Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk specialitet fra Piemonte, der stammer fra en regional opskrift fra det 19. århundrede. Disse ravioli er fyldt med tre typer magert frisk kød (oksekød, svinekød og hvidt kød) og sæsonens grøntsager (braiseret kål, mangold eller spinat afhængigt af sæsonen). De vigtigste ingredienser inkluderer skinke, roast beef, kogt kylling, spinat, stegt svinekød, braiseret kål og mortadella. Denne kombination af smagsoplevelser tilbyder en unik og traditionel kulinarisk oplevelse, perfekt for dem, der ønsker at smage den ægte piemontesiske madlavning.
Italien, Milano
...Confettura Extra di Mela Annurca med sin skræl og fint honning fra Sulla. Uden tilsatte sukkerarter og konserveringsmidler. Kun frisk sæsonfrugt og håndlavet honning fra vores produktion. 100% made in Italy. For at opnå den bedste konsistens anbefales det at konsumere den ved en temperatur mellem 5-10 °C. Ingredienser: Æble 65%, honning fra Sulla 35%. ABBINAMENTI Ideel til at fylde kager og tærter, til morgenmad som pålæg på brød og toast. Skal prøves med lagrede oste, til at dekorere og ledsage hvide kød.
Italien, Castellazzo Bormida (al)
... sin alsidighed er Tartufo Nero Uncinato Spaccato ideel til: Saucer og Cremer: Perfekt base til højkvalitets trøffelsaucer. Forarbejdede Produkter: Anvendes i produktionen af smør, olier og patéer. Gastronomiske Forberedelser: Perfekt til at blive revet over pasta, risotto, kød og æg. Gourmet Retter: En praktisk løsning til at integrere den sorte trøffel i kreative opskrifter. Kontakt os for din...
Italien, Desenzano Del Garda
...Med over tredive års erfaring i oksekødsindustrien sikrer Golden Meat Srl produkter af højeste kvalitet, med premium udskæringer fra certificerede gårde, der prioriterer velfærden for alle dyr. Vi henvender os til engrosforhandlere og storskala distribution og tilbyder et bredt udvalg af produkter, fra frisk til frossent kød, herunder vakuumpakkede anatomiske udskæringer. Hver dag dedikerer vi os til at udvælge kød fra anerkendte italienske, franske og spanske virksomheder. Kontakt os for at lære mere om vores oksekød, oprindelsen af vores produkter og kvaliteten af vores tilbud.
Andre produkter
Huskalv
Huskalv
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
...De bedste udskæringer af frisk kød fra hele verden!
Italien, Milano
...De bedste udskæringer af frisk kød fra hele verden!
Matchende produkter
Frisk Kød!
Frisk Kød!
Andre produkter
Iberisk Skinke
Iberisk Skinke
Italien, Sizzano
...Salami Fiskeretter Hvidt kød FARVE Lys stråfarvet Lyse grønne refleksioner AROMA Kompleks Noter af frugt og citrus Blomster- og hønoter SMAG Tør Meget frisk og mineral TEMPERATUR: 6-8 °C ALKOHOL: 12% - 13% vol...
Italien, piano di sorrento (na)
... beskytter celler mod skader forårsaget af frie radikaler. De er ideelle til frisk forbrug, i citrus-salater eller som en sund snack. Deres naturlige sødme gør dem også perfekte til at forberede desserter og marmelader.
Italien, Villafranca
...I køkkenet er Paccheri virkelig alsidige: de passer perfekt sammen med både saucer og grøntsager, kød eller fisk. Paccheri Del Vesuvio er uforvekslelige; det er nok at tilberede dem med en god kød-ragù eller en ovnret, for at de frigiver deres appetitvækkende delikatesse og en unik, uforglemmelig smag. Sammenligning mellem Frisk Pasta og Tørret Pasta: Gør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Frisk Pasta 350 kcal/100g for Tørret Pasta Frisk Middelhavspasta Made In Italy "Napoli" Køletransport Stef...
Italien, Fisciano
...Vores friske fyldte pasta indeholder kød, lufttørret skinke, ricotta og spinat, porcini-svampe, alt indpakket i et tyndt og let lag lavet af mel og æg fra fritgående høns.
