...
PASTAPIU er den ideelle ingrediens til at lave alle typer af traditionel frisk pasta i forskellige formater, såsom plader, ved presse, gnocchi, trofie, fyldte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli...
Tilgængelig i 25KG papirpose med ventil.
...Typisk traditionel ligurisk sauce, sammensat af de bedste italienske tomater, frisk basilikum, ekstra jomfru olivenolie og hvidløg.
Den enkle hemmelighed bag en sund og velsmagende forret.
Produktlabel
I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og andre oplysninger om produktet.
Kombinationer
Den rige og omsluttende smag gør den perfekt til enhver type pasta. Let...
..."Scarpinòcc" er en traditionel specialitet og et symbol på den kulinariske historie i byen og beboerne i Parre, en kommune i den høje Valle Seriana i provinsen Bergamo.
Navnet henviser til formen, der svagt minder om de håndlavede stofsko, som var i brug indtil for nogle årtier siden, og som kvinderne i byen syede til deres familier.
Frisk pasta med en magert fyld baseret på grana padano, rasp...
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en traditionel ost, kendetegnet ved en hård pasta fremstillet af pasteuriseret fåremælk, med tilsætning af løbe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dage og er velegnet til at berige retter fra den italienske tradition.
Vi sender de bedste typiske produkter fra Sardinien til hele Europa: Fåreost; Komælk oste; Vine (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrte likør; Traditionelle slik; Traditionelpasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Vore kunder er både private og forhandlere. Hurtig levering!!
Vores produkter, unikke og ægte, er resultatet af et omhyggeligt arbejde, især med fokus på udvælgelsen af ingredienser af god kvalitet og en type forberedelse, der stadig er traditionel, udført efter opskrifterne fra vores bedstemødre med en 100% manuel produktion af al vores fyldte pasta, saucer og desserter. Selvom vi er en lille virksomhed, stræber vi efter at målrette os mod et marked af høj...
Vores pastafabrik blev grundlagt i 2018 med en klart traditionel tilgang, med det formål at producere pasta af høj kvalitet ved hjælp af håndværksmæssige teknikker. Vi producerer både klassiske og regionale tørpastaer med respekt for miljøet og menneskers sundhed.
Det hele starter med en omhyggelig udvælgelse af siciliansk og italiensk semolina samt andre råvarer, der samles med de samme...
Vores pastafabrik, selvom den er relativt ny, drager fordel af mange års erfaring inden for traditionel frysefrisk pasta, med en stærk fokus på kvalitet og innovation af produkter, hvilket har gjort os til en leder inden for nogle nicheproduktioner. I årenes løb har vi tilpasset os markedets krav ved at gøre tradition og innovation til vores grundlæggende principper, hvilket har ført os til at...
Kære hr.,
Vi er en gammel, traditionel italiensk producent af lokale fødevarer. Vores virksomhed er specialiseret i produktion og distribution af bagværk såsom søde eller salte taralli, frize, croutoner, småkager og kager samt hjemmelavet eller ekstruderet tør pasta gennem bronze. Vi er også begyndt at producere økologiske småkager lavet med specielle meltyper som kamut, ris, soba, spelt og majs samt emballering og distribution af tørre internationale og italienske bælgfrugter.