Frankrig, Auros
...chorizo i naturlige tarme med sin blomst, perchespølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flad. Vi fremstiller også kogt charcuteri: hjemmelavet hvidløgspølse, baskisk paté med Espelette-peber, vores berømte bedstemorpaté (med cognac, fløde og små svampe), kogt skinke, boudin med béarnais-kød, galabar-boudin og boudin brasse med kød, samt terrine af svinefødder. Derudover producerer vi marinerede kød til grillning som vores berømte grillskinke à la Lomo og friske pølser.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... eller supermarkeder og hypermarkeder, og denne skæremaskine til skinke vil tilbyde flere skærestørrelser. Med sit remsystem og sin slibesten vil denne skæremaskine til skinke gøre dit arbejde lettere og spare tid. Med denne professionelle skæremaskine til skinke med en diameter på 195 mm kan du skære rå skinke, kogt skinke, røget bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skærelængde: 190 mm Højde på skæring: 130 mm Skærebredde: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x P370 x H340 mm Vægt: 11,10 kg...
Frankrig, Plailly
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Frankrig, Carquefou
... * Pâté à l'ancienne terrine grès: landpâté, leverpâté, hvidløg. * Pâté i dej Stege: * Grillede skinker BRASEROL, overlegen kogt skinke med ben, kogt skinke med afskallet svær, kogt skinke stegt i ovn. * Kogt bryst, stegt bryst i ovn, Rillaux, mini rillaux * Grillons, lard nantais * Kogt ribben Festlige opskrifter: * Terriner: Terrine af ande-foie gras med kantareller, terrine af confiteret...
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play