...ORIGINE – TERROIR Vin Rouge sec La Misaine Rouge Sec er blevet specielt udvalgt af vores vinproducenter for at tilbyde dig velafbalancerede, autentiske og lækre vine, ideelle til at ledsage hverdagens måltider. Vin fra Den Europæiske Union VINIFIKATION Traditionel i ståltank. CÉPAGES Tempranillo DÉGUSTATION Smuk intens og skinnende rubinrød farve. Næse med delikate aromaer af friske og sprøde røde frugter. Blød og afbalanceret smag. ACCORDS METS & VINS Nydes til retter med sauce, til rødt eller hvidt kød, grillet eller stegt. Serveres ved 16°C.
Frankrig, Laissac
...Gaveæske 100% lokal. Gaveæsken indeholder: 3 Popines med charcuteri (Blandt saucisson, lonzo, nød af skinke, coppa eller tørret oksekød fra Aubrac) og en flaske Petit Pont rødvin (Pays d'Oc). Popines: Charcuteri uden nitrit, skåret og vakuumpakket i et glasbeholder 100% genanvendelig. 3 unikke ingredienser: kød, Guérande salt og Kampot peber IGP. Uden konserveringsmidler kan charcuteriet...
Frankrig, Arengosse
... dette havsalt af høj kvalitet en perfekt base til vores kreation. Kvalitets Rødvin: Infusionen af rødvin tilføjer en aromatisk dybde, der skaber en symfoni af smage i hvert saltkrystal. Friske Skalotteløg: De omhyggeligt udvalgte skalotteløg tilføjer en lækker subtil løgsmag til denne blanding. Anbefalet Brug: Grillet Kød: Drys generøst over dine bøffer, grillretter og fjerkræ for en eksplosion af smag. Gourmet Salater: Tilsæt et nip for at forbedre smagen af dine salater. Reference:SEL0016...
Frankrig, Caromb
...Cépages: 100% Caladoc Alder på vinmarkerne: 15 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Dyb rød, violette nuancer • Første næse: Røde frugter • Anden næse: Krydrede noter • I munden: Røde frugter, balance og friskhed • Lang eftersmag Mad/vin kombination: Regionale retter, kød, pølser Opbevaring: 4 til 5 år Vinifikation: Afskaffelse/knusning. Maceration i 10 dage ved 24° for at bevare friskheden og frugten. Presset drueskaller tilføjet til dråbejuicen. Malolaktisk gæring på fine bær i vinteren indtil aftapning.
...med smukke noter af blåbær, hindbær og velmodne solbær, den træagtige note er blød og integreret. • Bouche | Den udtrykker sig med sorte frugter i syltetøj. Vi afslutter med fine strejf af kaffe og ristet hasselnød. Température de service conseillée: 13-15 grader. Accords mets & vins Denne vin vil ledsage dig ved bordet, for at tilfredsstille dine smagsløg både på dine charcuteri, hvide eller røde kød, fisk, men også en smuk ostetallerken. En vin af garanti for fornøjelse. Garde Behagelig allerede i dag, den vil følge dig i yderligere 3 år...
Frankrig, Bordeaux
... måneder, hvilket frigiver dens tanniner og optimerer dens holdbarhed, samtidig med at den forbedres. Smagning En vin med en smuk, dyb rød farve med nuancer, der er ret rubinrøde. Næsen udvikler aromaer af sorte frugter med en diskret og smeltet vaniljenote. Den har en god struktur og fremstår som en rund og delikat fadlagret vin. Kombinationer: rødt kød og små fjerkræ. Druer: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Producent: Castel Formater og emballager: Halvflaske (37,5 cl) - Karton med 12...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Er du en entusiast for kraftige og komplekse vine? Amarone er lavet til dig! Denne store vin er uden tvivl en del af eliten blandt italienske vine og tilbyder en utrolig rigdom og kompleksitet til smageren. Druerne, der høstes, bliver her lagt på stråplader i omkring hundrede dage (passerillage). Dette resulterer i et vandtab på 40% i bærrene, hvilket skaber aromaer af en vanvittig...
Frankrig, Lys Haut Layon
...Klargøring - Daglig overvågning af gæringen - Temperaturkontrol ved 16° C - Aftapning - Filtrering. Aftapning og skumdannelse i vores hule kældre med en minimum lagring på 12 måneder. Tryk: 5 til 6 bar. Smagenoter: En tiltalende næse med let amylisk karakter, en frisk og aromatisk indgang i munden. En fin og elegant boble. Madparring: Vouvray vil ledsage dine festlige stunder som aperitif, men også dine måltider med fisk eller hvidt kød til Brut og til desserter.
