Italien, Novoli
...Vores tørrede tomater af sorten "Ciliegino" er omhyggeligt håndplukket om sommeren, når de når den perfekte modenhed, på marker dyrket uden pesticider. De er naturligt tørret i solen og konserveret med kun tilsætning af salt. PRODUKTEGENSKABER OG SALGSBETINGELSER Tørrede tomater af typen "Ciliegino" 100% naturlige Salgsperiode: Juli - Januar Tilgængelige løs i kasser á 10 kg Palleforsendelser ved kølig temperatur i Italien og Europa. Minimumsordre: 1000 kg...
...Tomatpulp opnås direkte fra friskhakkede tomater, efter at skindene er adskilt, og noget af vandet er fjernet fra dem. Frugter, der er beregnet til forarbejdning til pulp, skal have en kvalitet, der svarer til dem, der er beregnet til skrællede frugter, dvs. med reduceret frøindhold og øget fasthed. I dette tilfælde foretrækkes runde tomater, da de egner sig til forskellige typer forarbejdning...
Italien, Imperia
... for eksempel med skiver af hjemmebagt brød eller på bruschetta, men de kan også bruges til at give smag til en forret, for eksempel en lækker risotto. De er lækre i grøntsags-, ris- eller pastasalater. For eksempel for at give et særligt præg til en Caprese-salat ved at tilsætte tørrede tomater og kapers. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet (+4°C), hold produktet dækket i olie og forbrug inden for 5 dage. Kode: POMOL 180...
...Auberginer og tomater: kombinationen, der vækker minder om familiefrokoster eller sammenkomster med venner på solrige sommerdage. Alt dette har vi bevaret i en klar tilberedningsopskrift, domineret af gnocchi lavet af semuladej, til en forret, du kan nyde, når du vil.
Italien, Giuliano
...Il Tronchetto er en helt nyhed fra Italien. De grundlæggende ingredienser i Panettone beriges med nye smage. Resultatet er fantastisk. Il Tronchetto er velegnet til alle tidspunkter af dagen, hele året rundt, det kender ingen sæson. Den uimodståelige smag af soltørrede tomater, oregano og pecorino er hovedpersonerne i denne geniale kulinariske opfindelse. Kode: BOSA01 Vægt: 450 g...
Italien, Bellizzi
...CALMAG er en blandet løsning af calcium- og magnesiumsalte, som er effektiv til forebyggelse og helbredelse af fysiopatier på grund af den specifikke mangel på disse to mesoelementer. Anvendelsen af magnesium og calcium i den anbefalede dosis forhindrer dissektion og nekrose af planter og frugter. Især forebygger calcium fysiopatier forårsaget af calciummangel (rådne æbler, rådne tomater...
Italien, Moio Della Civitella
...Tomatsauce er et krydderi baseret på kogte tomater, som bruges som hovedingrediens i adskillige opskrifter inden for italiensk og international madlavning. Forberedelsen af denne sauce begynder med kogningen af tomaterne, som generelt skrælles, frøene fjernes, og derefter langsomt koges, indtil de når en tyk og ensartet konsistens.
Italien, Messina
... tomaten en "institution"! I denne forberedelse har vores kok Titti formået at fremhæve smagen. De søde og salte smagsnuancer er perfekt kombineret. Perfekt til at smøre, men også til at krydre forretter og hovedretter. At smage det er som at tage på en rejse til det autentiske Sicilien! SKIVER AF ÆGGEBÆR I OLIE: I glassene er der kun ægte æggemeloner, forberedt på håndlavet vis.
Italien, Giarre
Passion for vores land og de produkter, der stammer derfra, gør, at vores repræsentanter dagligt vælger de bedste produkter direkte fra markerne, hvor arbejdet og svedet fra vores landmænd er et tegn på høj kvalitet og ægthed. At fremme de agroalimentære specialiteter fra vores ø, at gøre deres organoleptiske egenskaber kendte og bringe dem til bordene hos tusindvis af forbrugere, repræsenterer de...
