Italien, MILANO
... dagligvarebutikker. Med en lang holdbarhed indtil 07/05/25 er denne skinke et pålideligt og alsidigt produkt, der passer til en bred vifte af opskrifter. Perfekt for dem, der elsker den italienske kulinariske tradition, er det en essentiel ingrediens for dem, der ønsker at bringe den autentiske smag ind i deres køkken. Let at bruge og klar til brug, er det det ideelle valg for dem, der søger kvalitet og bekvemmelighed. KG 10.010 nettovægt Minimum ordre: 50 emballager med 2 skinker...
Tyskland, Balingen
... - særligt velegnet som allround-maskine i forberedelsesrum, køkken og kantine - til kødudsalgsdisken Højdepunkter - hygiejnisk perfekt design: værktøjsfri demontering og opvaskemaskinevenlige (Ceraclean®) komponenter samt åben konstruktion, så håndrengøring er let muligt. - Finjustering af skærestyrken i området 0 - 3 mm - kraftfuld Bizerba motor, valgfrit med intelligent motorstyring Emotion®...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... af dens genetiske renhed. Den store mængde af ydre fedt giver en høj indhold af oliesyre, hvilket gør den blød samtidig med at den er let, og den "smelter" i munden. Denne skinke transporterer hurtigt sin intense smag og behagelige aromaer til ganen. Dens organoleptiske rigdom er et resultat af den 100% iberske genetik, dens langvarige modning på over 36 måneder, og dens naturlige kost baseret på belloter.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Letland, Smiltenes
... let at kløve og brænder nemt. Det bruges også til at ryge kød, fisk, grøntsager, nødder og ost. Berømt er rygningen af Westfalsk skinke. Som hårdt træ bruges bøgetræ også til fremstilling af musikinstrumenter. For eksempel trommer og guitarlegemer. Bøgetræ har en klang, der ligger mellem ahorn og birk, som begge er de mest populære trommetræer. Bøgetræ er det bedste valg til byggeri af chaleter, huse og hytter.
...Arancino får straks en til at tænke på en kombination af kød, grøntsager, sauce, ris og rasp. Vi har derimod givet det et virkelig let og lækkert twist ved at kombinere ris med få og udvalgte ingredienser. Terninger af skinke og smeltet mozzarella er hovedpersonerne i denne opskrift.
Holland, De Meern
...På et øjeblik kan vi samle to, fire, seks eller flere dåser med fisk eller pakker med skinke, suppesposer eller chokoladebarer. Iøjnefaldende (kampagne-) emballager samler En bånd er et enkelt middel til at fremstille kampagneemballager. To, fire, seks eller flere dåser med fisk kan lige så let samles som pakker med skinke, suppesposer eller chokoladebarer. Et bånd i eget corporate design øger...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Italien, Fisciano
...Vores friske fyldte pasta indeholder kød, lufttørret skinke, ricotta og spinat, porcini-svampe, alt indpakket i et tyndt og let lag lavet af mel og æg fra fritgående høns.
Spanien, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Uden Ben fra Sierra Lindón - Prosciuttoen fra Teruel D.O.P. har en rød farve, infiltreret fedt og ved skæring afslører den et meget glansfuldt udseende. Den kendetegnes ved en let saltet og samtidig delikat smag. Dens fedt har en behagelig smag, og dens fede konsistens frigiver en unik aroma. Præsentation: Benfrit prosciutto pakket vakuum. Modning: 20 - 24 måneder...
Spanien, Madrid
...Skæring, der kommer fra den øverste del af lænden, med et højt niveau af marmorering, glat tekstur og let at håndtere til forberedelser.
Frankrig, Auros
...Det er jordsalt (og ikke havsalt) Det er det salt, man skal bruge for at lave Bayonne-skinken IGP. Det er et ikke-jodiseret salt med egenskaber, der adskiller sig fra havsalt. Det har en let anderledes smag og er 10 gange mere saltet. Så brug mindre. Mange gourmetrestauranter bruger det for dets smagsmæssige egenskaber. Kødretter bliver meget bedre med dette salt.
Frankrig, Bayonne
...magnesium og fosfor. Et ideelt brød til at ledsage vegetabilske ingredienser eller bløde pølser som kalkun eller skinke, der forstærker deres egenskaber. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 FORVENDT VÆGT (G):345 g BAGT VÆGT:290 g LÆNGDE (CM):37 cm BREDDE (CM):8 cm AFTØDNING:20 min. | STUETEMPERATUR BAKNING:20 min. | 180ºC DIMENSIONER:600x398x263 ENHEDER:28 Enheder/Karton | 28 Karton/Palle ENERGIVÆRDI (KCAL/KJ):1220 / 292 PROTEINER (G):8,41 KULHYDRATER (G):54,66 SUKKER (G):1,36 FEDT (G):3,75 KOSTFIBER (G):2,84 SALT (G):1,36...
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde. Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
Storbritannien, Slough
... overfladen og stik hver del med en hel nellike. Det bruges i medicin som carminativ, aromatisk og stimulerende.","Ceylon Clove":"Ceylon Kryddernellike - Tørrede, uåbnede blomsterknopper af Syzygium aromaticum. Sri Lankanske nelliker er meget aromatiske og har et højere olieindhold. Smag og aroma er unikke træk.","Spicy Flavor":"Krydret Smag - Smagsprofilen er skarp og astringerende, med et let sødt...
Østrig, Vienna
...Trøffelolie er en delikat og aromatisk krydderolie. Den er lavet med en højkvalitets koldpresset olivenolie fra Primadonna. Trøffelolie er særligt velegnet til at forfine risotto og pasta, carpaccio, røræg, ost, kartoffelmos, flødesaucer / let bundne saucer, røræg / stegte æg, blødkogte æg / pocherede æg / onsen æg og skinke. Indhold: 150 til 750 ml Smag: original sort trøffel Smag gennem naturlige trøffelskiver, med fin olivenaroma.
Spanien, Pegalajar
... frugtagtige smag, let bitter og krydret, som giver en behagelig følelse af fylde i munden på grund af dens tæthed. Olien, der blander nuancerne af grønt og gammel guld, er fremragende til at nyde rå i salater, på brød, sammen med skinke eller ost. I køkkenet passer den perfekt til alle slags gryderetter, saucer og friturestegt mad.
Spanien, Porriño
... skinke og kogte æg, tilberedes og vakuumpakkes. Der anvendes ingen konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer. I Galicien serveres den traditionelt som en forret, ledsaget af en kold grøntsagsmix. En anden populær anbefaling er at spise den med frisk brød; enten på toast eller som en fremragende sandwich. Serveret i salater, fint hakket og dryppet med let Modena eddike. Yderligere idéer...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play