Italien, Guardiagrele
...Halvfærdigt produkt baseret på naturlig gær, der muliggør en fuldstændig eliminering af frisk gær. Format: 1 kg Dosering: 3 - 5 %...
...Varmeresistancerne med speciel form og effekt er resultatet af en lang og præcis forskning, de er designet til at sikre ensartet bagning af pizza. Det elektriske panel styrer brugen af elektricitet for at opnå lavt forbrug og fremragende madlavning. Rotationen af bagefladen styres af et Touch Screen-panel, der giver pizzaiolo mulighed for at vælge forskellige hastigheder. Installation er nem og...
Spanien, La Llagosta-Barcelona
...•Giv dine pizzaer og alt det originale aroma og tekstur. •Formex brændefyr er i stand til at give den "forskellige touch" fra den naturlige bagning med ædle træer (som egetræ, valnød, oliven, ask), hvilket genopretter den traditionelle smag. •Formex brændefyr hæver prestige for din virksomhed ved at fremhæve den tiltrækning, det giver at fremstille produktet i offentlighedens påsyn. •På grund af...
Slovakiet, Košice
...Gyermelyi pizza mel 1kg er et mel af høj kvalitet, der er specielt designet til at skabe den perfekte pizzabund. Med sin fine tekstur og høje glutenindhold sikrer dette mel en let og sprød bund, der både er lækker og tilfredsstillende. Uanset om du er professionel kok eller hjemmebager, giver Gyermelyi pizza mel den ideelle base for dine pizzakreationer. Dette mel er fremstillet af det fineste...
Italien, Marmirolo
... arbejdet for den professionelle pizzabager uden at ændre metoder og vaner. Tiderne og afstandene ved hjemlevering er ikke længere et problem! Dejen, beriget med det koncentrerede halvfabrikat Pizza delivery, vil takket være tilstedeværelsen af gavnlige naturlige enzymer reagere mere effektivt og hurtigt under bagning, og Deres pizza vil være smeltende, luftig, let og holde sig god i længere tid. Fra ovnen til spisebordet derhjemme. 10 KG...
Frankrig, Le Muy
... er der ingen karbonisering eller brændemærker i ovnen, selv ved meget høje temperaturer, og heller ikke på de bagte produkter. Vores mel forsvinder, mens ovnen er i gang. Produktet kan også bruges til bagning af pizza i brændefyrede ovne. Melet sælges i en 25 kg pose.
Frankrig, Vaulx Milieu
...Vælg vores metalfiberbrændere, vælg vores infrarøde emitterteknologi for en mere effektiv, fleksibel og kompakt installation. TØRRETUNNELER OG MIXED OVNE Til bagning, bruning, grillning, mærkning: Småkager, Brød, Brioche, Ristet brød, Pizza, Pandekager, Pommes frites, Chips, Morgenmadsprodukter, Marengs… UDSTYR TIL INTEGRATION AF BRÆNDERE Frituregryder Kedel Kafferistning Stegeplader Afvaskning af osteskorper...
Frankrig, Perriers-Sur-Andelle
...Ydre dimensioner (B x D x H): 1340x920x380 mm Indvendige dimensioner: 1050x700x150 mm Kapacitet: 6 pizzaer af 30 cm Refraktære plader for optimal bagning Facade i rustfrit stål med glasdør Temperaturområde fra 50°C til 450°C Indvendig belysning for bedre synlighed Indbygget termometer for præcis temperaturkontrol Brændkammer udstyret med 2 mekaniske termostater for effektiv regulering Maksimal temperatur: 450°C Spænding: 400V Effekt: 9.9 kW Vægt: 97 kg Tidligere reference: F901PE...
Frankrig, Moustoir-Ac
...Fire til 2 værelser Til bagning af 4 + 4 pizzaer på 40 cm Muliggør indsættelse af 2 + 2 plader på 40 x 60 cm Muliggør separat kalibrering af to forskellige arbejdstemperaturer Bagesten i refraktær sten Isolering i forstærket mineraluld Indvendig belysning Digital version tilgængelig på anmodning Transformator 12V og lampeholder tilgængelig på anmodning...
...GENERELLE FUNKTIONER Disse ovne er ideelle til små bagerier, men kan også fungere meget godt i større bagerier som en sekundær ovn til bagning af mindre produkter såsom baklava, pizza, tærte, wienerbrød, kage, svamp og alle andre gærdejs typer. Betjeningspanelet er produceret som touchskærm eller manuel type. Op til 5 dæk kan bruges på hver, og der er udstyr, der leverer et fugtigt miljø til...
Tyskland, Lennestadt
I 1956 grundlagde Hubert Deimel 'Hubert Deimel Husgerådsfabrik'. Der fremstilles 'Famos'-kartoffelskræderen. Produktet bliver en salgssucces og danner grundlaget for virksomhedens succesfulde udvikling. I dag hedder virksomheden Westmark GmbH og har mere end 2.500 artikler i sortimentet. Som en specialiseret partner for handelen tilbyder Westmark en portefølje af praktiske gastronomi- og køkkenre...