Italien, Paterno'
...Kun det bedste af lokale soltørrede tomater, som traditionen foreskriver, krydret med kapers, hvidløg og lokale krydderier. Opbevaret udelukkende i ekstra jomfru olivenolie. Et stolt kendetegn ved det håndværksmæssige produktion fra de typiske sicilianere, fra Conserve Conti.
Italien, Palagonia
...Ingredienser: Tomater 65%, solsikkeolie 35%, naturlige aromaer i varierende proportioner (hvidløg, malet rød peber, mynte), vineddike, salt. Citronsyre, L-ascorbinsyre. Beholdere af: 212g/620g/1kg/3kg...
Italien, Foiano Della Chiana
... type låg kræves der ikke tilbehør til formatændring. Det er også muligt at få fylderen med skrue-lukningssystem, med varm kapsling eller med aluminium, flaskebånd til vin, etikettering af flasker. Inkluderet programmering på kundens etiketter og test. Vi udfører også installation hjemme, efter anmodning, ikke inkluderet i maskinens pris. VI HAR OGSÅ FYLDERE TIL MARMELADER, SAUCER, HONNING, TOMATER, FLASKER, GENERELT KRUKKER, KAPSLERE, LUKKERE OG SLUTLINJE.
...Gecoms dåseprodukter er produceret i Italien med særlig omhu fra den første dag af høsten til deres modning, efter en streng kvalitetskontrolproces. De omfatter hele skrællede tomater, terninger af hakkede tomater, knuste tomater, tomatpasta, tomatpuré, passata, pizzasauce, tomatsauce, dåser med ærter, dåser med bønner, grønne ærter, hvide bønner, kikærter, røde kidneybønner, sorte bønner, smørbønner, bagte bønner i tomatsauce, San Marzano, økologiske produkter.
... organoleptiske egenskaber ved tomaterne, som bevarer en sød og frisk smag. Ved at introducere den semi-tørrede cherrytomat i vores produktlinje tilbyder vi ikke kun et symbol på den sicilianske kulinariske tradition, men vi giver også sikkerhed om oprindelsen af ingredienserne og sporbarheden af tomaterne, der dyrkes i certificerede landbrugshuse og konstant overvåges. Dette lækre produkt er en delikatesse i saucer, salater, bruschetta eller som forret. Pakke: 190 g...
Italien, Montalto Uffugo
...Italienske soltørrede tomater. Blandt de mest velsmagende produkter, som er givet os af den agro-fødevarer tradition fra Calabria og Puglia. De tørres naturligt i solen og kan bruges i forskellige opskrifter. Ideel emballage til 4 personer.
Italien, Ripalimosani
...Polilab er det komplette laboratorium til transformation af fødevareprodukter. Ideelt til forarbejdning af tomater (saucer, krydderier), frugter (marmelader og konserver), syltede produkter, patéer og risotto.
Italien, Turin
...Vi tilbyder højkvalitets italienske økologiske tomatprodukter, såsom terninger, pulper, puréer, semi-koncentrerede og koncentrerede pastaer med forskellige Brix-niveauer, fremstillet af økologiske tomater til B2B bulk, detailhandel og HORECA-sektorerne i forskellige emballager ved hjælp af aseptisk fyldning, der sikrer optimal hygiejne og konservering.
Italien, Nocera Inferire
...Vores opgave er at hjælpe vores internationale partnere med at håndtere alle de forskellige faser af produktindkøb og udviklingen af private labels.
Italien, Barberino Di Mugello
...Grillede auberginer ARBEJDET FRA FRISK Ruller af speck fyldt med delikat komælkost Artiskokker à la contadina ARBEJDET FRA FRISK Soltørrede tomater marineret i middelhavsstil ARBEJDET FRA FRISK Oliven à la Monacale Med chili, hvidløg, krydderier, salt...
