Frankrig, Plérin
...Hos Flavie's & Co er vi et team af franske drømmere, der brænder for gastronomi. Vi tror på, at glæden ved mad kan bringe lykke til alle, og derfor har vi besluttet at tilbyde et udvalg af både salte og søde småkager for at tilfredsstille alle de søde tanders ønsker. Blandt vores søde varianter kan du nyde vores lækre småkager Amandes - Chocolat Noir - Fleur de Sel, vores uimodståelige Cookie...
Frankrig, Toulouse
...Specialist i firmagaver og kommunikation gennem objekter inden for vin og gastronomi, tilbyder CAV&CO løsninger, der er perfekt tilpasset til dine marketingaktiviteter, med andre ord en skræddersyet løsning. CAV&CO stiller sin kreativitet til rådighed for en original gave, der opfylder dine budgetmæssige krav. Effektiviteten af deres logistik gør det muligt for dig at implementere din...
Frankrig, Varetz
...B2B-marked 'True Raw Food' 'Bæredygtige fødevarer' Tjenester til virksomheder inden for sektorerne for professionelle inden for fødevarebranchen, bagere - chokoladeproducenter, bagerier, konfekture, isproducenter, catering, alle kokke inden for madlavning, restauration til gastronomi og alle aktører inden for fødevarer, landmænd, producenter af råvarer, planteproducenter, opdrættere, involveret i...
Frankrig, Paris
Hemis er et komplet tilbud af stock- eller produktionsbilleder inden for:- Turisme, Eventyr, Rejse- Livsstil, boligindretning og dekoration- Kreative billeder i livsstil, hverdag, mode,- Natur og dyr,- Byplanlægning,- Gastronomi, mad, kulinarisk- Corporate, optagelser, kongresser, seminarer...
Frankrig, Rungis Cedex
...ARMARA: Havets håndværker. Engros leverandør af fiskeprodukter i Rungis. Fisk, fine skaldyr, muslinger og krebsdyr, et smukt udvalg af fanget fisk, kammuslinger. Produkter til den høje gastronomi. Specialist i fine skaldyr, blå fisk, tropiske fisk, krebsdyr, østers, muslinger, fileter. Generel leverandør af hav- og ferskvandsprodukter. "Armara" produkter: David Hervé østers, rød hvid tun og filet, kammuslinger, fanget havbars, fanget fisk, højkvalitets gastroprodukter, alle muslinger, levende krebsdyr, havvandsakvarium. Du kan kontakte os telefonisk på 01 41 80 88 88 eller via fax på 01 41 80 64 64.
Frankrig, La Chapelle Aubareil
I over tredive år har vi været håndværkere og producenter af gåse- og andefedter samt kastanjer i Dordogne. Vores konserver er fremstillet på stedet, efter de traditionelle opskrifter fra Périgord. Konservesfabrikken er i menneskelig størrelse. Fedterne og de færdigretter (cassoulet, confit, civet...) tilberedes med omhu og får den største opmærksomhed gennem hele produktionskæden. Vores laboratorium er godkendt i henhold til europæiske standarder og HACCP. De værdier, vi forsvarer, er gæstfrihed, gastronomi, tradition og kvalitet.
Frankrig, Paris
LeCadeauAffaire.fr er den første online salgsplatform (uden tilbud) for firmagaver, virksomhedsgaver, promotionsgaver og tilpassede reklameartikler. Som B2B-leverandør af reklameartikler tilbyder LaCadeauAffaire.fr tusindvis af tilpassede referencer online i farverne fra dit firma, dit brand eller dine produkter: tilbehør, bagage og lædervarer, gør-det-selv, kontor, skrivematerialer, gastronomi...
Frankrig, Lyon
... vinrelaterede fritidsbureau, giver dig løsninger omkring "let motiv" følgende: vin og gastronomi som en kilde til følelser og kommunikation! Leverandør af vin- og eventtjenester i Lyon eller vinrejser i Beaujolais/Rhône-dalen/Bourgogne, vi har forskellige enheder til at imødekomme hver af dine forespørgsler! IDEGO's smarte råd: De fleste af vores vinaktiviteter kan komme til dig... I Lyon, i Rhône Alpes, eller andre steder i Frankrig! Overlad os et projekt, så tager vi os af resten!
