Italien, Moio Della Civitella
...Ekstra jomfru olivenolie (EVO) er en type olivenolie af højeste kvalitet, der udelukkende fremstilles ved mekaniske metoder, uden brug af kemiske opløsningsmidler eller raffinering. Den udvindes fra oliven, frugterne af oliventræet, gennem koldpresning eller centrifugering, som bevarer alle de organoleptiske og ernæringsmæssige egenskaber ved produktet.
Italien, Imperia
Virksomheden Giuseppe Calvi & C. srl er et gammelt olivenoliehus, grundlagt i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag drevet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille, men dygtig gruppe af medarbejdere. Selskabets hovedkontor har altid været på nummer 56 i via Garessio i Imperia Oneglia, mens virksomhedens oliemølle ligger i Pontedassio, midt i olivenlunde i Oneglia-dalen. Vores forretningsstrategi er...
Italien, Monterotondo
...Vegantis' Økologiske Løsning Kokosolie, leveret i engrosformater og priser, er 100% naturlig, koldpresset og uafraffineret. Økologisk certificeret. Produceret i Sri Lanka, er det et vegetabilsk fedt, der udvindes fra den tørrede pulp af kokosnødder. Den naturligt tørrede pulp udvindes derefter med den moderne teknik til koldpresning, som bevarer de organoleptiske egenskaber og...
...Afhængigt af kundernes anmodninger kan en del af sojabønner, raps og solsikkefrø, der er opbevaret på lager, presses for at udvinde olie og producere foderstoffer til dyrefoder. Denne fase af processen udføres ved hjælp af anlægget til koldpresning, der findes inden for virksomhedens kompleks, som har sin egen strukturelle autonomi, der starter fra en modtagelsesgrav for produktet og slutter i et horisontalt lager til opsamling af foderstoffet og i syv tanke til opsamling af olien; hver tank har en lagringskapacitet på 36 tons.
Matchende produkter
Oliesæd - Koldpresning
Oliesæd - Koldpresning
Italien, Biancavilla
...Olivensolie ekstra jomfru Fruttato Novello, produceret i Sicilien, certificeret CT001. Tilbudt med den specielle flaske "Quadra Marasca". Fruttato Novello er lavet med "Nocellara Etnea" oliven dyrket på jorden ejet af virksomheden Cuscunà, som også står for manuel høst og koldpresning. Det endelige produkt er fremragende og garanteret. Derudover er vi den eneste virksomhed, der tilbyder muligheden for at adoptere et oliventræ!
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
...Olivens olie ekstra jomfru produceret af virksomheden Oro di Calamigna er en olie lavet udelukkende af italienske oliven fra Ventimiglia di Sicilia. Frangituren af denne olie sker inden for 12 timer efter høsten, og denne type behandling er kendt som "koldpresning". Oliens farve er smaragdgrøn med gyldne nuancer. Smagen af denne ekstra jomfruolie er frugtagtig med en mellem-intensitet og...
Italien, Palagonia
...Ekstra jomfru olivenolie aromatiseret med citron, fremstillet udelukkende af sicilianske oliven ved koldpresning. For information og priser bedes du kontakte os på vores e-mailadresse.
Italien, Dorgali
Italien, Gubbio
...BICCARI OLIO EXTRA VERGINE: Det bedste og naturbelagte olivenolie af højeste kvalitet fra Italien i kanister. 100% NATUR: Uden smagsforstærkere, uden aromaer, uden fyldstoffer, uden konserveringsmidler osv. KOLDTVINDING: Vores olivenolie bliver ikke som mange andre olivenolier koldpresset. Vi foretrækker koldtvinding under 27°C, som i modsætning til koldpresning har nogle fordele. info 100...
Italien, Marciano Della Chiana
... afbalanceret bitterhed og krydrethed, anbefales den til at dryppe over enhver ret lavet med ingredienser af høj kvalitet. Format: 500 ml. Ingredienser: 100% italiensk ekstra jomfru olivenolie. Olivenvarianter: Moraiolo, Arbequina Toscana. Udvinding metode: Koldpresning. Høstsæson: 19. oktober. Høstmetode: Primært mekaniseret. Frugtagtig: Intens. Opbevaringsmetode: Opbevares på et køligt og tørt sted, beskyttet mod lys og varme.
...SPECS FOR PRODUKT PRODUKTØkologisk Ekstra Jomfru Olivenolie ÅR GANG 100% 2017-2018 LAND Italien REGIONCalabria OMRÅDE Bakkerne i Presila Calabria MILJØUforurenet og rent DYRKNINGNedgravning af naturlige stoffer: græs, favabønner (sovescio) HØSTMekanisk vibrator med paraply UDVINDING Koldpresning (under 27°) inden for 24 timer efter høst OPBEVARINGStåltanke CERTIFICERINGØkologisk CERTIFICERINGNOP: Usda 100% Økologisk KULTIVARMonokultur "Carolea" ANVENDELSE Rå på salater, bælgfrugter og supper Første retter Kød……..og fisk Middelhavskosten...
