Portugal, Santarém
...Salpicão pølse er en traditionel portugisisk pølse, som Monte Safira har skabt med præcision og omhu. Lavet af de fineste nationale kødtyper, er denne pølse krydret med en unik blanding af krydderier, der tilbyder en rig og velsmagende smag, som både er tilfredsstillende og mindeværdig. Den traditionelle rygningstilføjer en karakteristisk aroma, hvilket gør den til et must-try for alle, der søger...
... fremstillingen af denne Merlot. Alt gøres for at sikre, at du får en kvalitetsvin, der respekterer typiciteten af sin druesort. DÉGUSTATION Farve: intens rød med violette nuancer. Duft: udtryksfuld med noter af syltede røde frugter. Smag: generøs, rund og fyldig med aromaer af friske frugter krydret med et strejf af milde krydderier. En lækker Merlot! ACCORDS METS & VINS Le Star Merlot passer perfekt til en tallerken med charcuteri, grillet kød, hvide kødretter i sauce, fish and chips og karakterfulde oste.
Frankrig, Bordeaux
...aromatiske og har en tanninstruktur, der gør dem særligt velegnede til lagring. Smagning "Les Charmes de Laurette" har en ekstremt dyb farve, purpur med sorte nuancer. Elegant fyldig, uden ubalance, udtrykker den aromaer af små, kompotterede bær, med strejf af skovbund og krydderier. Denne udgave tilbyder en ret rund og blød tannin. Mad- og vinparring: charcuteri, rødt kød, vildt, hårde oste...
Frankrig, Illkirch-Graffenstaden
...Vi kan tilbyde dig blandede krydderier til charcuteri. Men også: Bourbon vaniljestænger Bourbon vaniljebønner Bourbon vaniljepulver Bourbon vaniljeekstrakt Tahiti vaniljestænger...
Spanien, Peligros
...Blanding af tilsætningsstoffer, krydderier og krydderier til brug i slagteriet, til fremstilling af PREPARADOS DE CARNE hakket kød og ikke-pølse (frikadelle, burger, russisk bøf osv.) Produktet er velegnet til kølet distribution (+2ºC), helst pakket i modificeret atmosfære. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Format: Pose 250g, pose 5kg.
Frankrig, Mietesheim
...En økologisk version, den stærke og velsmagende sennep med peberrod har fundet sine tilhængere. Særligt anbefalet til at tilberede kød, charcuteri og til at forbedre vinaigretter til salater. Ingredienser: Sennep* 67% (vand, sennepsfrø*, eddike, havsalt, krydderier*), peberrod* 33%. *: Ingredienser fra økologisk landbrug Findes også i spand på 1,1 kg.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...) samt peber og eucalyptus. Helheden er særligt charmerende og udtrykker en velafbalanceret styrke. Passer godt til rødt kød og charcuteri. "Fuoriclasse" (enestående), som vores italienske venner siger! Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: Cabernet-sauvignon, Cabernet-franc, Merlot DOC: Montello e Colli Asolani (Veneto, Italien) Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2032 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Frankrig, Cénac
... perfekt til en grillet kalvekotelet eller en charcuteri-ret. Nydes mellem 16 og 18 °C. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Lagret på egetræsfade Areal: 0,5 ha Druetype: 100% Merlot Terroir: leret kalkjord - Plateau Farve: granatrød med teglrøde nuancer Næse: sorte frugter, især sort kirsebær og søde krydderier.
Tyrkiet, Istanbul
...En gourmetstil karameliseret løg lavet med løg, solsikkeolie, balsamicoeddike, honning og salt, der er kogt op til 90% for at bevare sine egne safter og konsistens. Den er klar til at blive indtaget, så snart den åbnes, eller kan opvarmes/sauteres for et sidste touch. Den kan nydes i alle former for fastfood som burgere og hotdogs, med charcuteri og delikatesseprodukter eller endda med...
