Italien, Misano Adriatico
...Oplev den ægte smag af italiensk ost med Formaggio Vero Cademartori Taleggio DOP på 200g. Produceret med udvalgte ingredienser og i overensstemmelse med lokale traditioner, er denne DOP-ost garanteret til at give dig en autentisk smag og en unik oplevelse. Bring Italien til dit bord med denne lækre ost.
Italien, Pasturo
...Produceret med den bedste lombardiske mælk i overensstemmelse med de gamle traditioner, er vores førsteklasses produktion især rettet mod de mest krævende. Vi betragter det som kronen på værket i vores mest omhyggeligt udvalgte oste. Det er en D O P (Beskyttet Oprindelsesbetegnelse) blød ost med vaskeskorpe, fremstillet af fuldfed komælk. Dens ostemasse er hvid med en let strågul farve, uden øje. Delikat og aromatisk smag. Gennemsnitlig vægt::2,2 kg Minimum modningstid::35-45 dage...
Italien, Bergamo
Bello Fresco er født ud af passionen for den napolitanske madtradition, og kvaliteten af vores friske produkter er hjertet i vores virksomhed. Vi startede vores aktivitet i 90'erne med at bringe traditionelle mejeriprodukter fra syd til nord Italien og har konstant udvidet vores kundebase. Udover mejeriprodukter, som stadig er vores styrke, har vi over tid tilføjet landbrugsprodukter (frugt og grø...
Italien, Bagnolo In Piano
...Plast Emilia er specialiseret i produktionen af cylindriske dispensere af neutral, hvid og farvet polypropylen, specifikt til emballering af salt, krydderier, dehydreret revet ost, sukker, kakao, granulat og fødevarepulver generelt. Beholderne, der fås i forskellige kapaciteter fra 50cc til 750cc, og forskellige diametre fra 35mm til 82mm, kan også fremstilles i en bred vifte af højder. Alle...
Italien, Fidenza
...Ung italiensk ost, lagret i 12 måneder. Blød og delikat smag.
Italien, Orbassano
...Vores tortelloni, store ravioli formet som tortellini, fyldt med rå skinke og ost, tilbyder en kompleks og harmonisk smagsoplevelse. Hver bid er en eksplosion af velafbalancerede smagsnuancer: saltheden fra den rå skinke, cremede og komplekse oste, er i stand til at glæde og tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.
Italien, Giuliano
I over fyrre år har Di Rosa været et referencepunkt inden for konfekturebranchen, og tilbyder et bredt udvalg af produkter, der forener italiensk håndværk med en passion for kvalitet. Med mere end 200 artikler klar til verdensomspændende eksport, er Di Rosa ikke kun et mærke, men en garanti for ekspertise og autenticitet. Vores virksomhed distribuerer ikke kun produkter af høj kvalitet, men er og...
Italien, Radicofani
...Det er en ost lavet af ren fåremælk. Den vejer cirka 7,500 kg. Canestrato bevarer endnu mere intenst den gamle smag af ost. Traditionen lever stadig i vores produktion, takket være vores dedikation til at søge og pleje det, der er mest værdifuldt og uforglemmeligt, som er blevet videregivet fra den gamle landbrugskultur inden for mejeriproduktion. Faktisk kan man i vores produkter genopdage den smag og duft, som måske i dag er lidt glemt, og canestrato kan være et bevis på dette. Dens modning varer minimum 4 måneder, og den kan også fås i vakuumpakket i størrelserne 1/2, 1/4, 1/8.
Italien, Cavour
<p>I over 40 år har vi produceret og markedsført, sammen med vores partnere, filtre, der anvendes i mange filtrationssektorer. Selvom vi køber råmaterialet ikke kun i Italien, men også i Den Europæiske Union, er produktionen og opbevaringen 100% italiensk. Takket være vores know-how, som er blevet formet over tid, kan vi garantere kunderne produkter og tjenester af absolut kvalitet og effektivitet...