... tendens til at tørre ud straks efter bagning. Vores referencer starter alle fra en base bestående af: mælk, æg, mel, salt, peber samt svinefedt for at forbedre lagdelingen. Fra vores baser af Crefole sfogliate forbereder vi forskellige referencer: Crefole sfogliate fuldkorn, Crepole med polentadej, Crefole sfogliate fuldkorn, Crefole sfogliate med spelt. Fra disse opstår også vores lækre snacks: Crefolini og Crepolini.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
...Denne pizza plade med en diameter på 500 mm vil være perfekt til jævn bagning af pizzaer. For en flot præsentation af dine pizzaer vil denne plade med en diameter på 500 mm hjælpe dig med at tilfredsstille dine kunder. Denne pizza plade er lavet af hvid aluminium. Diameter: 500 mm Farve: hvid...
... meget modstandsdygtige over for revner. Den gode balance mellem syrer og sukkerindhold fremhæver de smagsmæssige egenskaber ved denne tomat, der er rig på carotenoider (betacaroten og lycopen). Dens holdbarhed forbliver fremragende i efterhøstfasen, hvilket viser en fremragende holdbarhed. Den runde, glatte tomat, der er meget velsmagende og lækker med en fast pulp, er velegnet til bagning, men også til salater, på bruschetta, i tern på pizza eller til at lave en fremragende sauce. Pakning: 500 g, 5000, 6000...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Durumhvede kan bruges til at lave pasta af høj kvalitet i gruppe A. Det fungerer også som et tilsætningsstof i bagning og anvendes i produktionen af halvfabrikata (dumplings, khinkals osv.), pizza, pandekager og i konfekture. Ved at tilsætte 20-50% durumhvede til dejen vil du gøre den mindre klistret og give den en fremragende farve. Du kan også bruge dette mel som erstatning for æg. Koldmaleteknologi (t < 40°C) gør det muligt at bevare de fleste vitaminer og mineraler. Vægt: 500 g...
Frankrig, La Celle-Saint-Cloud
...Merrychef E2S ovn Hurtigovn med kompakt design, i høj kvalitet, ideel til caféer, bistroer, kiosker, snackbarer eller enhver anden virksomhed, der står over for pladsbegrænsninger. Perfekt til bagning, opvarmning, tilberedning af toast og madlavning af et bredt udvalg af retter såsom panini, sandwiches, pizzaer og croque-monsieur. Med sit rummelige bagagerum tilbyder denne meget hurtige ovn...
Tyrkiet, Bursa
...Den har 4 indvendige størrelser, som er: - 60x80 cm - 120x80 cm - 120x120 cm - 120x200 cm Denne ovn er velegnet til bagning af pizza, brød og kager. Indeholder beskyttelsessystem mod spændingsudsving. Hver etage fungerer uafhængigt af hinanden. Inkluderer dampanlæg. Opvarmningssensorer sikrer ensartet bagning og energibesparelse. Dør med stempel og hærdet glas.
Italien, Mirabello Sannitico
...Den roterende brændefyring eller kombinerede gas- og brændefyring med murstenskuppel og drejepanel i refraktære plader kan sammenlignes med den traditionelle napolitanske ovn. Udstyret med 2 åbninger: en til bagning af pizzaer, den anden til forbrænding af brænde. Asken, der produceres af brændet, opsamles i specielle skuffer i bunden af ovnen. Touch-kontrolpanel på 7 tommer gør det muligt at justere rotationshastigheden, ændre drejeretningen og styre den tidsindstillede bagning med akustisk signal. Den rustfrie ståloverflade giver unikhed og glans.
...Disse ovne er ideelle til små bagerier, men kan også fungere meget godt i større bagerier som en sekundær ovn til bagning af mindre produkter såsom baklava, pizza, tærte, kager, svampede kager og alle andre gærdejsprodukter. Betjeningspanelet fås som touchskærm eller manuel type. Op til 5 dæk kan bruges på hver, og der er udstyr, der leverer et fugtigt miljø til fermenterede produkter under ovnen...
Frankrig, Lalinde
...Tekniske egenskaber ved Ooni Karu 12G pizzaovn: – Bagflade: 33,7 cm x 33,7 cm (ideel til pizzaer på 30 cm (12″). – Isoleret glasdør i borosilikat, der gør det muligt at holde øje med din pizza uden varmetab. – Den mest avancerede bærbare pizzaovn i verden. – ClearView™ teknologi for at forhindre ophobning af sod og aske på glasdøren. – Brug træ eller kul for en autentisk oplevelse af bagning...
... opbevarer temperaturen fremragende i chamottet, som holder temperaturen i lang tid. Ovnen når en temperatur på 500 grader allerede efter cirka 25 minutter. Dette muliggør bagning af pizza på 60 sekunder. I ovnen kan vi bage brød og forskellige typer bagværk, så den fungerer også som en såkaldt brødovn. Ovnen kan trygt bruges som en erstatning for en grill, hvor vi kan bage kød/grøntsager på bageplader.