Frankrig, Rungis
Grossist beliggende i det internationale marked i Rungis i Paris-regionen. Hovedaktivitet: - restauration - Gastronomi - Bageri; - Fastfood. - import - eksport. - Frugt og grønt; - Delikatesse; - Slagter; - Fisk og skaldyr; - Mejeri BOF - Officiel distributør af vodka-mærket Tundra. Et opkald, og vi klarer resten.
Frankrig, St Sulpice De Faleyrens
... franske delikatesseforretninger og bagerier: - Blød Hvede Mel Type 80, 110 og 150 - Pasta lavet af blød hvede: 4 former - Pasta lavet af semi-fuldkorn blød hvede: 4 former - Spelt Mel Type 80, 110 og 150 - Torsade 100% T80 Spelt Mel - Conchiglie med Spirulina - Tors'Epices Ved at fokusere vores aktivitet på det franske marked ønsker vi at bidrage til udbredelsen af den franske gastronomi ved at levere autentiske og kvalitetsprodukter til vores partnere, især delikatesseforretninger og bagerier. At vælge vores mel og pastaer er at vælge fransk excellence.
Frankrig, Beaumont De Lomagne
... typiske retter er fremstillet med respekt for traditionerne og håndværket i den franske gastronomi fra Sydvest. Uden farvestoffer eller konserveringsmidler er alle vores produkter fremstillet i vores værksted på vejen til Auch i Beaumont de Lomagne, mellem GERS og TARN & GARONNE.
... mindre end 7000 hektar. Domaine tilbyder: Petit Chablis, Chablis, Chablis 1er cru "Montée de Tonnerre", Chablis 1er cru "Montmains", Chablis 1er cru "Mont de milieu", Chablis 1er cru "Vosgros", Chablis 1er cru "Vaillons". Domaine du Chardonnay, beliggende i Chablis i Bourgogne, tilbyder store franske vine til aperitiffer, som er særligt værdsat af entusiaster af gode vine og gastronomi fra Bourgogne. Vores vine vinder regelmæssigt priser ved konkurrencer for store hvide vine fra Bourgogne, herunder Chablis AOC premier cru - druesorten chardonnay fra appellationen d'Origine Controlée A.O.C.
Frankrig, Saint-Sauves-D'auvergne
Nichede i den lille landsby Saint Sauves mellem La Bourboule og Sancy-massivet (berømt for sine skisportssteder), byder hotelrestauranten La Poste dig velkommen til et ophold med familien eller som par i hjertet af Puy de Dôme. Et hotel uden unødvendig prangende, med et fremragende forhold mellem kvalitet og pris. På menuen er den auvergnatiske gastronomi tilgængelig (truffade, kalvehoved, kalvebrissel, charcuteri, ... og baseret på friske produkter). Etablissementet er tilknyttet Logis og har 2 kyllinger og 2 pejse.
Frankrig, Montaut
Grundlagt i 1920 har Maison LAFITTE i 4 generationer specialiseret sig i gastronomi fra Landes. Maison er den ægte specialist i traditionel fedtfugl. Den producerer ande- og gåselever, confit, brystfileter, vinger og lår af and. Den tilbyder også forretter og færdigretter såsom andepaté, andemousse, rillons og rilletter, traditionelle pâtéer, terriner, halvstegte pâtéer, caviar fra Aquitaine...
Frankrig, Tournefeuille
... Hottiaux udviklet sin virksomhed i området. I oktober modtog han "Trophée de la com" 2011, tildelt af en national jury bestående af professionelle repræsentanter for kommunikationsfagene, fra virksomheder, kommunikationsrådgivningsbureauer eller forskellige organisationer. TDS implementerer kommunikationsstrategier, medier, uden for medierne og udgivelse, ved at arbejde med kreativitet og innovation. Deres aktivitetsområder er meget varierede, de spænder fra medicin, kultur, rum, gastronomi, udgivelse og institutionelt.