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af nyhøstede sicilianske tomater beriget med smagen af friske auberginer, der er stegt separat i en typisk siciliansk opskrift skabt for at fejre den berømte opera af Vincenzo Bellini, La Norma. Ideel til at krydre en tallerken spaghetti, der kan afsluttes med et drys af revet saltet ricotta ovenpå. INGREDIENSER: Tomatstykker, ekstra jomfru olivenolie, friske auberginer stegt separat, frisk basilikum, frisk hvidløg, salt og sukker. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italien, Dorgali
... proteinindhold. Vores Ricotta Sarda er lækker at nyde alene, i skiver, eller som et fremragende supplement til friske grøntsager, som revet over tomater. Perfekt til at berige friske salater, pasta, risotto, bagte lasagner eller som en stjerneingrediens i tærter, er vores Ricotta Sarda en ægte kulinarisk skat, der inviterer til opdagelse af autentiske og ægte smagsoplevelser.
Italien, Torino
...Tørret tomatpulver fremstilles af egen dyrkede tomater ved at tørre og male tomaterne. Pulveret af tørrede tomater består 100% af solmodnede tomater. Det indeholder al sødmen og syrligheden fra friske tomater, uden smagsforstærkere, salt, aromaer eller anti-klumpningsmidler. Smagen er intens og mere velsmagende end de fleste friske tomater. Ideelt til at tilføje smag og farve af tomat til formuleringer samt til at tykne og regulere den nødvendige tørstof (konsistens.
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med et strejf af frisk grøn mandel. Kompleks og raffineret smag med vegetabilske noter af artiskok, salat og mandel. Den har en velafbalanceret og harmonisk krydret eftersmag. Velegnet til kødretter, bælgfrugtsupper, grillet brød bruschetta toppet med salt, tomater, hvidløg og rucola.
Italien, Sassello
...sprøde fyldte chili peberfrugter (med tuncreme) i ekstra jomfru olivenolie, sprøde chili peberfrugter i olivenolie med ansjoser, kapers og oliven, arrangerede tørrede tomater i olivenolie, bittersøde løg, grillede små løg i olivenolie, små løg med Modena balsamicoeddike I.G.P., sprøde sardiniske artiskokker i olivenolie, grillede auberginer i olivenolie, peberfrugter med trøffel, blandede hors d'oeuvre i olivenolie, ostecreme smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelcreme,...
Italien, Castel Volturno
...Vine. Mousserende vine, bøffelmozzarella, taralli fra Sannio, fileter af Gragnano-tomater, honning.
...Prunillo-puréen er fremstillet af den typiske tomat fra Puglia, som er dybt forankret i vores traditionsrige område. Den intense farve, den syrlige smag og den markante duft giver os en fremragende base i køkkenet til tilberedning af saucer både med kød og med fisk. Nettovægt 290 g.
Italien, Porto Mantovano
...Vores teknikere udvikler komplette systemer til hydroponiske kulturer både inden for grøntsagsdyrkning (tomat, agurk, peberfrugt, salat...) og blomsterdyrkning (rose, anthurium...) med brug af forskellige inerte substrater. Alt sammen med "nøglefærdig" løsning. Når det kommer til den specifikke dyrkning af tomater, anvender virksomheden Tecnova anlæg på hængende kanaler, der er fastgjort til strukturerne, for at fremme maksimal renlighed og kontrol over planterne, der vokser under sunde forhold, hvilket begrænser behovet for plantebeskyttelsesmidler.
Italien, Trento
...En god bouillonterning, uden aromaer og kemiske tilsætningsstoffer, uden hydrogenerede fedtstoffer og med italiensk ekstra jomfruolivenolie, uden tilsætning af monosodiumglutamat, kun med iodiseret salt. En god bouillonterning, lavet af gulerødder, tomater, selleri, løg og persille, forenet med værdifulde planteekstrakter. Dette er Bauer-traditionen, en skånsom forarbejdning og harmonisk blanding af hver ingrediens. Resultatet er en delikat og naturlig smag, der stammer fra ægtheden af de udvalgte grøntsager. Bauer bringer den ægte smag af naturen til bordet.