Italien, Trepuzzi
... der en vedholdende duft af havsalat og en frisk lugt af salt - Smagen afslører en saltet og frisk smag Det er et fremragende supplement til fiske retter, friske skaldyr og den mest fashionable sushi og sashimi. Kapacitet: 70cl - 40%vol...
Italien, Goito
... tværsnit på 25x20 mm, pakket i ruller af 5 m hver. Clayseal 25.20 SW er et simpelt og nemt at anvende natriumbentonit vandsstop; det kræver ikke nogen specielle forberedelser af mediet, forformede sæder osv. Det er let at fastgøre ved at sømme og kræver ikke nogen særlig beskyttelse. I kontakt med vand (selv saltet eller forurenet) øger det sin volumen gennem dannelsen af et stabilt kolloidalt system...
Italien, Forlì
Vi er Oltresole, en veletableret aktør inden for handel med håndlavede fødevarer. Vi starter netop fra vores hjemland: Romagna, som har set os fødes og vokse, og vi engagerer os først i udvælgelsen af naturlige produkter af højeste kvalitet, fri for konserveringsmidler og certificerede (BIO, Gluten Free), for derefter at bringe dem direkte til vores kunders borde. Mester i enkelhed, ægthed og vels...
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, Martina Franca
Pioggia Store er en italiensk virksomhed, der er førende inden for produktion og distribution af typiske fødevarer fra Puglia, med fokus på eksport til internationale markeder og engros. Takket være en omhyggelig udvælgelse af råvarer, der udelukkende stammer fra lokale landbrug og opdræt, garanterer vi autentiske produkter af høj kvalitet. Vores sortiment inkluderer friske oste som mozzarella di...
Italien, Salerno
I efterkrigstiden grundlagde Pasquale Battista et lille konserveslaboratorium i Cetara, primært med fokus på ansjoser, og drev det med passion og stolthed indtil 90'erne. Forholdet mellem forarbejdning af ansjoser og Cetara har historiske rødder, og i dag, ligesom i går, fortsætter traditionen takket være hr. Battistas børn. I løbet af tiden er smagen af vores produkt ikke ændret, ligesom faserne ...
Italien, Carbonara Al Ticino
Siden 1984 har vi udviklet, produceret og kommercialiseret aromaer til fødevareindustrien, konfekture, drikkevarer og spiritus samt farmaceutiske produkter. Produktion af aromaer til salte produkter, søde produkter, drikkevarer, bagværk og konditorvarer samt mælkeprodukter. Essenser og ekstrakter til parfumeri og kosmetik. Virksomhedens kvalitet UNI EN ISO 9001:2008. En avanceret teknologisk know-...
Italien, Dorgali
...Vores Ricotta Sarda, et produkt med enestående bionæringsværdi og smag. Den er fremstillet ved at genopvarme valle fra produktionen af fåreost og tørsalte, og denne ricotta har en halvfast, ensartet konsistens og en hvid farve med en let saltet smag. Det er en ost, der overrasker med sin alsidighed: ideel for dem, der følger en kontrolleret kost takket være sit lave kalorieindhold og høje...
Italien, Brescia
Valledoro er et historisk grissinifirma fra Brescia, der producerer bagværk siden 1954. Private og erhvervslivet kan købe virksomhedens specialiteter online i webshoppen. Valledoros shop tilbyder grissini for enhver smag, samt pakkede snacks, crostini og søde forslag. Grissinifirmaet lægger stor vægt på kvaliteten af ingredienserne og de forskellige kostbehov: der findes også snacks uden gluten, v...
Mr Pilo Gourmet Food er en virksomhed med base i Cagli, beliggende i det indre Marche, som tilbyder typiske sprøde flager, snacks, pizza-bunde, focaccia-bunde, sandwich og bagværk generelt, der har originaliteten i opskrifterne og den endelige kvalitet af de forskellige produkter som deres kendetegn. Alle vores produkter er ATM og skal opbevares uden for køleskabet og væk fra varmekilder. Generel...
