Italien, Campo San Martino
Siden 1980 har Afinox været specialist på både det italienske og internationale marked inden for design og produktion af højteknologisk udstyr til restaurationssektoren. I takt med markedets tendenser og udviklinger har virksomheden udvidet sit sortiment med en stadig rigere vifte af apparater, hvilket har gjort den til det primære referencepunkt for fagfolk og aktører i branchen gennem årene. Køl...
...Den palermitiske gastronomi er rig på produkter, som det er værd at tilbagelægge kilometer for at smage. Blandt disse skiller ravazzata sig ud, en opskrift baseret på brøddej, fyldt med en lækker ragù, som du kan nyde, når og hvor du vil, takket være vores forberedelse.
Italien, Ferrara
I over 30 år har BAKE OFF arbejdet på at hæve kvaliteten af madlavningen, idet vi tager hensyn til både tekniske og funktionelle aspekter og fuldt ud respekterer vores værdier. De værdier, som vores arbejde bygger på, er: innovation, kvalitet, effektivitet, omhyggelighed, nøjagtighed, økologi, pålidelighed og ansvarlighed. Vores hovedmål er den maksimale tilfredshed hos vores kunder, hvilket bet...
PODERI MORETTI, en historisk virksomhed i Italien, er en naturlig udvikling af en familievirksomhed og er resultatet af sammenslutningen af familierne Moretti og Occhetti, som allerede har været til stede i Roero siden det 17. århundrede. Dyrkningen af jorden, og især den fine vinproduktion, har altid været en familie tradition, stolt videreført fra far til søn gennem århundrederne frem til i dag.
Italien, Palagianello
...For forventninger, der opfylder behovene i gastronomi, med fokus på bagværk, is, bageri, chokolade, inspireret af knowhow til international udvikling. Der findes mere end 100 varianter af vaniljetræer, men kun 3 store giver aromatiske bælg. Pompona: mindre end 1% af verdens produktion, deres aromaer er ikke særlig populære til fødevareanvendelser. Tilstede i Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana...
Italien, Rho
E-handelsplatform til B2C-salg af gastronomiske specialiteter fra den italienske maddal, produceret af udvalgte virksomheder i Emilia Romagna med kort afstand til forbrugeren. Vores smagsprøvere har udvalgt de bedste specialiteter fra den traditionelle Emilanske smag. Det er de gastronomiske produkter, der dagligt nydes på bordene i Food Valley. Parmigiano Reggiano DOP fra lavland, bakker og bjerg...
Italien, Mirabella Imbaccari
...Vores aromatiske urter fra Sicilien, i Rametti. Høstet i de varme sicilianske somre, bliver de udvalgt og pakket inden for 72 timer efter høst. Vi indkapsler i plp-poser, aromaer rige på blade og blomster, med maksimal duft. Tilgængelige for detailsektoren, specialbutikker, Ho.Re.Ca., gastronomi, GDO og engros. Formater i transparente plp-poser.
Italien, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese er en typisk pølse fra den apuliske tradition, lavet med kød af høj kvalitet og krydret med lokale krydderier. Denne pølse er kendetegnet ved en velsmagende og aromatisk smag, der gør den perfekt til at blive nydt alene eller som en del af et udvalg af pølser. Salsiccia Martinese er et håndlavet produkt, fremstillet efter traditionelle metoder og med ægte ingredienser. Dens unikke smag og håndværksmæssige fremstilling gør den til et fremragende produkt inden for den apuliske gastronomi.
...Produkter til den Store Distribution Gastronomi og Konditori Den sicilianske konditortradition er anerkendt over hele verden, og vi har bevaret forberedelsen af de mest typiske traditionelle opskrifter intakt, med det mål at eksportere glæden ved smagning over hele verden. Perlerne i vores produktion er cassata i forskellige formater (mini og mikro cassatelle), cannoli og cannolicchi i...
Italien, Milano
...der i løbet af tiden håndterer variationer i temperatur, luftfugtighed og atmosfærisk tryk. De sundhedsmæssige fordele ved hvidløg er kendt siden antikken. Det skal bemærkes, at aglio nero, i sin fermentering, øger de sundhedsmæssige egenskaber fra 5 til 10 gange i forhold til hvidløg, som rapporteret i adskillige videnskabelige publikationer. Aglio nero anvendes både i gastronomi og som hjælp til sundhedsproblemer. Dets fed præsenterer sig i en næsten mahogni-sort farve, de er bløde at røre ved,...