Frankrig, Belfort
... videomagere, der kan interessere dig. Du kan oprette en konto gratis og begynde kurserne allerede i dag. Modtag medaljer og belønninger ved hver nye læringsniveau, du opnår. Lær afslappet ved at se videoer blandt de hundredevis af emner på siden: Videnskab, Historie, Biologi, Geografi, Teknologi, Religion, Zoologi, Informatik, Robotik, Jord & Univers, Uendeligt lille, Kunst, Sport, Gastronomi, Litteratur, Geopolitik, Kultur og Traditioner osv... Mange dokumentarer tilbydes hver uge i form af mapper, der samler mange videoer om et specifikt emne eller spørgsmål.
Frankrig, Toulouse
... street food, JapCook henviser til IFS-standarderne for at imødekomme vores kunders krav. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder i udviklingen af deres projekter, hvor vi aktivt lytter og er opmærksomme på deres behov. Vores produkter giver vores slutforbrugere mulighed for at opleve sofistikationen i japansk gastronomi.
Frankrig, Paris
Le BUSTRONOME: giver dig mulighed for at genopdage de smukkeste steder i lysbyen og den franske gastronomi. Denne rejse, unik i Paris, tilbyder en usædvanlig visuel og smagsmæssig oplevelse for alle professionelle, der værdsætter kulturen og de kulinariske fornøjelser. Ombord på en dobbeltdækkerbus, der er indrettet som restaurant, kan du privatise BUSTRONOME for at organisere dine...
Frankrig, Cannes
... elegance er vores prioriteter. Nyd et team, der brænder for sit kulturelle arv, for at opdage Provence og Rivieraen gennem sin regionale gastronomi og sine fine vine, der er anerkendt verden over! 20 års erfaring på den Franske Riviera har givet os en solid viden om fordelene ved denne region, både gennem dens lokale gastronomi og dens rige vinområder. Vi foreslår, at du opdager de mange fordele ved denne fantastiske region, mens du nyder de bedste gastronomiske og vinøse adresser i dette terroir i det sydøstlige Frankrig.
Frankrig, Paris
Siden 1993 har virksomhedens YACHTS DE PARIS ekspertise været synonym med charme og fransk gastronomi. Sammen, med fokus på dine behov, tilbyder vi det bedste af Seinen i fuld eksklusivitet. Excellence i servicen hviler på designet af bådene, inspireret af efterkrigstidens Riviera-yachter for nogle eller den gyldne tidsalder for transatlantiske skibe for andre, samt en koncentration af ekspertise fra de bedste franske designere og en perfekt beherskelse af gæstfrihed.
Frankrig, CHICHEE
...Lys gul farve med gyldne nuancer. Frisk, men ret diskret næse, primært floral. Et strejf af mineralitet ved iltning og en subtil note af grøn æble. Vinen er let og delikat, domineret i midten af munden af citrusens livlighed. En afslutning med stor finesse og en smuk tekstur, velafbalanceret og frugtig. God vedholdenhed for en komplet og luftig helhed. Holdbarhed og opbevaring: Kan opbevares i 5 år. Gastronomi: Serveres ved en temperatur på 14°C. Passer godt til fisk, skaldyr og fjerkræ.
Frankrig, Castelnau-le-Lez
...Omnipub, din partner til at udvikle kommunikationen for dit firma. Vores ekspertise inden for branding og kvaliteten af vores produkter gør Omnipub til en af søjlerne i distributionen af reklameartikler. Tekstiler, POS-materialer, nøgleringe, kontorartikler, bagage, gastronomi,... Oplev mere end 12000 referencer af høj kvalitet til lave priser, alt sammen i dit firmas navn. http://www.omnipub.net/...
Frankrig, Vincennes
Som en pioner og ubestridt leder tilbyder Robot-Coupe, producent af udstyr til madlavning, et udvalg af apparater, der er tilpasset de forskellige behov hos professionelle inden for fødevarebranchen (restauratører, institutioner, catering, bagere og andre). Det er i Frankrig, i hjertet af Bourgogne, en region kendt for sin gastronomi, at Robot-Coupe for mere end 40 år siden opfandt Robot...
