...Vildsvinet er måske et af de mest værdsatte produkter fra jagt. Smagen af dets kød ligner meget svinekød, men med meget mere intense og markante noter, der sammen med krydderier og aromaer skaber en pølse, som vi præsenterer klar til brug.
Italien, Fidenza
...Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne version tilberedes det med krydderurter og krydderier for en alternativ smag i forhold til den traditionelle.
Italien, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca er en fin pølse, der er produceret efter en gammel håndværkstradition. Denne pølse er kendetegnet ved en krydret og aromatisk smag, opnået ved brug af vincotto pugliese og rygning med træ fra den middelhavsagtige vegetation. Capocollo er perfekt til at blive nydt alene eller som en del af et udvalg af pølser, ledsaget af lokale oste og vine. Dens håndværksmæssige forarbejdning og dens unikke smag gør den til et fremragende produkt inden for den pugliesiske gastronomi.
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play