Italien, Galliera Veneta
...De vertikale emballagemaskiner fra Dolzan, udstyret med Multiteste doseringssystem, repræsenterer den perfekte emballageløsning til at kombinere YDEEVNE og DOSERINGSPRECISION. Multiteste vægte er velegnede til at håndtere GRANULERET PRODUKTER som: kaffebønner, småkager, frosne produkter, ris, bælgfrugter, korn, slik, snacks, revet ost, grøntsager, tørret frugt, frø, krydderier samt non-food...
Italien, Sizzano
...Anden retter fra det piemontesiske køkken Kød (braiseret og stegt) Ost med mellem eller lang modning Blåskimmeloste FARVE Rubinrød med granatrøde nuancer DUFT Delikate blomsteragtige noter af rose og viol Bær SMAG Rundhed af tanniner med en fløjlsblød krop Balanceret syre Fremragende eftersmag TEMPERATUR: 18-20 °C ALKOHOL: 13% - 14% vol...
Italien, Verona
...SP Trans er baseret i Business Centeret i Quadrante Europa i Verona, et vigtigt kompleks beliggende ved krydset mellem Brenner (Nord-Syd) og Serenissima (Vest-Øst) motorvejene samt de tilsvarende jernbanelinjer. Her ligger Shipping Centeret, Toldkontoret, de Generelle Lager, det Intermodale Jernbaneterminal og Agri-Food Centeret: en strategisk position for den internationale kurér og toldagenten, figurer der spiller en fundamental rolle i den korrekte udførelse af de bureaukratiske procedurer vedrørende udvekslingen af varer i verden.
Matchende produkter
360-graders styring af varer
360-graders styring af varer
Andre produkter
Flersproget personale
Flersproget personale
...Til skæring af hård og semi-hård ost tilbyder vi et bredt udvalg af semi-automatiske portionsmaskiner, der er velegnede til at skære alle typer gaver, lige fra diskmaskiner til automatiske linjer. De automatiske linjer leveres til en stor del af den italienske og udenlandske GDO. I særdeleshed: - Automatiske, semi-automatiske og semi-manuelle osteskærere. - Portionsmaskiner, der gør det muligt...
Matchende produkter
Siciliansk Ost
Siciliansk Ost
Italien, Codigoro
...Det er fra begyndelsen, man skal starte, nemlig med børnene. Med det registrerede varemærke "Formaggiamo?" har Michele Grassi til hensigt at studere og foreslå en pædagogisk metode, der sigter mod teknologisk viden om ost, især for børn, men også for voksne.
Italien, Alberobello
...Maskinen er designet til produktion af strimler af smeltet ost, der bruges til at lave stracciatella, fyldet i burrata. Maskinen er helt fremstillet i AISI 304 rustfrit stål med nogle dele i specielle polymerer, der er egnet til kontakt med fødevarer. Maskinen er PATENTERET og adskiller sig fra andre lignende modeller på markedet ved: - ru strimmel med høj vedhæftning af fløde; - begrænset...
...Indikator til fødevarebutik er ideel til at rive store mængder hård ost, brød, nødder, småkager. Den har en stor skål til opsamling, der dækker helt over udgangen, hvilket forhindrer spredning af produktet. Desuden forhindrer det særlige beskyttelsessystem med gitter, der er i kontakt med rullen, tilstopning af den revne form ved udgangen; den er perfekt i overensstemmelse med de seneste CE...
Italien, Forlì
Vi er Oltresole, en veletableret aktør inden for handel med håndlavede fødevarer. Vi starter netop fra vores hjemland: Romagna, som har set os fødes og vokse, og vi engagerer os først i udvælgelsen af naturlige produkter af højeste kvalitet, fri for konserveringsmidler og certificerede (BIO, Gluten Free), for derefter at bringe dem direkte til vores kunders borde. Mester i enkelhed, ægthed og vels...
