• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • gastronomi

Resultater for

Gastronomi - Frankrig

Frankrig
  1. AGENCE IDEGO

    Frankrig

    Virksomheden AGENCE IDEGO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for eventbureau, udlejning mødelokaler, og gastronomi brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

  2. HECOSFAIR

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden HECOSFAIR har siden 2019 været specialiseret i førsteklasses fair trade og cruelty-free øko-produkter. Det er et solidarisk mærke af delikatessevarer og fair trade øko-produkter med respekt for dyr, skabt af Herlyne Blaise. Virksomhedens mål er at fremme bæredygtig handel, økologisk landbrug og respekt for dyr ved at opfordre til ansvarlige køb for at forbedre forbrugernes, producenternes og dyrenes livskvalitet, . Hecosfair imødekommer kundernes stigende behov for at spise bedre, passe bedre på deres form og helbred og ønsket om at bidrage til den bæredygtige udvikling og respekt for dyrenes velvære. Vi henvender os desuden til professionelle, der ønsker at forpligte sig til en bæredygtig tilgang ved at foretage ansvarlige indkøb for deres medarbejdere og kundekreds. Hecosfair deltager i kampen for mindre affald, heribland mindre plast. Vi anvender kun genbrugsemballage, og alle vores glas og beholdere kan genopfyldes og genbruges. Hecosfair er dermed en del af bevægelsen foodtech, der tilbyder en ny måde at forbruge på: - Økologisk - Etisk - Bæredygtig. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden JOKO GASTRONOMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Håndværk, gastronomiprodukt, gourmetprodukter, svinekød, viktualievarer, oksekødspålæg, charcuteri af vildt, og svinekødspålæg brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

  4. LE COUSTELOUS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Le Coustelous er stolt over at præsentere sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med hovedvægt på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi har særlig fokus på kvaliteten af vores råvarer og samarbejder med lokale producenter for at tilbyde kunden det bedste. Vi eksporterer vores produkter i Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikker med diverse fødevarespecialiteter. Frankrig er kendt for sin gastronomi, og det sydvestlige Frankrig er særlig anerkendt for en lang række velsmagende og alsidige madretter. Vores familie har siden 1993 tilberedt lækre retter for vores kunder. Vores prioritet er at fremme frisklavede og hjemmelavede madvarer fra vores egn. Foie gras, blodpølse, andrebryst... Men især vores berømte cassoulet, tilberedt efter familietraditioner med hvide bønner fra Castelnaudary og kød fra lokale producenter. Vi står til rådighed for enhver yderligere oplysning om vores produkter. Hos "Le Coustelous", står familien i centrum af produktionen, og vi er stolte af at kunne dele vores lidenskab for sydvestfransk gastronomi med jer. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

  5. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.