Italien, Orbassano
...Hvert land kan have sin egen traditionelle opskrift på gnocchi, med forskellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italien, hvor "gnocchi" først blev skabt, er det en simpel og lækker pasta lavet med kartofler, perfekt til røde saucer og oste-fondue. En rig og fyldig forret, en tradition for alle årstider. Vores gnocchi har en blødhed og en konsistens, der gør dem velegnede til alle smagsløg, selv de mest delikate. Ideelle til veganske retter.
Italien, Marmirolo
...PASTAPIU er en Type '00' hvedemel til fremstilling af frisk pasta. Med sin fremragende plastiskhed og elasticitet, takket være det høje proteinindhold, skiller PASTAPIU sig ud med sin ensartede kornstruktur og mindre end 0,45% aske, og er dermed ideel til at lave frisk pasta, der kan bevare sin farve i flere dage. PASTAPIU er den ideelle ingrediens til at lave traditionel frisk pasta i alle dens utallige former og typer, herunder butterdej, presset pasta, gnocchi, trofie og fyldte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli og mange andre.
Tyskland, Mühlheim
...Vi tilbyder følgende kartoffeltegn: - Gnocchi - Fyldte Gnocchi - Gnoccetti...
Tyskland, Berlin
Fremstilling af frisk pasta og dybfrosne friske pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyldte Gnocchi, håndlavede fyldte nudler, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Frisk pasta af særlig kvalitet. Vi producerer eksklusiv pasta med de bedste ingredienser og særlige fremstillingsmetoder.
Spanien, Pontevedra
... med skinke og mozzarella, gnocchi af semulje og kartoffel, kylling- og spinatravioli, kød- og spinatravioli, ravioli med fire oste. Vi distribuerer til hele Europa og sikrer hele tiden kølekæden. Vores kundeprofil er detail- og engros på nationalt og internationalt niveau.
Frankrig, BEDARRIDES
...Vores regionale aktivitet er helt håndværksmæssig, hvilket gør det muligt for os at opnå en overlegen kvalitet af vores produkter: gnocchi, blæksprutteblæk-specialitet, tagliatelle, tagliatelle med basilikum, spinatgirelle, ricotta, kød-cannelloni, tilberedt tomatsauce, tomatsauce med basilikum, tomatsauce med oliven.
Belgien, Kuurne
Alle produkter til Horeca, patisserie, chocolaterie og isfremstilling: hindbær, sprødt sukker, kantonesiske nødder, nougatine, speculoos, canneles fra Bordeaux, crumbles, vegetariske quiches, tarte tatin, fyldte profiteroles, frugtspyd, skumfiduser, mini kager, mini crème brûlée, gnocchi, petits fours moelleux, mini macarons, chokoladefondant... Mærker: Grand Marnier, Sosa, Zimolo, Navan, Cookal...
Fremstilling af håndlavede friske pastaer med 100% råvarer af andalusisk oprindelse, uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, fyldte pastaer, spaghetti, gnocchi, cannelloni, lasagne, pizzabunde, empanada-dej, tilpassede pastaer, kreative pastaer, økologiske pastaer, fuldkornspastaer, speltpastaer, pastaer til vegetarer, pastaer til veganere........... Forsendelse til hele landet. Vores produkter er udelukkende fremstillet af andalusiske råvarer, hvilket sikrer kvaliteten og friskheden af dem.
PRODUKTION?KARTOFFELGNOCCHI FYLDTE GNOCCHI - FRISK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlæg Fax E-mail Sekundært Kontor...
Produktion af frosne fyldte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play