Italien, Maruggio
...Harmonisk ekstra jomfru Den typiske gyldengule farve opnås ved koldpresning af oliven, hvor olivensorter er Oliarola og Cellina. Den har en afbalanceret smag, der straks er behagelig med et strejf af mandler. Det er en frugt med middel intensitet, med behagelige dufte fra Middelhavet. Tilgængelig i flasker: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – Beholder 5,00 l. Takket være sin milde smag passer ekstra...
...Olie udvundet fra koldpresning af søde mandler. Det er en særlig eudermisk olie med stærke emolliente, blødgørende og beroligende egenskaber. Den kan trygt bruges til nyfødte og under graviditet til at rense og beskytte huden. Aktive ingredienser: Sød mandelolie...
Italien, Torino
Wepooil er en innovativ start-up, der producerer vegetabilske olier og højt de-olieholdige proteinmel. Ekstraktionsteknologien er baseret på koldpresning. Der er blevet introduceret nogle innovationer i denne teknologi, som gør vores produktionsproces særligt effektiv med hensyn til ekstraktionsprocent og ekstraktionstemperaturer.
...Vi er en lille håndværksvirksomhed, der producerer naturlig sæbe. Vores flagskibsprodukt er sæbe lavet af jomfruolivenolie, både i fast og flydende form. Olien, som denne sæbe er lavet af, indsamles af os fra forskellige små oliemøller i området, der stadig praktiserer "koldpresning". Vores virksomhed er relativt ny, men i betragtning af kvaliteten af de ingredienser, vi bruger til at producere sæberne, mener vi, at vi har potentiale til at vokse hurtigt. Alt, hvad vi producerer i vores laboratorium, er helt håndlavet, med naturlige ingredienser og ikke testet på dyr.
...Jeg er Ferdinando Pappalardo, og jeg kommer fra en familie af iværksættere inden for fødevaresektoren gennem flere generationer. Jeg drager fordel af den trediveårige erfaring, jeg har opnået inden for forarbejdning af oliven. Min ekstra jomfruolie er fremstillet af den første koldpresning af håndplukkede oliven, der er indsamlet på det rette modenhedsniveau fra to sorter fra Terra di Bari: "Cima...
... for 24 timer ved hjælp af mekaniske metoder (koldpresning); denne metode gør det muligt at opnå en ekstra jomfruolie af høj kvalitet. Ved første øjekast præsenterer vores olie, der udelukkende er produceret i området omkring FARNESE, en smaragdgrøn farve med gyldne nuancer og udsender en frugtagtig duft, der minder om den modne oliven, der netop er plukket. Den har en markant smag med noter af artiskok. Ved smagning efterlader den en behageligt krydret og let bitter eftersmag med mandelagtige nuancer. Den er rig på vitamin E, polyfenoler og andre antioxidanter.
Italien, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) og tilbyder den mangeårige og passionerede håndværksmæssige og olivenolieerfaring fra sine ejere, som er arvinger til den tusindårige tradition for behandling af oliven og deres koldpresning. Dyrkning, høst og malning er processer, der udføres med respekt for de naturlige metoder, vi har lært fra vores oldeforældre. Kvaliteten af vores oliven...
Italien, Nicolosi
... af UNESCO. Vores virksomhed, der fortsætter en tradition, der nu har varet i tre årtier, anser værdier som: respekten for naturens cyklusser, beskyttelsen af produktets autenticitet og målet om konstant kvalitetsforbedring som fundamentale. Skikken med første koldpresning er blot et eksempel på vores omhu for at opnå en ekstra jomfruolivenolie af højere kvalitet, der bevarer produktets integritet og ægthed.
Italien, San Casciano In Val Di Pesa
Frantoio Carmignani Umberto ligger i San Casciano in Val Di Pesa og tilbyder sine kunder mange års passioneret håndværks- og olieerfaring fra sine ejere, som er arvinger til den tusindårige tradition for olivenbearbejdning og koldpresning. Den stærke fokus på kvalitet, de etablerede traditioner og især ejerskabet af produktionsjordene gør, at ejerne af frantoiet og især deres produkter i årevis er blevet anerkendt som et symbol på ægthed og kvalitet. Frantoio Carmignani tilbyder sine kunder et udvalg af olie og vin, men også konserver og sæber.
