Belgien, Rumst
... deformere. Designet til at håndtere et bredt temperaturinterval, er disse redskaber ideelle til at lave varme supper, stege eller endda blande kolde ingredienser, hvilket tilbyder fremragende alsidighed. Stille madlavningsoplevelse – Silikonehoveder reducerer klapren, hvilket skaber et mere fredeligt køkkenmiljø. I modsætning til metalredskaber producerer de bløde silikonehoveder minimal støj...
Spanien, La Llagosta-Barcelona
...transportbånd osv., for at tilpasse sig produktets egenskaber, der skal doseres. TIL AT LAVE: muffins, svampekager, sobaos, kager, småkager, kager, pandekager, mayonnaise, marmorkage, yoghurt, fløde, mousse, saucer, milkshakes, cremer, produkter uden faste partikler.
Frankrig, Arengosse
... nougat aroma Naturlig brun farve (E150C) Emballage : Genanvendelig PET krukke Vægt : 200g Anvendelser : Bagværk : Perfekt til dine småkager, kager og andre søde kreationer, idet det tilfører en uovertruffen nougatsmag. Drikkevarer : Ideel til at søde dine teer, kaffer og varme chokolader med et lækkert touch. Desserter : Forbedr dine yoghurter, pandekager eller is ved at drysse dette delikat parfumerede sukker over. Slik : Brug det til at lave hjemmelavede nougater eller andre traditionelle slik. Reference:SUCRE0016B...
... århundreder for deres rosenavl. Den berømte Damaskusrose stammer fra det bjergrige område mellem Kashan og Isfahan. Producenten er en del af et kooperativ, der centraliserer og optimerer brugen af destillationsapparater. Vi har udvalgt den bedste kvalitet af rosenvand produceret i Iran, dens dobbelte destillation giver den unikke dufte. For at udvinde dette hydrolat kræves der 14 kilo kronblade for at lave 1 liter rosenvand. Destillationen sker udelukkende med vanddamp. Dampen passerer gennem kronbladene og transporterer alle de aromatiske komponenter med sig. Dunk: 20 L - 200 L - 1000 L...
Polen, Brzozów
...</strong> spiselige kastanjer <strong> Næringsværdier pr. 100 g </strong> Energi værdi 1563kJ/371kcal - 19% RDI* Fedt 3.4g - 5% heraf mættede fedtsyrer 0g - 0% Kulhydrater 70 g - 27% heraf sukker 18g - 20% Protein 7g - 14% Fiber 16g Salt 0.03g < 1% *RDI - Referenceværdi for fødevarer <strong> Anvendelse </strong> På grund af den lignende struktur kan kastanje mel med succes erstatte hvedemel. Det vil fungere, blandt andet til: bagning af brød, bagning af kager, lave kødboller, forberede pandekager.
Frankrig, Brignais
...Rig på protein: 20% Rig på fibre Hurtig at lave: 5 min 1 enkelt ingrediens at tilsætte: mælk eller plantebaseret drik 100% plantebaseret Ideel til en proteinrig og lækker morgenmad Brugsanvisning For 100 g af premix pandekager = 4 pandekager I en skål hældes 100 g pandekageblanding og 120 ml mælk eller plantebaseret drik. Bland med en piskeris, indtil du får en glat dej. Varm en let olieret...
Belgien, Nivelles (thines)
... størrelse. TV-ovn De er primært beregnet til tilberedning af bløde vafler. Denne type ovn er udstyret med et meget præcist doseringssystem til dejen samt et fjernelsessystem til at tage vaflerne ud efter tilberedning. TH-ovn TH-ovnen tilbyder muligheden for at lave flere forskellige produktioner takket være de udskiftelige vaffeljern. Denne ovn producerer mindst 1000 vafler pr. time. Den kan også udstyres med en automatisk injektionsanordning og et ekstraktionssystem. Denne ovn findes i en standardversion med 20, 24, 30 eller 36 vaffeljern. Ovn TV-8 Ny ! Se t...