Italien, Laterina Pergine Valdarno
...Vores menu er baseret på de gamle traditionelle opskrifter fra området, det vil sige på den "landlige" TOSCANA gastronomi, der har gjort sig gældende i verden. I respekt for økologisk bæredygtighed anvendes primært lokale produkter fra 0 km. Nogle opskrifter er baseret på økologiske produkter som hjemmelavede kager, pasta og marmelade af lokale frugter. Vi tilbyder også et udvalg af vegetariske...
...Davis & Co. beskæftiger sig med kommunikation og tilbyder tjenester, der spænder fra pressearbejde til idéudvikling og organisering af events. I mange års aktivitet, drevet af deres passioner, har Lea Codognato og Caterina Briganti specialiseret sig inden for kulturområdet: kunst, arkitektur, design, fotografi, litteratur og scenekunst, og har med tiden også udvidet til turisme og gastronomi...
Italien, Milano
...Neiade Tour & Events organiserer ture for at opdage de mest skjulte hjørner af Milano og dens hemmeligheder. Historie, kultur og den milanesiske gastronomi er temaer, som Neiade Tour & Events fortæller om på en præcis og detaljeret måde, takket være erfarne guider, der ledsager turister og nysgerrige i alle aldre gennem altid nye og interessante ruter. Neiade Tour & Events organiserer også kurser, konferencer og virksomhedsevents med høj kulturel værdi.
Italien, Lana
Velkommen til QUATRO, din første adresse for skræddersyede mobilitetsløsninger til gastronomi. Vi har gjort det til vores mission at levere de bedste vogne med fokus på funktionalitet, modularitet, elegance og unikhed. Quatro har et bredt udvalg af produkter, der tilbyder løsninger til ethvert problem. Produktudvalget omfatter følgende områder: 1. Moderne serveringsvogne med unikt design og...
...Davis & Co. beskæftiger sig med kommunikation og tilbyder tjenester, der spænder fra pressemeddelelser til idéudvikling og organisering af events. I mange års aktivitet, drevet af deres passioner, har Lea Codognato og Caterina Briganti specialiseret sig inden for kulturområdet: kunst, arkitektur, design, fotografi, litteratur og scenekunst, og har med tiden også udvidet til turisme og gastronomi...
Italien, Campagna
La Selepack srl producerer og kommercielt sælger beholdere til fødevarer og ikke-fødevarer i plastmateriale. Specifikt er vores hovedartikler friskholdende skåle til slagterafdelingen, væsketætte ovaler til gastronomi, ovaler til smådele, gastro-bakker til fiske- og mejeri-sektoren. Alle typer af vores produkter er fremstillet af råvarer af høj kvalitet, der stammer fra Europa: BOPS, PET, PP, både gennemsigtige og farvede, og de kan tilpasses efter kundens behov.
Italien, Vittoria
Ipperia Tour er en forening for turist- og kulturfremme, der specifikt beskæftiger sig med at organisere udflugter, ture og guidede besøg inden for kultur, natur og gastronomi i Sicilien med afgang fra provinsen Ragusa. Tilgængelige ruter på italiensk, fransk, engelsk, tysk og spansk. Ipperia Tour beskæftiger sig også med cykelturisme og økoturisme i samarbejde med Legambiente Sikelion og Medbike i Ragusa.
Italien, Viterbo
Opdræt og salg af snegle til gastronomi og avl. Detail- og engros salg, levering i hele Danmark inden for 24 timer efter bestilling. Med den største virksomhed i Midtitalien (over 2 hektar) opdrætter og sælger vi snegle siden 2000. Leve snegle, renset og klar til at blive tilberedt. Vores produkt har alle de obligatoriske certificeringer i henhold til loven: HACCP, sporbarhed af produktet (fra...
... gastronomi og i æstetisk og kommerciel forstand, marketing og kommunikation, som udvikles personligt af Anna Maria. Ud fra de symbolske produkter fra traditionen - nougat i sine varianter, mandelsøde, kandiserede skaller, typiske festforberedelser - skaber de grundlaget for nye opskrifter, undersøger nye kundesegmenter og plejer en raffineret emballage, hvor der findes symboler på det lokale...
