Italien, Pasturo
...Produceret med den bedste lombardiske mælk i overensstemmelse med de gamle traditioner, er vores førsteklasses produktion især rettet mod de mest krævende. Vi betragter det som kronen på værket i vores mest omhyggeligt udvalgte oste. Det er en D O P (Beskyttet Oprindelsesbetegnelse) blød ost med vaskeskorpe, fremstillet af fuldfed komælk. Dens ostemasse er hvid med en let strågul farve, uden øje. Delikat og aromatisk smag. Gennemsnitlig vægt::2,2 kg Minimum modningstid::35-45 dage...
Italien, Fidenza
...Kødpålæg med en fyldig, uforvekslelig smag, let krydret og med pistacienødder.
Italien, Radicofani
...Pecorino affinado i valnødde skorpe Pecorino affinado i valnødde skorpe er en særlig ost med en let bitter smag, takket være modningen, der foregår under et lag af valnøddeløv. Selvom vi gør vores bedste, ville vi ikke kunne beskrive lækkerheden af denne dyrebare og gamle OST med ord; det vi dog kan sige med sikkerhed er, at smagsløgene bliver begejstrede!!! PRØV DET FOR AT TRO DET!!! Den præsenteres i en gaveindpakning i skålform med en vægt på cirka 1,400 kg;...
... Caseartecnica Bartoli, for den komplette automatisering af produktionscyklussen. - Antal skær kan programmeres via PLC. - Udskiftelige klokker, for perfekt centrering af oste med forskellige former. - Hurtig og nem udskiftning af klokkerne. - Fuldautomatisk driftscyklus. - Let at udtrække arbejdsbord for at lette rengøring og desinfektion af maskinen. - Flere opskrifter til forskellige typer...
Italien, Noci
...Caciocavallo er en semi-modnet ost med trådformet pasta, der udelukkende er produceret af komælk og traditionelt formes i hånden. Navnet "caciocavallo" stammer fra, at produktet modnes i par "over" træbjælker i mindst 45 dage. Den præsenterer sig i en intens gul farve, har en cremet konsistens og en mild, let intens smag, hvilket gør den fremragende at nyde alene eller med brød, også grillet, eller ledsaget af et fremragende glas vin fra Puglia.
... typiske cylindriske form med en let buet kant – eller skal. En cylindrisk form med en diameter på 35 til 45 cm har en minimumsvægt på 24 kg. Under produktionen bliver mælken først afcremeret og derefter tilsat kalveløbe; den opnåede ostemasse opvarmes til en temperatur på 53°-56°, og derfor betegnes Grana Padano som en kogt pastaost. Ostemassegranulerne får derefter lov til at hvile, så de kan komprimere, hvorefter de placeres i forme, hvor de forbliver i mindst to dage.
Italien, Dorgali
... grøntsager. Dens alsidighed gør den til en fremragende ost til bagning og et fremragende valg til børns kost. En ost, der indkapsler sødme og enkelhed, er Novello Sardo en fryd for ganen, velegnet til enhver lejlighed, fra et let måltid til en sofistikeret dessert.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play