Italien, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Blandingen af mel af Type '0' er fremstillet af udvalgte korn. Den er ideel til dej lavet med den traditionelle metode med lang hævning, kan opbevares i op til 2 dage i køleskabet og bruges til at lave den traditionelle "Pizza napoletana". 10 KG OG 25 KG...
Italien, Giuliano
I over fyrre år har Di Rosa været et referencepunkt inden for konfekturebranchen, og tilbyder et bredt udvalg af produkter, der forener italiensk håndværk med en passion for kvalitet. Med mere end 200 artikler klar til verdensomspændende eksport, er Di Rosa ikke kun et mærke, men en garanti for ekspertise og autenticitet. Vores virksomhed distribuerer ikke kun produkter af høj kvalitet, men er og...
Italien, Forlì
...Linsemelet fra Røde Linser BIO er et certificeret økologisk bælgfrugtsmel. I modsætning til almindeligt hvedemel og andre typer mel som speltmel, indeholder det ikke gluten. Derudover har det et højere proteinindhold sammenlignet med kornmel. Det har den fordel at berige almindelige dejtyper baseret på kornmel med nyttige næringsstoffer som vegetabilske proteiner, jern og mineraler, der...
Italien, Turin
...sort gulerod, rød rødbede), NFC frugtsafter, soltørrede abrikoser, figner, hasselnødder (kerner, mel og pasta), pistacienødder, linser, kikærter, superfood ingredienser, plantebaserede proteiner og tomatpasta. Vi udvider konstant vores udvalg af økologiske ingredienser, som tilbydes direkte fra økologiske producenter og producenter i Tyrkiet, Italien og EU.
Italien, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Rom) Bageri med træfyret ovn, produktion af hjemmebagt brød, Genzano-brød, Lariano-brød. Romersk pizza, hvid og rød pizza, Velletrana-pizza og produktion af typiske bagværk fra Castelli Romani. Fra udvalget af de bedste blandinger af hård hvede, mel 00 og fuldkorn opstår vores vidunderlige produkter. Hver morgen bages, i henhold til...
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta lavet af semolina fra italiensk og udenlandsk hård hvede af høj kvalitet med minimum 12,5% protein. Pastificio Riscossa dækker mere end ti vareområder: Tørret semolina pasta, Specialiteter fra regionen, Halvfrisk og håndlavet pasta, Æg pasta, Gourmet pasta trukket gennem bronze, Rød linje, Saucer, Olie og Eddike, Småkager, Mel og Semolina, Ris, Kartoffelgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 lande.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play