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af nyhøstede sicilianske tomater beriget med smagen af friske auberginer, der er stegt separat i en typisk siciliansk opskrift skabt for at fejre den berømte opera af Vincenzo Bellini, La Norma. Ideel til at krydre en tallerken spaghetti, der kan afsluttes med et drys af revet saltet ricotta ovenpå. INGREDIENSER: Tomatstykker, ekstra jomfru olivenolie, friske auberginer stegt separat, frisk basilikum, frisk hvidløg, salt og sukker. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italien, Nave
...Dorato elegant farve, med subtile ravfarvede refleksioner ved første øjekast. Næsen præsenterer først en sød røgfyldighed, efterfulgt af jodagtige nuancer og saltlage, med let krydrede toner som baggrund. Smagen ledes af bagt banan, brændt skumfidus og vanilje, med en afslutning der svinder ind i en saltet karamel. Kapacitet: 0,70 l Kode: 90377 Kategori: Whisky Alkoholprocent: 46% vol...
Italien, Noci
Mejeriet Ignalat er en mellemstor familieejet virksomhed fra Apulien, der har været aktiv på markedet siden 1948 og er specialiseret i produktion af mejeriprodukter, der udelukkende fremstilles ved hjælp af udvalgt mælke fra Apulien. Ignalat producerer forskellige typer mejeriprodukter: friske, røgede, lagrede og forskellige typiske specialiteter fra Apulien som mozzarella nodino og treccia, burr...
Italien, Barletta
...Sprødhed dækket med ren chokolade Granelle og praliner til is- og yoghurtindustrien, tilgængelige, lav pris, azo-fri, glutenfri, økologiske, veganske, private label, ensfarvede, og med smag af frugt, saltet karamel, kaffe, samt med farvet chokolade i gul, rød, grøn og andre.
Italien, Scarlino
INDIKATIONER Salt i Dråber er krydderiet, der er fremstillet af havvand, som takket være et innovativt produktionssystem gør det muligt at bevare de gavnlige egenskaber. Salt i Dråber har den samme smag som traditionelt salt, men indeholder kun 0,1 g natrium pr. gram. BRUGSANVISNING Salt i Dråber bruges som en fuldstændig erstatning for almindeligt salt. Det er krydderiet både til madlavning og t...
...Det er en fremragende del af vores område og vores stolthed: for at lave det bruger vi lår af tunge italienske svin, som saltes i hånden (fugtigt salt på sværen, tørt salt på den magre del). I tre uger absorberer skinkerne saltet i et fugtigt (80%) og koldt rum (fra +1 til +4 grader), hvorefter de hviler i tre måneder og tørrer langsomt. Efter at være blevet vasket, begynder modningen. Nu er det...
Italien, Piglio
...Kaldt "Vinenes Konge" i middelalderen, repræsenterer det den autentiske udtryksform for et område, der altid har været dedikeret til vinavl. Intens rød farve med rubinreflekser. I næsen frigiver det aromatiske kompleksitet, der spænder fra moden surkirsebær til noter af nellike og muskatnød. Smagen, først urtet næsten balsamisk, åbner sig kraftfuld og saltet med noter af lakrids. I afslutningen, som er meget lang, vender de toner, der blev udtrykt i næsen, tilbage med sammenhæng og balance.
Italien, Roma
...Amur-størkaviar (Acipenser schrenckii), opdrættet med succes og bæredygtigt i det, der sandsynligvis er verdens mest moderne akvakulturfarm i Kina. For at fjerne kaviaren skal størerne være mindst 12 år gamle eller ældre. Perlestrukturen varierer fra semisolid til kompakt med en kornstørrelse fra 3,1 til 3,3 mm, og kan være endnu større. Farvespektret spænder fra lys brun til gylden gul. Dens smag er delikat nøddeagtig, med en frugtagtig note og en cremet glans. Let saltet med Malossol-processen. Udløbsdato: 6 måneder. Tilgængelige størrelser: 30 gr, 50 gr, 100 gr, 125 gr, 1 kg.
