Frankrig, Sarrola-Carcopino
...Le Lonzo fra Skønhedens Ø er lavet af svinekød, der modnes i minimum 21 dage. Hver del vejer cirka 350g og har en længde på 10cm. Emballage: karton på 5kg til cirka 14 stykker Opbevaring: maksimum 18°C Holdbarhed: 125 dage...
Frankrig, Arengosse
...Groft salt fra Île de Ré 100% naturligt Spirulina pulver Emballage: PET krukke 100g Anvendelser: Krydderi: Ideelt til at forbedre salater, supper, grøntsager, kød og fisk med et unikt maritimt præg. Kreativ madlavning: Brug det til at pynte skaldyrsretter, pasta eller ris, eller til en sund snack på grøntsagschips eller popcorn. Sundhedsmæssige fordele: Kilde til Proteiner: Spirulina er rig på komplette proteiner, der indeholder alle essentielle aminosyrer. Reference:SEL00026...
... grøntsager. Timian kan tilsættes i små mængder i en yoghurtsauce med agurk for at give friskhed. Den bruges også regelmæssigt til at smage visse retter som lasagne, ratatouille, pizza... Timian bruges også til at forberede zaatar, en libanesisk krydderiblanding lavet af ristede sesamfrø og sumak, som bruges til at krydre kød-, fisk- og grøntsagsretter. Find vores timianblomst. Emballage: 8Kg...
Frankrig, Bordeaux
...Skaldyr, fisk i sauce, salat med gæslinger, hvidt kød, tærter. Alkohol: 14,5% vol. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Marque AG Vins Formater og emballage: Flaske (75cl) - Karton med 6 - 2020...
...Uanset om de er elektriske eller gasdrevne, er infrarøde bruningstunneler lige så forskellige og specifikke som de anvendelser, de er beregnet til. Behandlingen kaldes bruning på cremer, gratinering på færdigretter, smeltning for oste (pizzaer, croque-monsieur,…), krustning for sandwichbrød, braisering eller stegning for kød, karamelisering eller glasering for sukker og bagværk… Infrarøde...
... AFVANDINGSPOSE TIL LÆGEMÆLK Tekniske stoffer til fødevarebrug, Mejeri - Osteproducent Læs mere Skjul detaljer PVC- forklæder Beskyttelsesforklæder, Mejeri - Osteproducent, Kød, Diverse, Syltetøj, Geléer, Sirupper, Olieproduktion Læs mere Skjul detaljer OSTEFARE TAFETAS NYLON Tekniske stoffer til fødevarebrug, Mejeri - Osteproducent Læs mere Skjul detaljer OSTEFARE RAMIE Tekniske stoffer til fødevarebrug, Mejeri - Osteproducent VORES MÆRKER: Société des Tissages Nicollet LA CROZE -...
Frankrig, Pleucadeuc
...• Barde i plader: med eller uden mellempapir • Barde skåret til størrelse til spyd, stege, tournedos, paupiettes • Råvarer fra godkendte slagterier i EU ANVENDELSER • Barde til indpakning af alle typer kød: svinekød, fjerkræ, oksekød, lam... • Til alle typer produkter: stege, spyd, tournedos, paupiettes, patéer... FORPAKNING • Frisk eller frossen: Karton eller kasse på 5, 10 eller 20 kg...
Frankrig, Lamballe-Armor
... tilberedning og afkøling. Overlegen kvalitet: vitaminer og sporstoffer bevaret. Ingen vægttab: 1 kg købt = 1 kg serveret Nettovægt pr. enhed: Pose på 7 kg Emballage: TER Technifil Udløbsdato: Total udløbsdato på 12 dage Opbevaringsbetingelser: Opbevares ved en temperatur mellem 0 og 4°C Forventet anvendelse: Umiddelbar anvendelse efter åbning. Ingen skylning af produktet.
Frankrig, Merville
...Papir til hakket kød papir: rund ark mål: 100 mm pakkeenhed: 1000...
Frankrig, Saint-Just-Saint-Rambert
... kravene fra fødevareindustrien (kød, frosne varer, fisk, ost, chokolade osv.) og kendetegnes ved en struktur i rustfrit stål (AISI 304) samt en transportør, der overholder FDA-, EU- og USDA-standarder vedrørende kontakt mellem produkter og fødevarer. I forhold til traditionelle L-svejsemaskiner tilbyder FP-serien en større produktivitet samt muligheden for at bruge polyethylenfilm ud over de traditionelle termoretraktable film, og den omfatter flere modeller til at producere op til 3600 pakker/time.
