...Iberisk svin over 10 måneder. Stykke placeret i den øverste del af lumbalområdet, kaldet "cordón de lomo". Stykke på 150 og 225 g. Magro Lagarto fra iberisk svin er et premium kødudskæring, der stammer fra iberiske svin over 10 måneder gamle, kendt for sin intense smag og høje kvalitet. Dette udskæring kommer fra den øverste del af lumbalområdet, specifikt fra området kaldet "cordón de lomo...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bello...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play