Spanien, La Llagosta-Barcelona
...Med volumetrisk dosering, udstyret med servomotor for en ensartet dosis.\n o Doseringzonen for strækket ost.\n• Fra kontrolpanelet og via berøringsskærm konfigurerer vi hastighederne og accelerationerne for hvert bånd for at opnå den ønskede produktion.\n\nVENTAJAS\n• Automatiseret produktion til fremstilling i stort volumen.\n• Alle fremstillingsprocesser afsluttes på et begrænset område.\n• Hele linjen kan nemt demonteres for en let og effektiv rengøring, og dens komponenter er velegnede til rengøring med højtryksvand.\n\nProduktion ca.: 250-1450 lasagner pr. time, afhængigt af størrelse."}...
Spanien, El Perello
...Miel de Romero. Egenskaber: Farve: meget lys gulbrun. Aroma: karakteristisk blomsteragtig, med noter af ambrosia, blød og delikat. Smag: dominerende sød, uden andre komponenter; måske let syrlige noter en gang imellem. Produktionsområde: Kalkholdige og varme områder i øst og syd på Den Iberiske Halvø. Farve: meget lys gulbrun. Aroma: karakteristisk blomsteragtig, med noter af ambrosia. Smag: dominerende sød, uden andre komponenter; Produktionsområde: Kalkholdige og varme områder i øst.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Ost fremstillet af rå fåremælk. Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note. Sensoriske Egenskaber Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note, med et perfekt saltpunkt. Indersiden er kompakt med små uregelmæssige huller af mekanisk oprindelse, i en halmgul farve og kort pasta, men ikke smuldret. Oprindelse: Zamora Mælketype: Fuld og rå fåremælk Fremstillingsmetode: Enzymatisk koagulation Løbe: Dyreløbe fra lam Familietype: Modnet presset pasta, ikke kogt, mugget/vasket skorpe Modning: Mellem tre og fem måneder.
Spanien, Madrid
...Ekscellence af blå ost. Castello® Danablu er den traditionelle danske blå ost, der kendetegnes ved sin intense, let salte smag. For blå ost elskere! DANABLU er en dansk IGP-ost (Beskyttet Geografisk Betegnelse) og repræsenterer derfor ekscellence inden for dansk blå ost. Castello® Danablu fås i en 2 kg blok til restaurationsbranchen. Castello® Danablu kan bruges som forret, på en pizza eller i en pastaret, til salater eller til saucer.
Spanien, Pegalajar
... frugtagtige smag, let bitter og krydret, som giver en behagelig følelse af fylde i munden på grund af dens tæthed. Olien, der blander nuancerne af grønt og gammel guld, er fremragende til at nyde rå i salater, på brød, sammen med skinke eller ost. I køkkenet passer den perfekt til alle slags gryderetter, saucer og friturestegt mad.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play