Frankrig, Auxerre
...Vinifikation Hånd- og maskinplukning. Total afstilkning. Maceration i 15 til 20 dage med temperaturkontrol mellem 24° og 28°. Pneumatisk presning ved lavt tryk (under 1 bar). Lagret i 10 til 12 måneder i betonbeholdere. Aftapning på flaske udført af os i vores kældre. Lagret på flaske i 2 til 3 måneder før salg. Emballage Enhedspris, solgt pr. karton med 6 flasker, du kan blande med alle vinene...
Frankrig, Saint-Pierre-Les-Elbeuf
...CELAME blev grundlagt i november 2000, og siden da har vi kun ændret vores adresse. Engrosleverandør af halal kød, döner kebab, pomfritter, hakkebøffer, drikkevarer og emballage... Distribution og salg af professionelt restaurationsudstyr er vores primære aktiviteter.
Frankrig, Ozoir-La-Ferriere
...Pinde i træ gør det muligt at lave alle typer af spyd med kød, fisk, grøntsager eller frugt. I pakker á 1000 stk Ref.:112,47 Betegnelse:Pinde til spyd Farve:Kraft Dimension:25 cm Pakkeindhold:1000 Enhedspris:12,00 € ekskl. moms, svarende til 0,012 € ekskl. moms pr. enhed...
Frankrig, Harnes
...Transporter kød sikkert og i overensstemmelse med de nødvendige hygiejneforhold med denne E-2 plastkasse med dimensionerne 600x400x200 mm, fremstillet af polypropylen. Staplebar og stabelbar, den vil hjælpe dig med at spare plads under transport og opbevaring, når den er tom. Volumen: 40 liter...
Frankrig, Saint Orens De Gameville
...Ananas er sandsynligvis en af de mest ikoniske eksotiske frugter. Vi har gjort alt for at lade denne enestående frugt komme til sin ret i vores sorbet, så du vil opleve dens intense og lækre smag, der vil minde dig om dens saftige og velsmagende kød. Vores is og sorbeter er fremstillet i vores værksted efter vores originale opskrifter ved udelukkende at anvende ædle og udvalgte ingredienser for...
Frankrig, Ascain
...Hele den aromatiske kraft fra en balsamico gennem den lange koncentration af frugten under reduktionen over ild. DE VIGTIGE PUNKTER Egenskaber Eddike fremstillet af karamelisering af most fra friske æbler, blandet med vores naturlige Ozpina eddike. Ægte elixir, hver dråbe tæller. Ideel i salater og til at deglacere stegt kød som svinekød eller and. Emballage Elegant glasflaske med siphon på 200 ml, mekanisk hældekap. ...
Frankrig, Riec Sur Belon
... (oprindelse Frankrig) : Hentet fra naturlige banker på havbunden, de fanges ved hjælp af dragere, der trækkes hen over havbunden af skibe. Dens meget bulede skal i farven "blå violet" indeholder et gult og meget aromatisk kød. Emballage : poser på 5kgs-10kgs-15kgs / bakker i modificeret atmosfære på 4x1.4kgs-8x1.4kgs (med en holdbarhed på 7 dage) Vi tilbyder dem debyssussées (klar til at tilberede) : renset ved hjælp af en maskine, der fjerner byssus, men også i ikke-debyssussées.
Frankrig, Plaisir
...især i næsen og bihulerne. Det tynder blodet og begrænser koagulationen af blodplader. Dog reducerer det risikoen for blodpropper, phlebitis, trombose og slagtilfælde. Rig på vitamin C, giver det et boost til kroppen! Forebygger træthed, forkølelser og andre mindre infektioner. Oprindelse, størrelse, fugtighed, emballage, mængde, pris ifølge diskussion med køberen. INCOTERMS: LUFT ELLER HAV.
Matchende produkter
Ananas
Ananas
Andre produkter
Okraen
Okraen
Frankrig, Mandelieu
...Den ekstra jomfru olivenolie François Roméo med chili tilføjer varme og smag, der giver karakter til dine retter. Olivenolien med chili fremhæver alle dimensioner af dine italienske retter: pizzaer, pasta, grillet kød, men også dine supper... Giv dine opskrifter dybde! Nettovægt: 0,250 KG Kapacitet: 25 CL...
Frankrig, Bourgoin-Jallieu
... os at trykke emballager i HD, hvilket sikrer det bedste resultat. Vores forskellige anvendelsesområder: - Fødevareemballage (Ost og Mejeriprodukter/ Kød/ Snack) - Slik / Konfektureemballage - Dyrefoderemballage - Kaffe / Te emballage - Snackemballage - Sundheds- og skønhedsemballage - Bageriproduktemballage - Frosne fødevarer emballage - Kosttilskud emballage - Plæne- og haveemballage Vi...
