Italien, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEJER, SEMIFABRIKATER OG FORBEDRINGSMIDLER TIL ET MARKED I KONTINUERLIG UDVIKLING Molino Magri, grundlagt i 1929 og beliggende i Marmirolo, Mantova, har i fem generationer videregivet passionen for Kunstnerisk Maling fra far til søn. Molino Magri er en møllevirksomhed, der fra forarbejdning af udvalgt hvede producerer et bredt udvalg af professionelle meltyper til bagning, pizzeria...
Italien, Guardiagrele
...Halvfærdigt produkt til produktion af pinsa romana. En blanding baseret på hvedemel, soja, ris og surdej. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Storbritannien, Stoke On Trent Tunstall
...Artisan forbagte surdejs pinsa bund lavet af hvede af høj kvalitet, rismel og soyamel. Ingen GMO, Vegansk, Halal, Kosher. 10 pinsas i kartonen, IQF Frosset. Størrelse Bund 19x30x2cm 250g Holdbarhed: 360 dage Opbevaringstemperatur: – 18°C Forberedelsesmetode: Tø bunden op i 3-4 minutter, tilsæt toppings og bag færdig i ovnen i 4-8 minutter ved 250°C~320°C INGREDIENSER: Vand, majsstivelse, ekstra...
Italien, Ibi
...Hvis du ikke har plads i køleskabet... ingen problemer!! Vi er det eneste firma, der producerer og sælger Pinsa Romana ved stuetemperatur med en holdbarhed på 6 måneder! Interessant pris, forsendelse over hele verden!
Italien, senigallia
...vi leverer håndstrakte pizzabunde og pinsa til food service og dybfrosne pizzaer til dagligvarehandelen under mærket MAGNIFICA ROTONDA og også som private label. Vores pizzaer bages på refraktær sten.
Italien, Albano Laziale
La Pinsa Romana er en ret med en rig historie, hvis oprindelse går tilbage til det gamle Rom. Den moderne fortolkning af opskriften har gjort dette produkt unikt i sin art: dejen er sammensat af en blanding af mel, såsom hvede, ris og soja, med en høj procentdel vand, surdej og uden tilsætning af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. De vigtigste kendetegn er: - den ovale form - sprødheden i kanten - høj fordøjelighed opnået gennem en hævning på 48-72 timer. Projektet Pinsa 2.0 har til formål at skabe et traditionelt produkt i moderne stil, tilgængeligt for alle!
Italien, Rocca Grimalda
... Pinseria. Den romerske pinsa er en oval pizza, der er meget letfordøjelig, lavet med hvedemel, soja og ris, sprød udenpå og blød indeni, lavkalorisk og lavt glykæmisk. Udover den klassiske traditionelle pizza er vi specialiseret i pizza på plade. De ingredienser, vi bruger til fyldet, er af allerhøjeste kvalitet. Vi er specialiseret i grillet kød og har altid et bredt udvalg af fiorentina bøffer...
Italien, Seveso
Vi er et håndværkslaboratorium beliggende i Lombardiet i kommunen Seveso, cirka 22 km nord for Milano, i den lave Brianza, helt dedikeret til produktionen af den forbagte bund til Pinsa i alle dens formater. Med produktion menes der i detaljer: dosering af ingredienserne, æltning, hævning, udrulning, bagning og emballering af produktet. Fra vores lokaler sørger vi for at imødekomme vores kunders...
Holland, Amsterdam
Over Pinsa’s Pinsa’s er grundlagt af Marie og Danilo. Den italienske mor og søn lærte hemmelighederne bag pizzabagerfaget i deres hjemland og besluttede at tage kærligheden til traditionelle pizzaer med til Nederlandene. Med respekt for originale opskrifter, passion for friske ingredienser og opmærksomhed på gæsterne, åbnede de i 2009 deres restaurant på den hyggelige Spaarndammerstraat i Amsterda...
Italien, Sarzana
Vores virksomhed tilbyder typiske italienske bagværk som: Kicherterfarinata, Focaccia med ost, Høj pizza, Pizzata Ligure, Genovese focaccia og Pinsa Romana. Alle råvarer er nøje udvalgt, og vores produkter indeholder hverken konserveringsmidler eller andre stoffer til produktbevarelse. Produkterne bliver forudtilberedt, derefter hurtigt nedkølet og fryset, hvorefter de opbevares ved -18 grader.
Spanien, Pinsà 6, Residencial Pont-Sec
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play