Frankrig, Gétigné
La Cuisine gourmande er en cateringvirksomhed beliggende i Nantes vinområde, syd for 44. Virksomheden i Gétigné tilbyder et stort udvalg af cateringydelser til både professionelle og private, foreninger, virksomheder, bryllupper, seminarer og andre arrangementer, altid med fokus på excellence og traditionel fransk gastronomi. På hjemmesiden finder du forskellige pakker til dit bryllup, lige fra cocktail til menu, inklusive buffet, samt detaljer om ydelserne.
Frankrig, La Talaudiere
...Historien om SAS 1810 Village, og mere præcist om det landbrugsmæssige område, begynder i det 19. århundrede i 1810. Senere, i 2000'erne, giver den landbrugsmæssige aktivitet plads til et sted, der er kendt for sin gastronomi, organisering af events og for sine vilde nætter. Kun 10 minutter fra St Etienne og 40 minutter fra Lyon, vil SAS 1810 Village byde dig velkommen i Talaudière, inden for...
Frankrig, Paris
... kunstgenstande, beliggende få meter fra Champs-Elysées. Luksuriøse møde- og receptionsområder. Særligt rummelige værelser. En exceptionel gastronomi. Kongresser Champs Elysées, mødelokaler Champs Elysées, lokaler til kongresser og seminarer Champs Elysées, seminarlokaler Champs Elysées, luksushotel i Paris, 5-stjernet hotel Paris, hotel i Paris, hotel Paris, luksussuite i hjertet af Paris, hoteller Paris Champs Elysées, hotel Arc de Triomphe, hotel Paris 8, hotel Place de l'Étoile Paris, virksomhedsmøder Champs Elysées.
Frankrig, La Roque Gageac
... périgordiske gastronomi. Du vil finde alle nødvendige faciliteter i nærheden af lejligheden: avisbutik, supermarked, bageri-konditori, banker, restauranter osv. Vi vil med glæde byde dig velkommen fra SØNDAG til SØNDAG for at nyde det store marked, der finder sted om lørdagen, hele dagen. Dette typiske stenhusk kan rumme hele familien: et stort opholdsstue, 4 værelser, en terrasse, vaskemaskine, strygebræt og strygejern, fjernsyn, internet, opvaskemaskine, ovn, fryser, mikroovn, hårtørrer, bøjler, kulgrill. Vent ikke længere med at booke vores familiehus.
Frankrig, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE er et mejeri, der specialiserer sig i produktionen af oste lavet af gedemælk, fåremælk og komælk, der er mærket "økologisk landbrug". Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter: tomme, loger, crottins, cabécous, camemberts, mursten, friske oste... Mejeriet anvender metoder fra gamle mesterosteproducenter, der er kendt for at producere produkter af fremragende kvalitet. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE sælger sine produkter i store regionale supermarkeder, specialbutikker og i den høje gastronomi i Frankrig og i udlandet.
Frankrig, FONTAINE DE VAUCLUSE
Håndværksvirksomhed hvis hovedaktivitet er fremstilling af provencalske specialiteter til at smøre på brød til aperitif (tapenader, tians, pistous...) og tilberedte krydderier (løgkonfiter, figenkonfiter, provencalske sennepper.....) Prioriteten ligger på valget af råvarer, kvalitet, smag. Yan Bosc, kok af profession, i flere generationer (18 års erfaring inden for gastronomi) følger den provencalske tradition, men elsker også at skabe nyheder både i produktet og i emballagen. Årets nyhed kommer fra kombinationen af vores smørbare specialiteter og den ancestrale opskrift på ...
Frankrig, Caylus
Siden 1896 er der gået 121 år, og håndværket hos Conserves d’Autrefois beriges stadig. 121 år, hvor vi udøver vores fag med passion, omhu og kreativitet… Vores kulinariske arv, rig og resultatet af mange opskrifter udarbejdet af vores kokke gennem alle disse årtier, giver os i dag en værdifuld ekspertise, der stammer fra denne arv. Beliggende i hjertet af Quercy Kender du til Conserves d’Autrefois? Ved indgangen til Caylus, i Quercy, arbejder et team på 19 personer på at fremme det bedste fra vores regionale gastronomi. Kom og oplev en gennemsigtig virksomhed.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play