Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vægt mindre end skinken, præsenterer vores Bellota Ibérica Skinkefilet en mere aflang og mindre cirkulær form end denne. Dens ensartede og skinnende farve med striber af hvid-perlemorsfedt er den visuelle forløber for en udtalt smag af bellota, en sød, markant og intens aroma, der sammen med en mærkbar eftersmag vækker minder om landskabet i vores dehesas.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Rotationsskinkeholder Mod. "Basis" af nyeste skabelse. Fremstillet af egetræ. Folkelig visdom siger, at god skinke skal skæres med en kniv, så skiverne har optimale organoleptiske egenskaber til forbrug.
Frankrig, Auros
...hvid fransk skinke med sort trøffel fra Périgord Hvid skinke med sort trøffel fra Périgord. En trøffelskinke af fransk, håndlavet og regional produktion. Tilberedt i sit eget saft for mere smag. 1/2 skinke på 3,5 kg; holdbarhed 20 dage. En delikat duft af sort trøffel fra Périgord, nøje afmålt. Et festligt produkt, der kan serveres i chiffonnade til dine aperitiffer, tapas. Ideel til at forskønne dine receptioner. Vi har også et meget smukt udvalg af håndlavede, regionale skinker. Landbrugsskinke, hvid skinke uden nitrat, skinke fra Landes osv... Tøv ikke med at anmode om vores katalog og priser.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...ved en kontrolleret temperatur mellem 3º og 5º Celsius, og med en relativ fugtighed mellem 75% og 85%. Race: 50% Iberisk Fodring: Cebo Etiket: Hvid Energiværdi: 303Kcal / 1261KJ Fedt: 37.81 g Mættet fedt: 5 g Kulhydrater: < 0,10 g Sukker: < 0,10 g Proteiner: 32.3 g Salt: 7.42 g...
Frankrig, Carquefou
... X5 * Kogt skinke af høj kvalitet uden svær * Kogt skinke af høj kvalitet med svær * Kogt steg * Landpâté i terrine * Stegt bryst * Foie pâté i terrine * 1/2 kogt bryst * 1/2 røget bryst på gammeldags måde...
Spanien, Alcobendas
...Produkt af hvid svinekød af exceptionel kvalitet, der stammer fra svin, der er fodret med naturlige foderstoffer af højeste kvalitet, hvilket giver skinken en uovertruffen infiltrering af intramuskulært fedt og et lavt saltindhold. Produktet har en modningstid på over 18 måneder. Fremstillet i overensstemmelse med arbejdsmetodikken fastsat af ETG – Garanti for Traditionel Specialitet.
Frankrig, Auxerre
...{"Nez":"Første næse med meget moden frugt, hvor fersken, figen og ingefærbrød blandes. Efter iltning træder terroir-aspektet frem.","Accord metvin":"Fisketærter, fine fisk, charcuteri eller skinke \"à la chablisienne\".","Appellation":"Bourgogne Côtes d'Auxerre.","Conditionnement":"Pris pr. enhed solgt i kasser med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéer fra ejendommen, fri fragt.","Le...
Spanien, La Muela
... pizzaer osv. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolie, der stammer fra århundrede gamle oliventræer og fra arbequina-sort. Gennem årene er vi vokset, udvidet vores faciliteter, moderniseret og innovativt forbedret produktionsprocesserne og maskinerne med det formål at give den bedste service til kunderne og forbedre kvaliteten af vores produkter. Vi er specialiseret i modnede skinker og hvid...
...Blandt vores vigtigste kunder finder vi Museo del Jamón i Madrid samt distributionsvirksomheder som Carrefour, Hiperber og Merkocash. Beviset på vores ekspertise og kvalitet viser vores kunder med deres støtte gennem de sidste 60 år og den pris, vi modtog fra Alimentos de España som "Bedste Serrano-skinke i Spanien" i 2020, en anerkendelse af en mere end 60-årig rejse. Vores salg produkter er traditionelle, modnede pølser som Rød og Hvid Chorizo eller Salchichón og Sobrasada, men uden tvivl er vores stjern produkt den Serrano-skinke.
Spanien, Badajoz
...Svineproduktion beliggende i det sydvestlige Extremadura, Vuggen til Bellota-skinke. Vi har egen dehesa, kvæghold, fabrik og kældre samt en "Hvid Sal" med personaleudstyr til forskellige typer skiver og vakuumpakning eller ved hjælp af inert gas. Vi tilbyder en række iberiske produkter, der er fremstillet af os selv og håndlavet, skinker, skuldre og pølser fra pure iberiske bellota-svin opdrættet i Dehesa Extremeña. Som Kvalitetsleverandører tilbyder vi et udvalg af de bedste varianter af portugisisk vin, Manchego-oste D.O. og ekstra jomfruolie af højeste kvalitet.
...Kanderede citrusfrugtskal, også dækket med mørk, hvid eller mælkchokolade. Paté af både kogt og rå skinke. Biancomangiare, ligesom de cremede varianter, findes i mange smagsvarianter (28), ligesom forberedelserne til kager og de kolde instantcremer.
Spanien, Sevilla
... unikke smag. Den er fremstillet i Sierra de Huelva under unikke mikroklimatiske forhold og stammer fra den iberiske svin, der opdrættes frit i dehesaen og udelukkende fodres med agern og naturlige græsser under montanera. Der er også den sorte skinke, som er et grundlæggende og hovedprodukt i den spanske gastronomi. Sammen med vin og olivenolie kan vi sige, at dens internationale berømmelse...
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play