100% cruelty free produkter, lækre og meget sundere end de originale. Vi har de bedste veganske mærker: Oumph, Verdino, Beyond Meat, Heura, Violife, Fry's, Grin Grin, Linda McCartney, Biográ, Biocop, Vegan Nutrition, Serra Vegana, La Carleta, Mommus, Nutty Artisan Foods, Vacka, Vegetaleso, La Cuchara Verde, Quorn, VFC...
Spanien, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Situat i La Vall de Bianya, i byen La Canya kan du finde fabrikken, af første klasse, af skinker fra Ramòn Ventulà. Produkter: skinker. Skinker med ben. Udenbenede skinker. Skåret skinke. Fuet. Chorizo. Tocineta. Pancetta. Bacon. I midten af det 20. århundrede, i et hus i den lille by La Canya, begyndte familien Ventula at fremstille pølser. I starten var pølserne beregnet til eget forbrug eller...
Virksomhed inden for distribution og eksport af fødevarer med håndlavet kvalitet af meget høj standard. Vi eksporterer til hele EU: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (søde og stærke), Modnede fåreoste, Wagyu-burgere, oksekødsburgere, vine fra Ribera del Duero, vine fra Rioja.
Spanien, León
...der ikke fremskynder fremstillingsprocesserne ved ikke at tørre pølserne. Alle vores produkter fremstilles efter den mest traditionelle metode og med de bedste råvarer, så smagen af cecina, chorizo eller en hvilken som helst af vores pølser vækker alle dine sanser som aldrig før. Vi inviterer dig til at besøge vores hjemmeside og se vores produkter, vi ser frem til at høre fra dig!
Spanien, Zamora
Producent af håndlavede pølser - Embutidos Ele fra Zamora Producent af håndlavede pølser fra Castilla og León. Chorizo, skinke, bacon, salami og flere pølser med håndværkssignet, der garanterer deres kvalitet. Pølser, der er helt eksklusive på grund af deres lokale karakter, betragtes som nogle af de bedste i verden.
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
Frankrig, Villefranche De Rouergue
Siden sin oprettelse i 1962 har virksomheden SACOR specialiseret sig i tørret kød fra Sydvestfrankrig. SACOR tilbyder fødevarer baseret på traditionelle og regionale opskrifter. Virksomheden tilbyder således tørret pølse, tørret salami, charcuteri-plader, chorizo, tørret skinke, coppa, pancetta, salami, røget bryst osv. Virksomheden forpligter sig til gennemsigtighed og smagens excellence.
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Spanien, Guijuelo
Online butik til salg af skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spanien. Iberisk skinke, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurve og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Embutidos Pajariel er en familieejet virksomhed grundlagt i 1945 med egen produktion, producenter af traditionelle kvalitetsprodukter som tørret chorizo, barbecue chorizo og cecina. I dag har industrien to produktionsanlæg udstyret med avanceret teknologi, som sammen med de mest moderne og avancerede teknikker inden for virksomhedsledelse og kvalitet gør Pajariel til en førende producent i den agroalimentære sektor.
... fiskepaté - Vegetabilske patéer og smørbare cremer - Konserves af svinekød, chorizo og vildtkød i olie - Håndlavede oste - Chokolade og marmelade med forskellige smagsvarianter - Ren honning - Bie pollen - Økologiske urter og krydderier. Tøv ikke med at nyde vores håndlavede produkter med den bedste smag og kosmetik, der vil hjælpe med at pleje din hud.
Frankrig, Nogent Sur Oise
... i Nogent-sur-Oise, er en specialitet baseret på svinekød, der er kombineret med krydderier efter en unik opskrift, som har gjort vores chorizo berømt. Vores produkter: Tørret skinke, Chorizo hals, Chorizo pinde, Chorizo PP D32 stang, Skiver af chorizo, Chorizo terninger, Chorizo brudstykker, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Skiver af chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55...
Spanien, Cuellar
Vi er en lille familievirksomhed, der specialiserer sig i opdræt af iberiske svin og fremstilling af deres produkter. Hver vinter har vi altid lavet vores egen slagtning: chorizo, salchichón, blodpølse osv. En dag besluttede vi at tage et skridt videre og sætte vores produkt på markedet. Hvis vores venner og familie elsker alle vores pølser, hvorfor så ikke tilbyde et så naturligt og udsøgt...