Italien, Chiaramonte Gulfi (rg)
... juli til oktober med druesorterne Vittoria, Italia og Apirene. Olivenolie Olivenolien - fra beskæring til høst, til koldpresning og emballering - kun gennem vores hænder. Træer vandes med mikrodrypsystemet for en rationel vandforvaltning. Naturlige metoder Sygdomme og skadedyr forebygges med naturlige metoder. Vi bruger ikke pesticider eller ukrudtsmidler, vores produkter vokser med respekt for naturen; ved at inokulere jorden med rhizobakterier og tilsætte kompost til næring af planterne. Ingredienser altid fra lokal produktion Din mening er vigtig!
Il Vecchio Frantoio Pace producerer ekstra jomfru olivenolie siden 1910, ved at bruge oliven fra typiske sorter fra Puglia. Den olivenolie-tradition, der findes i Puglia, resulterer i en olie af høj kvalitet, produceret med den traditionelle metode for koldpresning. I dag, i den tredje generation, udvinder familien Pace saften fra oliven med den gamle metode for malning og presning, hvilket...
Italien, Camisano Vicentino
Enotecnica Pillan, grundlagt i 1943, opererer primært inden for maskiner til vinindustrien og er specialiseret i fremstilling af forskellige modeller af drueskvasere, afstilkere, presse til druer, filtre, og flaskefyldningslinjer. Virksomheden producerer også maskiner til behandling af æbler og frugt generelt samt komplette anlæg til koldpresning af olivenolie, der anvender innovative teknologier...
Italien, Torremaggiore
... hans vedholdenhed og fremadskuende syn, da han under 2. verdenskrig, i en historisk periode med store vanskeligheder, plantede oliventræerne, som i dag producerer, med koldpresning, ekstra jomfru olivenolie af PERANZANA.
Italien, Pienza
... høstes på det rette modenhedsniveau, (emballering), og presses inden for de følgende tyve-fire timer. Uddragningen af olien sker gennem koldpresning og ved hjælp af helt nye mekaniske processer, som gør, at det opnåede produkt næsten bevarer alle de organoleptiske egenskaber, der er typiske for friske oliven. Virksomheden har næsten et århundredes erfaring inden for branchen, takket være den vigtige professionalisme, som dens grundlægger, hr. REMO MONACI, har opnået.
Italien, Alcamo
... Auroflex kan prale af at have udviklet produkter med høj specialisering. Auroflex ligger i Alcamo i provinsen Trapani og strækker sig over et areal på 2500 kvm, der er helt dækket. Der anvendes forskellige trykteknologier i virksomheden, herunder: flexo, innovative digitale offset-teknikker, serigrafi, varmepresning, koldpresning, guldfoliering, lakering, prægning i relief, braille-prægning, mat...
...Landbruget "INCANTALUPI" blev grundlagt i Puglia i 1948 med fuld respekt for det værdifulde, uberørte naturmiljø. Her har vi siden 1997 produceret vores økologiske ekstra jomfruolivenolie, hvor teknikkerne for grøn gødning og græsning af jorden anvendes. Alle faser af forarbejdningen, såsom: omdannelse af oliven, opbevaring og emballering, udføres strengt uden ilt og koldpresning; jorden gødes...
... forskellige faser af gæringen. Vores oliemølle forener det bedste fra den traditionelle metode med det bedste fra teknologien til koldpresning. I mange år har vi anvendt Sinolea-udvindingsmetoden, som gør det muligt at udvinde olien fra dejen med stor omhu. Det opnåede produkt er af enestående kvalitet og bevarer de mest delikate komponenter fra oliven.
Italien, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien. Oliosa er en ung virksomhed, der specialiserer sig i salg og distribution af ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien, produceret og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olie uden spor af pesticider eller andre skadelige stoffer, opnået ved koldpresning af sicilianske oliven, med en intens duft og en markant smag, tappet i størrelserne 750-500-250-100 ml, også tilgængelig i varianter smagt til med hvidløg, chili, basilikum, citron, salvie, rosmarin og oregano.
... det traditionelle system med møller og en enkelt koldpresning. Den ekstra jomfru, der opnås, har ikke kun en meget lav syreindhold, men er også duftende, rig på aromaer og har en karakteristisk frugtagtig smag: en ægte presse af oliven! Landbrugsvirksomheden Le Farnie er certificeret som en økologisk virksomhed (ccpb) EMBALLAGE: DÅSE på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; FLASKE i mørkt glas på liter 0,25 og 0,75; KRUKKE i glaseret og håndmalet ler på liter 4; 0,75; 0,25. Der tilbydes hjemlevering i Italien og Europa. Fuldstændig prisliste findes på hjemmesiden www.agriturismolefarnie.it...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play