Frankrig, Arles
Vinrum - Delikatesse Over 300 referencer af vine, champagne og spiritus. Alle vinregioner i Frankrig er repræsenteret. Gastronomi fra Provence og Sydvest, foie gras, iberisk charcuteri, ost. Firmagaver. Smagninger.
Frankrig, Rungis
Selskabet di spé ré er beliggende i Rungis. Vi tilbyder regional charcuteri som foie gras, friske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har altid været engageret i at opdage de bedste produkter fra vores franske og udenlandske provinser. Selskabet, der er engrosleverandør af charcuteri, blev grundlagt i 1975 og etablerede sig på MIN i Rungis allerede i 1978. Specialiteterne er primært regionale charcuterier, foie gras, Label Rouge laks, friske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Fremstilling af regionale og udenlandske specialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.
Frankrig, Rochecorbon
...se www.terreexotique.com * Et enkelt strejf af smag fra Terre Exotique: eksotisme og gastronomi på din tallerken!* * En kvalitet udvalgt fra producenter over hele verden.* * En opdagelse og en kulinarisk rejse til andre civilisationer. Eksklusiv distributør i Frankrig for mærkerne: Zaabär, Felicetti, Sur les Quais, Just Married, Choc O Lait, La Cuna, Sirops Monin, Julie Infuse...
... mine eventyr. Jeg er en altmuligkvinde, fra skønhed til gastronomi, mode og rejser... Nysgerrig, tests og gode tilbud har ingen hemmeligheder for mig... Følsom over for miljøet, elsker jeg naturen, og paradoxalt nok er jeg en bymenneske i sjælen.
Frankrig, Quarante
... kvalitet, men altid i en afslappet og varm atmosfære. Elegante og rummelige opholdsområder, der tilbyder intime, funktionelle, fuldt udstyrede og klimatiserede opholdssteder. En restaurant med en afslappet atmosfære - ingen molekylær gastronomi eller personale i uniform - hvor du kan nyde middelhavsmad, enkle retter lavet af friske råvarer, i en venlig atmosfære, der er værdsat af både beboere og lokale.
Frankrig, Noisy-Le-Grand
CP Conseil er et pressebureau, der er 100% specialiseret i livsstil. Dets foretrukne sektorer er dekoration, design, gastronomi, turisme og kultur. Med over 20 års erfaring i dette univers har bureauet en stærk teknisk ekspertise og et stort netværk af journalister, der øger synligheden af sine kunder i medierne.
Frankrig, Marcolès
... opbevaring og modning i egetræsfade lavet af kastanjetræ gør det til en virkelig unik hydromel, der overrasker mange vinelskere. Apis Terrae hydromel serveres for eksempel som aperitif, men også og især som ledsager til forretter og desserter, samt til retter som foie gras, fjerkræ (snigler, rejer...), oste, mørk chokolade og tørrede frugter. Det er nye smagskombinationer, som det nye luksushonningvin made in France muliggør, en genopdaget og videreført håndværk af denne unge mand, der brænder for gastronomi og biavl. Hydromel er en honningvin, der kan lagres i mange år i kælderen.
Frankrig, Soufflenheim
Poterie Ernewein-Haas, pottemager fra Soufflenheim - Alsace: i generationer har vi skabt og forbedret brugsmode, der tilfredsstiller både de lokale kokke og de største stjerner inden for fransk gastronomi med deres enkelhed i brug og deres generøse smagsoplevelser. Vi bliver kontaktet af hotel- og restaurantskoler i forskellige lande, som genlærer deres kokke kunsten i denne traditionelle og...
Frankrig, Saint-Quentin
...http://terroirsmarket.com/fr/ det er delikatessen fra vores regioner. Find alle delikatesser produceret tæt på dig af passionerede mennesker inden for fransk gastronomi. I en tid hvor franskmændene genfinder autenticiteten i fransk gastronomi, tilbyder vi et bredt udvalg af gastronomiske produkter lavet af små lokale virksomheder, der prioriterer kvalitet og respekt for produktionskæden i...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play