Italien, Marano Di Napoli
...Vores sodfjernerne gør det muligt at behandle luftmængder fra brændefyr til bagning af pizza, brød og andre fødevarer. Vores sodfjernerne anvendes til at reducere kulpartikler (sod) og uforbrændte stoffer i røg fra industrielle køkkener osv., med fremragende effektivitet, som dokumenteret af tests udført af certificerede laboratorier, hvilket sikrer fuld og absolut overholdelse af de strengeste gældende regler i Italien og Europa.
Italien, Boscoreale
Forni Marano i Boscoreale (NA) beskæftiger sig med skræddersyet design, produktion og salg af nøglefærdige ovne. Skab den ægte napolitanske pizza i din have derhjemme, ved brug af professionelle ovne til privat brug, bygget i overensstemmelse med den gamle napolitanske skole. Vores ovne er lavet af materialer af høj kvalitet, håndlavede ildfaste mursten, for at sikre en høj varmeeffekt og en...
Italien, Alvignano
... rustikke ovne med de mest avancerede teknikker og de bedste materialer. Mulighed for at lave ovne efter tegning, med valg af belægninger og en omhyggelig opmærksomhed på detaljerne i alle faser af produktionen, fra murerarbejde til finish, spartling og maling. Vi laver også professionelle og ikke-professionelle grill og bålsteder i alle former og størrelser. Alle vores ovne er garanteret og velegnede til bagning af napolitansk pizza. Derudover vælger flere og flere professionelle pizzaioloer vores professionelle ovne på grund af deres kvalitet.
... anvendes, er kendetegnet ved en høj opbevaringskapacitet og en øjeblikkelig varmeafgivelse, takket være det høje indhold af alumina, ideelt til hurtig og kontinuerlig bagning af alle typer pizza. EGENSKABER Indvendig i ildfast materiale Valg mellem hvid ildfast med højt aluminaindhold og Sorrento-kiks til din napolitanske pizza Mål tilgængelige Fra 120 cm til 160 cm i indvendig diameter Valgfri gasbrænder For en enkel brug uden emission af røg og dermed uden installationsbegrænsninger Kan tilpasses i materialer og farver afhængigt af typen af...
Italien, Giarre
FC Food distribution - Frisk pizzabund - Frossen pizzabund - Romersk puccia - Focaccia - Fyldt pizza - Friske panini - Pakkede panini - Bagværk - Håndlavet siciliansk granita med pistacie, kaffe, mandel, morbær, melon, vandmelon, mandel, kokos, mynte, kaktusfigner, citron granita - Varm mad - Arancini med ragù - Arancini med pistacie - Arancine - Frossen arancino - Varm mad fra frossen delikatesse - Morgenmad - Klar til bagning croissanter - Oste - Mozzarella - Eksport af typiske sicilianske produkter - Ekstra jomfruolie - Typiske oste - Sicilianske pølser...
Italien, Sant'arcangelo Trimonte
... kun lavet af ægte ingredienser, i strengt overensstemmelse med de mest autentiske napolitanske opskrifter. Til engrosleverancer og food service: du kan bringe den ægte napolitanske pizza, panuozzo, saltimbocca alla napoletana, fyldt calzone, friturestegt mad og mange andre referencer til dit cash & carry, restaurant, pizzeria eller supermarked: dine kunder vil elske dem fra første bid!
Italien, Silea
La Cuppone F.lli srl, grundlagt i 1963, er specialiseret i produktion af ovne og udstyr til forberedelse og bagning af pizza. Den kontinuerlige forskning og eksperimentering med nye apparater har ført os til at opfinde og patentere de maskiner og ovne, der har revolutioneret måden at lave pizza på.
Italien, Comacchio
...B&B Impianti Silos er en virksomhed, der designer og bygger anlæg til opbevaring, transport, dosering og automatisering til fødevareindustrien (bagning, pizza, pasta og bagværk). Virksomheden tilbyder sit brede udvalg af produkter til et marked, der spænder fra små til mellemstore og store industrier inden for følgende sektorer: Fødevarer: pastafabrikker, bagerier, småkagefabrikker, snacks, ekstruderede produkter, pizza, forblandede produkter, risteri; Kemi: plast, keramik, tekniske tekstiler; Kosmetik: kosmetiske præparater; Farmaceutisk: præparater til den farmaceutiske industri.
Italien, Campagna
... til Napoli Pizza Village og deltage i forskellige tv-begivenheder. Den seneste vigtige milepæl, som virksomheden har nået, vedrører GUINESS-rekorden for fremstilling og bagning af verdens længste pizza; til arrangementet i Napoli blev der bygget 5 træovne, som gjorde det muligt at bage 1853,88 m pizza, hvilket officielt blev anerkendt i guinnessbogen takket være Napoli Pizza Village.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play