Italien, Orbassano
...Hvert land kan have sin egen traditionelle opskrift på gnocchi, med forskellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italien, hvor "gnocchi" først blev skabt, er det en simpel og lækker pasta lavet med kartofler, perfekt til røde saucer og oste-fondue. En rig og fyldig forret, en tradition for alle årstider. Vores gnocchi har en blødhed og en konsistens, der gør dem velegnede til alle smagsløg, selv de mest delikate. Ideelle til veganske retter.
Italien, Marmirolo
...PASTAPIU er en Type '00' hvedemel til fremstilling af frisk pasta. Med sin fremragende plastiskhed og elasticitet, takket være det høje proteinindhold, skiller PASTAPIU sig ud med sin ensartede kornstruktur og mindre end 0,45% aske, og er dermed ideel til at lave frisk pasta, der kan bevare sin farve i flere dage. PASTAPIU er den ideelle ingrediens til at lave traditionel frisk pasta i alle dens utallige former og typer, herunder butterdej, presset pasta, gnocchi, trofie og fyldte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli og mange andre.
PRODUKTION?KARTOFFELGNOCCHI FYLDTE GNOCCHI - FRISK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlæg Fax E-mail Sekundært Kontor...
Produktion af frosne fyldte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play