Spanien, Caldes De Montbui
Vi fremstiller højkvalitets kuraterede produkter. Vores produkter er anerkendt af de bedste spanske kokke. Vores stjerneprodukt er longaniza (lignende salchichón eller italiensk salami), men med en blød og ikke syrlig bouquet. Vi har lanceret et nyt produkt, longaniza af kalkun, som er den eneste på markedet, der er 100% kalkun. Fuet og chorizo har stor accept i alle de bedste gourmetbutikker i Europa. Vi var drivkræfterne bag de salte longaniza-slik, samt longaniza med nødder.
Spanien, Pozuelo De Alarcón
... markedet. Samt vores originale opskrifter på chorizo-fars og habanero-fars. Vi stiller også vores produktionsanlæg til rådighed for kunderne til at fremstille deres tilpassede opskrifter, med ingredienser og allergener tilgængelige for forbrugeren. !!!Vi lader kunden komme ind i køkkenet!!!
Spanien, Tomelloso
Vi fremstiller løgpølse uden konserveringsmidler eller farvestoffer, friske chorizo og pølser samt svinefedt til stegning eller friturestegte.
Spanien, Sevilla
... overskrider grænser og efterspørges i alle lande. Olivenolie er den grundlæggende og karakteristiske ingrediens i middelhavskosten. Den stammer fra Andalusiens jorde, og dens anvendelse er primært kulinarisk og meget gavnlig for helbredet. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvid, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinas er konserverede, marinerede eller pølseprodukter. Blandt de mest kendte er chorizo, salchichón, caña de lomo og andre pølser som butifarra, morcón eller fyldt kød. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Belgien, Machelen (Bt.)
... cateringemballage. Pakker under dit private label eller vores Guina mærke. Lønemballage (kontraktpakning) er også muligt. Et overblik over alle produktfamilier i vores sortiment: salami (salami, salami light, chorizo), baconprodukter, kogte varer (skinke, affedtet skinke, kødbrød, Pariserpølse, Mesterlig Skinke), røgvarer (Filet de York, Filet d'Anvers, røget rå skinke 'Cobourg', røget bacon), cateringprodukter (morgenbacon, røget bacon, kogt skinke), økologiske produkter (Øko morgenbacon, Øko salami, Øko kogt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
... indsprøjtning), chorizo og frisk langaniza, chistorra, butifarra og hamburgere (især den med oksekød). Med Hermanos Bernal Hernández, S.L. begyndte den tredje generation af Bernal-familien (siden 1898), uden at glemme traditionen. I 2004 grundlagde vi Cárnicas Palber SL i samarbejde med José Antonio Palacios Ezquerra, som er dedikeret til udskæring og salg af frisk kød, hvilket udvider vores produktudvalg. Vore primære kunder er inden for HORECA-sektoren. Men vi satser også på, at alle, der ønsker det, kan nyde vores produkter. Derfor har vi en online butik på vores hjemmeside og et salgssted i fabrikken.
Spanien, Baños Del Rio Tobia
... forret et godt selskab og en simpel skive af en god pølse. Vælg dit øjeblik. Vi behøver sikkert ikke at være en ekspert i smagning. Men på en eller anden måde, uanset hvor du kommer fra, har en god chorizo, skinke, lår eller ost en aroma, når dens fremstilling og kvalitet er fremragende. Vi er en virksomhed, der producerer traditionelle hjemmelavede pølser. Vi har en online butik, hvor du kan finde alle vores produkter.
Spanien, Encinasola
Vi er kvægavlere og producenter af skinker og pølser fra Huelva, med et bredt udvalg af skinker, skulderstykker, chorizo, morcones, salchichoner af første kvalitet, lomo og skiver,... alle produkter fra den iberiske svine race, fremstillet efter vores tradition, med særlig omhu for at opnå den højeste kvalitet. Besøg vores fysiske butik, hvis du er i Encinasola, eller foretag dine indkøb, hvis du ønsker det, i vores online butik.
Frankrig, Ste Eulalie
Vi er Jambons Oliveras, en familieejet virksomhed, der tilbyder iberisk pata negra cebo og bellota skinke online. Du kan finde serrano skinke (fra bjergene) samt klassikerne inden for spansk charcuteri (iberisk lomo, chorizo fra Salamanca, morcilla, iberisk fuet, landpølse) i vores online butik. Vi har været importører af iberisk skinke i over 18 år (siden 1998). Vi deltager i mere end 50 messer...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play