Italien, Pontecagnano
...Det er godt, fordi... Det indeholder: vand, mange fibre, vitaminerne B1, B2, B6 og C, mineraler som calcium, jern, magnesium, kalium og kobber, mikroelementer som selen, carotenoider. Vitamin C, der styrker immunforsvaret, og B-vitaminerne, der er gode for nerverne og huden. I køkkenet kan kålroden bruges til forskellige tilberedninger, både rå og kogt. Normalt koges den fortykkede del af stilken, men bladene indeholder tre gange så mange vitaminer. Så brug dem blancheret i saltet vand for at give smag til omeletter eller supper.
Matchende produkter
Rapini
Rapini
Andre produkter
Rucola
Rucola
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med udvalgte svinekød, medium malet og terninger af svinefedt, bliver fyldt i kollagen tarme og modnet. PROSCIUTTO - svineskinke "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med udvalgte svinekød, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarme smagt til med fennikelfrø. PANCETTA af rent svinekød, rullet eller flad, saltet og modnet på toskansk vis.
... arkæologiske steder, ledsaget af erfaringen fra de lokale dykkerklubber, og efter en forfriskende bruser beslutte at gå i land for en aften med øens sommerliv. I vil nyde betagende solnedgange og stjerneklare himmel i nætterne ved anker, alt sammen i total afslapning med de fordele, som solen, saltet og det lokale køkken kan tilbyde. De perfekte ingredienser til en sejlbådsferie væk fra stress!
Italien, Margherita Di Savoia
... (saltnmætning-koncentrationsindeks), og natriumchlorid aflejres. Det resterende vand fjernes, og fra bunden af bassinerne samles havsalt. Fra 1 kubikmeter havvand udvindes 27 kg salt. Saltet stables derefter i store bunker, der ligner hvide sneklædte bjerge, hvorfra det tages til de efterfølgende behandlinger. Afhængigt af anvendelsen vaskes saltet, centrifugeres, tørres, males, sigtes, beriges med jod og anti-klumpemidler og emballeres til salg.
Italien, Bonnanaro-Sassari
...Nord Sardegna Lane s.r.l.s. (NSW) er den største eksportør af sardinsk fåreuld på de europæiske og udenlandske markeder, med en kapacitet på mere end 1,5 millioner kilo (+3.000.000 lbs) om året. Vores virksomhed kan også levere store mængder af sardinske lammeskinds, kendt under navnet "Toscana", i våd saltet og lufttørret tilstand, velegnet til shearling, suede og al produktion af meget lette...
... tage Sicilien fra byzantinerne, øgede og forbedrede dyrkningen af pistacchio, som fandt sit naturlige habitat på øen, især ved foden af Etna, for en frodig og særpræget udvikling. Hr. Spitaleri Carmelo er en af producenterne af pistacchio fra Bronte. Målet er at gøre vores pistacchio kendt, at værdsætte det og at få folk til at forstå forskellene fra dem, der kommer fra andre lande. Pistacchioen fra Bronte bliver hverken ristet eller saltet, i modsætning til den udenlandske, for at folk kan smage den ægte smag.
Frisk, tør, saltet bagværk...
Italien, Villabate
... handler vi med tomatkonserves, produkter til bagerier, saltet torsk, sild, fiskeprodukter i olie, indkøbsposer, papir osv. Takket være sine faciliteter og transportmidler er Eurofrutta i stand til at tilbyde alle sine kunder en daglig, effektiv og punktlig service, der bedst imødekommer alle anmodninger.
Bevaring af frugt- og grøntsagsprodukter Sorteringsplatform Fødevarer Modning af saltet kød...
Italien, Orio Al Serio
Sød og saltet bagværk - Praliner - Is - Semifreddo - Søde gaver til ceremonier - Gourmetrestaurant gastronomi til dimissions- og fødselsdagsfester...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play