...De bedste udskæringer af frisk kød fra hele verden!
...DAMPET KALKUNSKINKE AF DOBBELT SKIVER Dobbeltskiver af kalkun tilberedt i ovn, indpakket i en genlukkelig beskyttende strømpe, ideel til opbevaring af produktet. Råvare: der der er tale om dobbeltskiver af kalkun, udvundet fra national råvare, frisk vægt på 4,50 kg hver, tilberedt i klud for at bevare saften under tilberedningen i kontakt med produktet, uden tilsætning af polyfosfater...
Italien, Salerno
..." eller "butcher paper") normalt på delikatessebarer til indpakning af osteskiver, koldt kød og fisk, men kan bruges med alle andre friske fødevarer, der er kendetegnet ved høj fugtighed og tilstedeværelse af fedt eller olie. Vores duplex papir lavet af hvidt belagt papir lamineret med et ark af højdensitetspolyethylen limet på den ene side er egnet til direkte kontakt med alle typer fødevarer og er...
Italien, Savignano Sul Panaro
Transportfirma tilbyder en transportservice for tredjepart i Italien af forskellige varer og temperaturkontrollerede produkter med køretøjer udstyret med kran og hydraulisk rampe. Vores flåde af køretøjer omfatter lastbiler, trailere, lastbiler med anhænger, toakslede lastbiler og kranlastbiler. Variationerne i vores aktiviteter gør det muligt for os at tilbyde et bredt udvalg af differentierede t...
Italien, Brusaporto
...Mammamore, nydelsen af frisk pasta med en rig og velsmagende fyldning. Som lavet af mor... med kærlighed! Også tilgængelig: Casoncelli med svampe 250g Panzerotti med ricotta og urter 250g Ravioli med oste 250g Casoncelli med kød 250g Raviolini med skinke 250g...
Italien, Peschiera Borromeo
...Hvid polystyrenbakke, stødresistent og egnet til fødevarer, 250x180x50, let men samtidig fleksibel og holdbar, ideel til skiver af kyllingebryst, schnitzler og panerede varer, stykker af rødt kød og frisk pasta.
Italien, Mineo
La Polli Azzolina beskæftiger sig med opdræt og slagtning af fjerkræ, produktion og udskæring af kød. Anerkendt med CE-mærket IT 1047/M. Grundlagt i 2003, er vi i dag især til stede på det afrikanske marked. Detail- og engroshandel med frisk og frossen kød, kylling, høne, kalv, svinekød. For yderligere information bedes du kontakte os på vores e-mailadresse.
Matchende produkter
Kyllingelår
Kyllingelår
Italien, Palagonia
Sicilian Goodness, en ung og dynamisk siciliansk virksomhed, beskæftiger sig med produktion under mærket Sicilian Goodness og handel med typiske sicilianske produkter til detailhandlere og private. Produkterne eksporteres og findes på forskellige europæiske markeder. For yderligere information kan du anmode om et tilbud ved at sende os en e-mail på info@siciliangoodness.com eller alternativt besøg...
...Håndlavede færdigretter. Certificeret høj kvalitet. Første og anden retter i portionsstørrelse på 300 g og bageplader på 2,5 kg. Forskellige referencer, klassisk og fyldt frisk pasta af høj kvalitet, både med kød og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci osv.. Vi laver skræddersyede pakker til flyselskaber, hoteller, krydstogtskibe osv..
Italien, MILANO
..."La Polpa di pomodoro" i meget fine stykker fra Mutti bevarer al friskhed fra den nyligt plukkede tomat. Det er et unikt produkt, fordi det kombinerer tomatsaft med dens mest kødfulde del, hakket i meget fine stykker, en egenskab der gør den modstandsdygtig over for lange tilberedninger, selv ved høje temperaturer, som dem i ovnen. Den er ideel til hjemmelavet pizza, til at forberede opskrifter med kød, grøntsager eller bælgfrugter og til at krydre frisk pasta lavet af semulje eller æg. FORPAKNING AF 12 STK 1 PALETTE = 1440 STK 1 STK = EURO 0,90 UDLØB 03 /2026 MINIMUMSORDRE 30 PALETTER...