Frankrig, Le Plessis Robinson
... individuelle portioner: entrecôte, T-bone, ribeye, faux-filet, ribben, tomahawk, flæskekoteletter, bavette, tende de tranche osv. Grand Caractère anvender Skin Pack-teknologi til sine bakker, som giver længere holdbarhed end klassisk emballage. Exceptionelt kød til gastronomiske fagfolk: restauratører, håndværksslagtere, store fødevareforhandlere. For at gøre de bedste kødtyper tilgængelige for flest mulige, tilbyder Grand Caractère et udvalg af sine kødtyper i LS- og traditionelle GMS-afdelinger.
Frankrig, Mulhouse
HABASIT producerer og kommercielt sælger et bredt udvalg af produkter til transport og kraftoverførsel til følgende industrier: Bil- og dækindustri, Træ, Bageri, småkager og snacks, Kontorartikler, Slik, Emballage, Aftapning og konservering, Fitness, Frugt og grøntsager, Trykkeri og papir, Fødevareindustri, Tobaksindustri, Håndtering og lufthavne, Post, Tekstil, Kød, fjerkræ og fisk. Blandt de...
Frankrig, Carnoux-En-Provence
EMGY Conserverie er en virksomhed, der designer maskiner og professionelt udstyr inden for fødevaresektoren. Faktisk har virksomheden altid haft som mål at udvikle koncepter og udstyr for at lette arbejdet for fagfolk inden for fødevareindustrien, såsom forarbejdning af kød, frugt og grøntsager. Virksomheden har også et sortiment af emballage til fødevaresektoren (glas).
Frankrig, Villeneuve Tolosane
I over 40 år har UNIVERSAL tilbudt sin ekspertise inden for emballering af fødevarer. Med et varieret sortiment, fra emballage til emballeringsmaskiner, og med et bredt udvalg af produkter (over 500 referencer), tilbyder UNIVERSAL en løsning, der er tilpasset hver type emballering: kød, fjerkræ, pølser, frugt og grøntsager. Produkter: Ringe til fastgørelse af fjerkræ, Bakker til hjerner, Strømpe...
Frankrig, Mettray
... partnerskaber med de største navne inden for fødevareindustrien i sektorerne kød, fisk, ost, bagværk, frugt og grøntsager, slik eller færdigretter. I over 30 år har FILPACK arbejdet på at designe de bedste emballageløsninger til distribution af frugt og grøntsager. FILPACK-gruppen er etableret på 4 steder og omfatter FILPACK INDUSTRIE, FILPACK EMBALLAGE, emballering til frugt og grøntsager, FILPACK AGRICOLE, produktion og beskyttelse af afgrøder, og TECHNIPAC, design og trykning til emballager.
Frankrig, Chantrans
FORMPLAST er specialiseret i fremstilling af emballage til fødevareindustrien, især i fremstillingen af skåle til ost, kød, fisk, hakkede produkter og pølser.
Frankrig, Saint-Pierre-Des-Corps Cedex
...Alpal® papiremballage; emballage til galette des rois; æsker og æsker til makroner; bageforme; bagepapir; papir og muslin; brød- og baguettesække; croissantposer; tætsluttende poser til kylling, kød og fisk; frugt- og grøntsagsposer; sandwichposer; hvide konditorunderlag og gyldne konditorunderlag.
Frankrig, Epernon
...aseptiske emballageløsninger, vertikal og horisontal flow pack emballage, samt skålindpakning. Vore succes er et direkte resultat af vores evne til at tilpasse vores ressourcer til vores kunders emballagebehov og vores miljøbevidsthed. Vi arbejder konstant på at forbedre det økologiske profil af vores produkter uden at reducere deres ydeevne.
Frankrig, Wolfgantzen
... Udover standardløsninger og -systemer er vores speciale skræddersyede løsninger inden for: • Fødevareindustrien: emballager til fiskeprodukter, kød, catering, mejeriprodukter, bagværk - småkager. • Bolig: tekniske løsninger eller termisk og akustisk isolering. • Sundhed: isotherme emballager til term følsomme produkter. • Bilindustrien: logistik- eller tekniske løsninger (stødabsorption), lost foam. • Industrien, HVAC og husholdningsapparater: indpakning, tekniske dele (mekanisk styrke, isolering, letvægts). Innovation, kvalitet, serviceånd og øko-design er vores kerneværdier.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play