Polen, Węgorzewo
...Du skal blot åbne boksen for at nyde en lækker og hurtig ret. Konservesfisk er et fremragende valg til en anden morgenmad eller middag. De er også ideelle som proviant til en senere rejse, primært på grund af deres lange holdbarhed og det faktum, at de ikke behøver at opbevares i køleskabet. Hvis du foretrækker andre retter, vil du også finde et bredt udvalg af charcuteri i mange velsmagende varianter.
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Aromatiserer supper, saucer, dine gryderetter, fars og passer perfekt til charcuteri. Kan også bruges til suppe... FORDELE: Man kender dens smertelindrende, anti-infektiøse, antiseptiske og antibakterielle egenskaber. Som oxidant kan den også anvendes i kataplasmer...
Frankrig, Auxerre
...{"Nez":"stor aromatisk palette, der kommer til udtryk ved iltning med en kvalitetsnoter af træ (vanilje, milde krydderier og nøddeagtig smør), hurtigt efterfulgt af dufte af rød frugtsuppe\nBouche\nfyldig og elegant. Modningen kvæler ikke friskheden, fadet overmander ikke druen, tanninerne er godt indhyllet\nAftensmad-vin kombination: charcuteri, grillet entrecôte à la bordelaise, kødretter...
Spanien, Cumbres Mayores
... tørreanlæg til modning af alle sine produkter. Denne "Bodega" gør det muligt at tørre vores charcuteri på traditionel vis ved hjælp af vinden fra bjergene, der grænser op til landsbyen. Fremstillet efter traditionelt håndværk har Balkis Gourmet-produkterne den særlige egenskab, at de har en unik smag takket være de traditionelle og ancestrale fremstillingsmetoder. Alt vores kød stammer fra levende dyr, der er opdrættet med naturlig kost og græsser i regionens enge og bjerge. Vi skaber alle vores krydderiblandinger.
Frankrig, la Trinité
... fødevarer uden svinekød og svinekødsprodukter. Kontakt os for tilbud på store mængder til professionelle. Storkøb på tilbud: champagne fra producenter, fine vine, kaviar, foie gras, krydderier, bordkunst, italienske vine fra alle regioner, cognac, calvados, exceptionel vodka, spiritus, bagværk, chokolade, vand fra hele verden, kaffe og kaffemaskiner, charcuteri, ægte højkvalitets parmaskinke. Vi står til din fulde rådighed for alle råd og eventuelle møder på din bekvemmelighed. Levering: villaer, yacht, privat jet, luksus krydstogter.
Belgien, Eupen
Van Hees præsenterer et bredt udvalg af produkter inden for krydderier og kondimenter; konserveringsmidler, emulgatorer, farvestoffer, rødfarver, smagsforstærkere, krydderier, aromaer, blandinger til friske kødprodukter, blandinger til kebab, blandinger til skæring, blandinger til saltlage, blandinger til tørret pølse, blandinger til tørret skinke, blandinger til pølsemageri, blandinger til kogt charcuteri...
Belgien, Gerpinnes
Punto-It er en delikatessebutik, en italiensk cateringservice, en gæstebord: størstedelen af produkterne kommer direkte fra hjertet af Italien i Umbrien. Her finder man charcuteri, oste, olivenolier, tørre og friske pastaer, trøffelprodukter, saucer, krydderier osv. Derudover findes der: røget laks, foie gras, kaviar, champagne, firmagaver til virksomheder og private. Der tilbydes også et udvalg af kvalitets italienske vine.
Luxembourg, Rambrouch
Siden 1948 har JEAN MARET S.A. været til din tjeneste. Inden for charcuteri og pølser, oliven, krydderier og kaffe, marmelader, slik og foie gras tilbyder vi det mest omfattende og specialiserede sortiment på det luxembourgske marked. I hver produktfamilie tilbyder vi PREMIUM-mærker, ikoner inden for hvert segment. Vores styrke er kvalitetens konsistens. Vores sortiment er målrettet mod behovene...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play