Portugal, Santarém
... dem, der søger en autentisk smag af Portugal. Monte Safiras Creole-pølse er perfekt til grillning, tilføjelse til gryderetter eller blot at nyde alene. Dens kraftige smagsnuancer og ingredienser af høj kvalitet gør den til et alsidigt supplement til ethvert måltid, der giver en smag af Portugal, som er både autentisk og tilfredsstillende. Oplev den rige kulinariske arv fra Portugal med Monte Safiras Creole-pølse.
...Vildsvinet er måske et af de mest værdsatte produkter fra jagt. Smagen af dets kød ligner meget svinekød, men med meget mere intense og markante noter, der sammen med krydderier og aromaer skaber en pølse, som vi præsenterer klar til brug.
Italien, Fidenza
...Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne version tilberedes det med krydderurter og krydderier for en alternativ smag i forhold til den traditionelle.
Italien, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca er en fin pølse, der er produceret efter en gammel håndværkstradition. Denne pølse er kendetegnet ved en krydret og aromatisk smag, opnået ved brug af vincotto pugliese og rygning med træ fra den middelhavsagtige vegetation. Capocollo er perfekt til at blive nydt alene eller som en del af et udvalg af pølser, ledsaget af lokale oste og vine. Dens håndværksmæssige forarbejdning og dens unikke smag gør den til et fremragende produkt inden for den pugliesiske gastronomi.
Frankrig, Auros
...chorizo i naturlige tarme med sin blomst, perchespølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flad. Vi fremstiller også kogt charcuteri: hjemmelavet hvidløgspølse, baskisk paté med Espelette-peber, vores berømte bedstemorpaté (med cognac, fløde og små svampe), kogt skinke, boudin med béarnais-kød, galabar-boudin og boudin brasse med kød, samt terrine af svinefødder. Derudover producerer vi marinerede kød til grillning som vores berømte grillskinke à la Lomo og friske pølser.
Belgien, Bruxelles
Vi er en handelsvirksomhed, der eksporterer agrofødevareprodukter, frosne varer og FMCG (bleer, tape,…). Vi er til stede i Europa og Afrika. Gennem årene har vi betydeligt udvidet vores produktudvalg og udvidet vores distributionsnetværk til glæde for vores kære kunder. Vi eksporterer til hele det subsahariske Afrika med kontrol fra mark/ fabrik (EU, Amerika,…) helt til levering i Afrika. Med FAGO...
Storbritannien, Chesham
THE ORIGINAL BILTONG COMPANY er en leverandør af fine, håndlavede Biltong og kød snacks lavet med kærlighed og passion af vores sydafrikanske hovedslagter og efter en familieopskrift, der er blevet givet videre gennem mere end 6 generationer. Alt vores håndplukkede kød er lokalt indkøbt, græsfodret britisk oksekød med fuld sporbarhed tilbage til gården. Vi tror på at forstå oprindelsen af vores k...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... eller supermarkeder og hypermarkeder, og denne skæremaskine til skinke vil tilbyde flere skærestørrelser. Med sit remsystem og sin slibesten vil denne skæremaskine til skinke gøre dit arbejde lettere og spare tid. Med denne professionelle skæremaskine til skinke med en diameter på 195 mm kan du skære rå skinke, kogt skinke, røget bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skærelængde: 190 mm Højde på skæring: 130 mm Skærebredde: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x P370 x H340 mm Vægt: 11,10 kg...
...Kunstige tarme til forskellige anvendelser (rå pølse, kogt pølse, blancheret pølse) i forskellige farver, kalibre og med forskellige trykte designs. Alle producenter tilgængelige.
Østrig, Guntramsdorf
... for høj præcision ved skæring Fyldeklarerede rør og "all-in-one-proces" for høj produktsikkerhed Venlig mod miljøet og også mod pengepungen Ingen besværlig rengøring af rygkammeret Ingen kostbar neutralisering af rengøringsvandet Kaliberspektrum: Fra 49 til 165 mm Røgoverførsel: B2 Mellem røgfarve -> Pølse og fjerkræskinke H5 Mørk røgfarve -> Kogt skinke H6 Meget mørk røgfarve -> Kogt skinke Kaliberspektrum: 49 til 165 mm...
Polen, Warszawa
...100% italiensk olie er fremstillet af oliven fra sorterne Ogliarola og Coratina: denne olie fascinerer os med de krydrede og bitre noter fra Coratina, som blødes op af den delikate berøring fra Ogliarola, der skaber en olie med en duft og frugtagtighed, der er intens som hjertet af Apulien. TILBEHØR: Den passer meget godt sammen med bruschetta med tomat, tun-carpaccio, svampesalater, grillet radicchio, grøntsagssupper, første retter med pølse, kogt blæksprutte, rødt kød eller vildt, samt lagrede hårde oste.
Spanien, Peligros
...Blanding af tilsætningsstoffer, krydderier og krydderier til fremstilling af det varmebehandlede kødprodukt kaldet "Butifarra blanca (kogt)" eller "Salchicha blanca (kogt)". Format: 5 kg pose...
Frankrig, Plailly
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Grækenland, KALAMATA
Traditionelle landsbypølser og saltet kød. Tradition i over 70 år, tre generationer af pølsemagere. Pølse med appelsin, med soltørret tomat, med porre, kylling, oksekød, kogt, saltet. 80% - 85% frisk kød af svin, okse eller kylling, krydderurter, planter, krydderier. Kvalitet, tradition, kraftig smag, aroma. Alle vores produkter indeholder frisk kød og 100% rene ingredienser.
Frankrig, Carquefou
... * Pâté à l'ancienne terrine grès: landpâté, leverpâté, hvidløg. * Pâté i dej Stege: * Grillede skinker BRASEROL, overlegen kogt skinke med ben, kogt skinke med afskallet svær, kogt skinke stegt i ovn. * Kogt bryst, stegt bryst i ovn, Rillaux, mini rillaux * Grillons, lard nantais * Kogt ribben Festlige opskrifter: * Terriner: Terrine af ande-foie gras med kantareller, terrine af confiteret...
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Belgien, Eupen
Van Hees præsenterer et bredt udvalg af produkter inden for krydderier og kondimenter; konserveringsmidler, emulgatorer, farvestoffer, rødfarver, smagsforstærkere, krydderier, aromaer, blandinger til friske kødprodukter, blandinger til kebab, blandinger til skæring, blandinger til saltlage, blandinger til tørret pølse, blandinger til tørret skinke, blandinger til pølsemageri, blandinger til kogt charcuteri...
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Tyskland, Erftstadt
Vi leverer løsninger til forbedring af farvestabilitet og sammenhæng i kogt skinke, optimering af holdbarhed og udseende i pølser, stabilisering og smagsforbedring af tørret pølse, længere friskhed af salater, saucer, færdigretter og fisk. En udtalt kundeorientering, skræddersyede løsninger, solidt know-how, pålidelighed, kreativitet, fleksibilitet, hurtighed og meget mere kendetegner REINERT...
Fremstilling af leverpostej, kød pølse, bacon og røget samt kogt pølse.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play