Italien, Roma
... på indkøb af forbrugsprodukter, nicheprodukter og/eller kvalitetsprodukter, der er placeret over hele landet og internationalt, såsom fødevarer, gastronomi, grillmad, slagtervarer, bagværk, frugt og grønt, pølser, mejeriprodukter, æg, olie og fedtstoffer, sukker, chokolade, slik og bagværk, kaffe, te, kakao og krydderier, fisk, skaldyr og bløddyr, samt alle lignende, relaterede og tilknyttede...
Italien, Napoli
Cupiello fortæller historien om en gammel balance, hvor kærligheden til traditionen forenes med den mest overraskende teknologi. Cupiello er en virksomhed, der specialiserer sig i produktion og salg af italiensk frossen gastronomi. Vi har en mission at opfylde: at bringe den italienske og napolitanske gastronomiske kultur ud i hele verden. I Casa MadreCupiello lever vi hver dag historien om en...
Italien, Brembate
Azienda Agricola Prada blev grundlagt i 2017 ud fra vores passion for naturen. En familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med snegleopdræt, vores snegle opdrættes udendørs med 100% naturlige metoder og er tilgængelige for gastronomi og restaurationsbranchen, både levende, forkogte og konserverede. Vi har også en kosmetiklinje baseret på ren sneglefedt. Fra 2020 vil vi også introducere produktion af bær, marmelader og safran.
Italien, Foligno
...23 og op til 90 dage, så vi bedre kan imødekomme kundernes behov. Vore tre produktlinjer dækker i GDO og DO både salget i selvbetjening og brugen i gastronomi-bageri som råvare til fremstilling af pizza i salgsstedet. I cateringkanalen har vi referencer, der kan imødekomme de mest forskellige markedsbehov. Det særlige ved vores produkter er, at hver enkelt pizzabund, før den bages i ovnen...
Italien, Anzio
MAISON DEL CELIACO er et brand fra en virksomhed, der er godkendt af Sundhedsministeriet til produktion af GLUTENFRIE fødevarer inden for bagværk, gastronomi og pasta. Vores produktionslinjer spænder fra FROSTENDE til FRISKE til TØRREDE. Produkterne er håndlavede uden konserveringsmidler, hvilket gør dem unikke i forhold til smag og ernæringsmæssige værdier. MAISON DEL CELIACO er vores...
Italien, Misterbianco
...Vi er en ung og dynamisk siciliansk virksomhed, der er førende inden for distribution af "Food og No Food" både til Ho.Re.Ca-sektoren og til det bredere marked for gastronomi og bagværk. Vores hovedkontor er strategisk placeret i det kommercielle område i Misterbianco (Catania). Dette gør det muligt for os at garantere daglige og punktlige leverancer i hele det østlige Sicilien og giver os...
Italien, Badia Calavena (verona)
... hver region på den italienske halvø, også økologiske, til alle prisklasser, udvalg af både lange og korte pastaer, tomatsauce, hakkede tomater, også økologiske, bælgfrugter, frisk trøffel eller saucer, chokolade og beslægtede produkter, julekurve med typiske produkter fra den italienske gastronomi. Vi distribuerer også eksklusiv cannabisolie med kun CBD i henhold til italienske og europæiske regler...
Italien, Cefalu'
På Hotel Kalura finder du alt, hvad du behøver for at tilbringe en behagelig, sjov og inspirerende ferie: sport, underholdning, afslapning, kultur, fremragende gastronomi og en service i topklasse. Vores faciliteter, beliggende på en af de smukkeste klipper langs den tyrrhenske kyst, tilbyder alle de tjenester og infrastrukturer til en virkelig uforglemmelig ferie: restaurant med fremragende...
... ture for grupper med forskellige temaer: gastronomi, trekking, kunstbyer osv., hvor vi tilbyder fuld assistance med en ledsager/guide, også på andre sprog. Vi kan også tilbyde assistance til grupper, der passerer gennem Montepulciano eller en anden by i området. Hvert år udgiver vi en katalog for individuelle ophold og en med tilbud til grupper: begge kataloger kan anmodes om via vores kontaktoplysninger og vil blive sendt gratis.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play