Italien, Bolzano
...Halal tramezzino fyldt med bresaola, rucola og flageret ost.
Italien, Noci
...Mozzarella er en frisk, strækkende ost, der er kendetegnet ved en glat, ensartet overflade i en snehvid farve og en elastisk konsistens. Smagen er sød og delikat, og duften er frisk og behagelig. Den findes i forskellige former, resultatet af vores mesterosteproducenters dygtighed: fra bocconcino til nodino, fra flet til fletning og helt til fiordilatte. Normalt nydes mozzarella frisk alene som...
Italien, Brusaporto
Håndværksmæssigt pastafirma siden 1970. Pastificio Davena producerer frisk fyldt pasta med friske, førsteklasses ingredienser, respekt for traditionen og moderne produktionsprocesser. Pastificio Davena er valget for dem, der ønsker en pålidelig partner, en leverandør, der kan sikre en præcis service og imødekomme forskellige og komplekse behov. Pastificio Davena er den foretrukne partner for de ...
Italien, Codogno
...derfor kun mælk og italiensk tradition. For at lave en form, der vejer cirka 32-34 kg, kræves der 500 liter mælk, som ankommer til mejeriet inden for 1-2 timer efter malkning. Mælken får lov til at hvile i 12-18 timer, hvor den afgiver en del af fedtet ved afskumning. Formen fjernes, så den letmælk kan give den fremragende ost med lang modning, samtidig med at den friske mælks smag bevares.
Italien, Pomezia
...Dhow er en bådtype med trekantede sejl, der i oldtiden gjorde det muligt at handle mellem øst og vest. Et navn, der derfor vækker klassiske billeder, de samme billeder der har inspireret konceptet for systemet. Projektets fokuspunkt ligger i kapitlet, der forbinder benet og bordpladen, et element i støbt aluminium, der fungerer som strukturel forbindelse og æstetisk berigelse, en perfekt syntese...
Italien, Parma
La Greci Parma er en historisk virksomhed i "Food Valley", anerkendt inden for frisk og frossen gastronomi rettet mod detailhandelen og professionelle i restaurationsbranchen. Virksomheden sælger Parmigiano Reggiano-ost, lagret i Greci's egne generelle lagre. Derudover beskæftiger den sig med salg af kød fra opdræt i provinsen Parma, som er slagtet under veterinær kontrol.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en frisk ost lavet af trådformet pasta, der udelukkende produceres med bøffelmælk fra oprindelsesregionen. Bøffelmælk har en sammensætning, der adskiller sig fra andre dyrearter, der anvendes til ostefremstilling. Faktisk er det, i modsætning til komælk og gedemælk, rigere på proteiner, fedt og især calcium. Typer og Formater Vægt: fra 25 g til 2 kg SHELF-LIFE 12 DAGE /SHELF-LIFE 18 DAGE/ SHELF-LIFE 21 DAGE Koder: fra 1702 til 17...
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym æggeprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med pastaretter, kød, grøntsager og bruschetta.
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en traditionel ost, kendetegnet ved en hård pasta fremstillet af pasteuriseret fåremælk, med tilsætning af løbe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dage og er velegnet til at berige retter fra den italienske tradition.
Italien, Siano
... markeringer i ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Termometer med skala -10 +110 °C - 4 Ostemodeller til at lave 300/500 g ost hver. - 2 Former til ricotta eller primosale på 200-300g hver. Opskriftsbog: En vejledning til at forberede gode oste med meget kort og kort modning.
Italien, Firenze
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym ægprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med forretter, på kød, grøntsager og bruschetta.
Italien, Dorgali
... grøntsager. Dens alsidighed gør den til en fremragende ost til bagning og et fremragende valg til børns kost. En ost, der indkapsler sødme og enkelhed, er Novello Sardo en fryd for ganen, velegnet til enhver lejlighed, fra et let måltid til en sofistikeret dessert.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play