...For ham kræver det at "sacrificere" den mest værdifulde del af svinet. Faktisk laves Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prins blandt alle pølser, "ud" fra de centrale muskler i låret. Frisk kød fra tunge italienske svin, der bearbejdes med omhu og skæres i den typiske pæreform. Salt og peber, 15 dage i et køligt rum til at hvile, derefter bundet i hånden i den naturlige blære. Nu er det det...
Italien, Capo D'orlando
... på blodtrykket og kolesteroltallet. I KØKKEN I køkkenet bruges bergamot ofte til at aromatisere desserter, marmelader og drikkevarer som te og kaffe. Det er også en almindelig ingrediens i nogle opskrifter med kød og fisk, hvor det bruges til at give en frisk og aromatisk smag. NUTRITIONELLE OPLYSNINGER Når det kommer til ernæring, er bergamot en god kilde til vitamin C, med cirka 40 mg pr. 100 g frugt. Den indeholder også små mængder af ...
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... eftersmag af artiskok, mandel og frisk græs. Denne olie efterlader en balsamisk og frisk smag, og den er ideel til brug i rå tilstand, som tilbehør til fiskeanretninger, supper og rødt kød. Ekstra jomfru olivenolie bruges også, i stedet for smør, til bagværk i småkager, kager og tærter.
Italien, Campo San Martino
...Maribor, en promoverende køleø med dobbelt bassin og enkelt kontrol, designet til at imødekomme de forskellige behov i små, mellemstore og store fødevarebutikker. De tekniske egenskaber og det moderne design muliggør en fokuseret og rentabel håndtering af salget af mejeriprodukter, pålæg og pakket frisk kød. Den brede Maribor-ø kan multiplexes takket være det hurtige koblingssystem.
Italien, Modena
... OG FRISK KØD: Vinkelslibemaskine med indlæsningsskruer til formaling af hele blokke af frosset kød og til behandling af frisk kød. Indlæsningskapacitet ca. 550 liter. Mulighed for at bearbejde flere blokke samtidig.
Global Trading Italia S.r.l. beliggende på via ss.115 modica, i provinsen Ragusa er specialiseret i kødformidling. Global Trading Italia S.r.l. placeret i Modica i provinsen Ragusa beskæftiger sig med kødformidling, i Italien og Europa, specifikt med kødhandel, eksport af frisk kød, forarbejdning af kød, herunder oksekød, svinekød, kalvekød, svinekød, engros kød, engros frosset kød, engros frisk kød. Vi håndterer logistik, forskellige typer af lastning og losning. Hovedkontoret ligger på Via ss 115 Modica (RG). For yderligere information, tøv ikke med at kontakte os.
... aircondition, der kombinerer æstetik med praktisk, innovation og fremragende komfort. På restauranten serverer vi mad, der er produceret af os selv. Olivenolie, pølser, oste, kød og syltetøj, som er resultatet af arbejdet fra landbruget og lokale landbrug, hvilket sikrer "Km. Zero". Mad, der bevarer al smagen fra landet og den typiske køkken. Restaurantens indre og alle møblerne er lavet af lokal sten, der er tro mod den typiske landlige stil i vores område. I køkkenet forener vi derimod de enkle og naturlige elementer fra jorden.
Italien, Pordenone
Vores mission er at placere kun produkter af høj kvalitet på markedet og gøre dem tilgængelige for alle. For os er dyrenes sundhed det vigtigste. Vores forskning er baseret på naturlige produkter, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer, med frisk kød, uden animalske melprodukter, men frem for alt er vi imod enhver form for eksperimentering på andre dyr. Prioriteten for vores virksomhed er...
Salumificio Bovo siden 1987, af Bortolazzi Massimo, i Verona, håndlavede produkter som soppressa, salami, salumi, rullet bacon, salamella, cotechino, frisk kød, modnede produkter. Salumificio Bovo er valget for alle, der ønsker at tilbyde deres kunder det bedste inden for kvalitet og smag, fordi virksomheden positionerer sig som en foretrukken partner for kunden, og stiller det bredeste udvalg af...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play