Tyskland, Bad Bentheim
... arkæologiske fund af værktøjer, der blev brugt til at skrabe knoldene, ser det ud til, at cassava blev dyrket i Brasilien og Venezuela så tidligt som 3000 f.Kr. Produktionsproces Cassava Mel Cassava mel er et fint, dehydratiseret pulver, der er rigt på fiber og stivelse, opnået ved at knuse cassava-rødder, som presses og tørres. Brug af Cassava Mel Cassava mel er meget nyttigt til at lave glutenfrie opskrifter. Derudover er cassava mel nyttigt til bagning for at opnå et brød-lignende resultat. Det kan bruges til både søde og salte retter som småkager, pizzabunde eller pandekager.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Risengrød bruges primært til at lave pandekager, dej til dumplings, brød, funchose og andre bagværk. Risengrød er førende blandt kornmel i den biologiske værdi af protein og stivelsesindhold. Maling med sten gør det muligt at bevare den naturlige afbalancerede sammensætning af korn, hvilket muliggør en lavere glykemisk indeks, en vigtig indikator for dem, der bekymrer sig om deres sundhed. Vægt: 700 g...
Tyskland, Saarbrücken
...Aromiosaar Waffle-Mischung – Perfekte Vafler til Din Virksomhed Vores Aromiosaar Waffle-Mischung giver dig mulighed for at lave lækre, nybagte vafler med en perfekt konsistens og en uforglemmelig smag. Ideel til caféer, restauranter, hoteller og foodtrucks, der ønsker at tilbyde deres gæster en sød oplevelse. Produktfunktioner: - Nem tilberedning: Blandingen røres op med vand eller mælk og...
ufs.country_names.RU, Saratov
... bruges til budding, dumplings, pandekager og andre bagværk. Cornflakes laves af forsmagede og fragmenterede majskorn - et færdigt fødevareprodukt, der ikke kræver yderligere tilberedning. De indtages som tilbehør, såvel som en selvstændig ret. Majs dyrkes til ensilage og høstes i mælkevoks modenhed af foderhøstere med specielle skærere. Ensilage-majs har et højt udbytte.
Frankrig, Fondettes
...Vores udvalg af små apparater er perfekt til at lave snacks til familien. Pandekager, donuts, churros, popcorn, vafler... Der er noget for enhver smag og trang!
Italien, Forlì
... sin tilpasningsevne til forskellige klimaer og jorde. I dag er sorghum blevet en ingrediens, der anvendes bredt i det internationale køkken på grund af sine fantastiske ernæringsmæssige egenskaber. Sorghum Mel er en rig kilde til vitaminer og mineraler. Det kan bruges til at forberede en bred vifte af retter, fra pasta til brød, fra bagværk til salte retter. Dets bløde konsistens og let søde smag gør det velegnet til at lave lækre kager, småkager, pandekager og meget mere.
Tyskland, Oyten
...Aromatisk økologisk kikærtemel lavet af uristede kikærter. Ved madlavning og bagning beriger økologisk kikærtemel en række retter på en lækker måde. Det har en fast plads i den orientalske køkken og binder også supper eller saucer ideelt. Til tilberedning af pandekager, pizzadej, bøffer og som supplement i brød- og kagedej er kikærtemel en værdifuld ingrediens. Ved bagning kan op til 25 % af...
...Imperial er det foretrukne belgiske bagebrand! Bagepulver til at lave dine pandekager, budding med den typiske søde vaniljesmag, toppings til at forbedre dine is… i mere end 80 år! Imperial er også tilgængelig i Frankrig.
Frankrig, Saint Mard De Réno
...Det lille spelt, også kaldet "engrain", er kendt for sit lave glutenindhold. Det indeholder flere planteproteiner end de fleste andre kornsorter. Takket være sine 8 essentielle aminosyrer og langsomme sukkerarter er det lille spelt en ægte energikilde. Engrain, den ideelle erstatning for hvedekorn! Anvendelse: som erstatning for hvedemel i dine bagværk, pandekager, tærtebunde, eller til dit brød ved at blande det med hvedemel for at fremme hævningen.
Tjekkiet, Brno
... koncentrerede sig om en sund livsstil og madlavning. Ing. Eliska Skvarilova udviklede Hraska til en lækker dejblanding til hurtig og sundere panering uden brug af æg. Hraska muliggør også sund tykning af supper, saucer, sovs og goulash. Hraska fungerer som et fremragende bindemiddel i dej og bøffer og kan derfor bruges som ægsubstitut. Hraska kan bruges til at lave base for pålæg, dressinger, mayonnaise og til forberedelse af béchamelsauce. Vaniljetypen kan bruges i stedet for æg og som base for pandekager. Hraska er gavnlig for forbrugerne på grund af det høje...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play