Spanien, Guijuelo-Salamanca
... af dens genetiske renhed. Den store mængde af ydre fedt giver en høj indhold af oliesyre, hvilket gør den blød samtidig med at den er let, og den "smelter" i munden. Denne skinke transporterer hurtigt sin intense smag og behagelige aromaer til ganen. Dens organoleptiske rigdom er et resultat af den 100% iberske genetik, dens langvarige modning på over 36 måneder, og dens naturlige kost baseret på belloter.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er en familieejet virksomhed beliggende i Guijuelo, med over 35 års erfaring i fremstillingen af iberiske produkter af højeste kvalitet. Virksomhedens begyndelse går tilbage til marts 1983, i en lille fabrik på omkring tusind kvadratmeter i centrum af Guijuelo. Stedet, hvor de første faciliteter blev bygget, var en gammel foie gras-fabrik, der hed BRISA, ...
Spanien, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Uden Ben fra Sierra Lindón - Prosciuttoen fra Teruel D.O.P. har en rød farve, infiltreret fedt og ved skæring afslører den et meget glansfuldt udseende. Den kendetegnes ved en let saltet og samtidig delikat smag. Dens fedt har en behagelig smag, og dens fede konsistens frigiver en unik aroma. Præsentation: Benfrit prosciutto pakket vakuum. Modning: 20 - 24 måneder...
Spanien, Madrid
...Skæring, der kommer fra den øverste del af lænden, med et højt niveau af marmorering, glat tekstur og let at håndtere til forberedelser.
Spanien, Pegalajar
... frugtagtige smag, let bitter og krydret, som giver en behagelig følelse af fylde i munden på grund af dens tæthed. Olien, der blander nuancerne af grønt og gammel guld, er fremragende til at nyde rå i salater, på brød, sammen med skinke eller ost. I køkkenet passer den perfekt til alle slags gryderetter, saucer og friturestegt mad.
Spanien, Porriño
... skinke og kogte æg, tilberedes og vakuumpakkes. Der anvendes ingen konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer. I Galicien serveres den traditionelt som en forret, ledsaget af en kold grøntsagsmix. En anden populær anbefaling er at spise den med frisk brød; enten på toast eller som en fremragende sandwich. Serveret i salater, fint hakket og dryppet med let Modena eddike. Yderligere idéer...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play