Frankrig, Auxerre
... fra ejendommen. Frit fragt. Mad-vin kombination: Hvidt kød, rødt kød Vinmagerens råd: serveres mellem 16 og 18°C Ejendom: Domaine Brunely Appellation: Côtes-du-Rhône Årgang: 2019 Kultur: Høj Miljøværdi Label: Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse...
Frankrig, La Chapelle Heulin
...Druetype: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Granit Mad-vin kombination: Aperitif, fisk, hvidt kød, ost, for fornøjelsens skyld.
Frankrig, Guérande
...Perserne og egypterne betragtede skallen for 2.000 år siden som en hellig plante. Planten, der er en løgtype nært beslægtet med løg og hvidløg, bruges ofte i madlavning, hakket i salater eller saucer som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampede eller konserverede vil de være fantastiske til at ledsage fisk, kød eller foie gras. Den ideelle ledsager til alle dine opskrifter med vin, eller blot for at give dine retter et løft. Ideel til røde saucer, tilberedning af kød, dampede kartofler, retter med tomater, og gammeldags supper. SKU:SGE250...
Frankrig, Cénac
... lakrids. Smag: Smuk struktur, vinen er fyldig med en dejlig sødme, flot frugtighed, saftig (giver indtryk af at bide i frugterne). God koncentration for denne solrige vin, med en indbydende, silkeagtig eftersmag. Generelt indtryk: Det er en vin, der passer perfekt til grillet kød, hvide kødretter eller hårde oste. Nydes mellem 14 og 16°C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Areal: 13 ha Terroir: ler-kalkholdig - sandet Udsigt: Smuk dyb rubinrød og fløjlsagtig farve...
Frankrig, Malataverne
... hovedretter Det er vigtigt at vide, at rødvin ideelt set passer sammen med rødt kød, gryderetter, kødgratiner, visse fisk, fjerkræ, tomater, pizza og mange andre fødevarer. Kød er en ideel ret til at tage dine bedste flasker frem til et måltid. Kød som and, lam eller oksekød kan serveres med en kvalitets Bordeaux-vin for at fremhæve kødets aromaer. Tilberedt tomat er en fødevare, der passer ideelt sammen med rødvin.
Frankrig, Roubia
... en rund struktur kombineret med en aromatisk tæthed båret af en elegant frugt. Kødets tekstur er blød. Kvindelig rhodansk vin.","ACCORDS METS-VINS":"Vinterretter, marineret kød, BBQ ribs, vildt. Kraftige cremede oste. Prestigefyldt vin. Ideelt at drikke ved 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
Frankrig, Saint Cannat
...TERROIR & EJENDOM Sandet marl og kobolt, stenholdig jord. Middelhavsklima, påvirket af Mistral-vinden. Økologisk vinmark beliggende nær landsbyen Visan. DRUESORTER Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VINFREMSTILLING Manuel høst, delvist afstilket. Maceration ca. 2 uger. Fuldmodnet i tanke på fine gærrester før aftapning (ufiltreret). SMAGSNOTER Denne vin har en elegant rubinlilla farve. Dens næse...
Frankrig, Brue Auriac
... eksotiske frugter. I munden giver den friske og livlige indgang hurtigt plads til en fyldig og saftig fornemmelse, der minder om hvide frugter og kandiseret citron. Den lange eftersmag understøttes af intense frugtige noter. Mad- og vinparringFisk, skaldyr, krebsdyr, hvidt kød Servering8-10°C OpbevaringDrik inden for 3 år SærlighedNavnet på cuvée Héritage de Saint Victor henviser til munkene fra Saint Victor-klosteret i Marseille.
Frankrig, Prades-Le-Lez
... naturlige farvestoffer. CHR HANSEN er til stede i din hverdag gennem sine ingredienser: enzymer og kulturer til mejeri- og kødindustrien, bakterier til vin og naturlige farvestoffer til is, konfekture og drikkevarer samt probiotika. Vore ingredienser anvendes både inden for fødevarer og i farmaceutisk, ernæring og landbrug. I Frankrig er divisionerne Meat & Prepared Food (Kød og Forberedte...
Frankrig, Nanterre
... afbening, klassificering af udskæringer, produktion af hakket kød, produktion af pølser), Kontrol af vin (laboratorieanalyse af druer, most og færdig vin). De analytiske instrumenter udviklet af FOSS forbedrer rentabiliteten og kvaliteten af produkterne samt effektiviteten i produktionen. Ved hjælp af disse brugervenlige og præcise instrumenter sparer vores kunder tid i produktionsprocessen, bruger råmaterialerne mere effektivt, producerer produkter af høj kvalitet og optimerer fødevaresikkerheden.
Frankrig, Paris
Gør dine indkøb i nabolaget og få dem leveret 7 dage om ugen, selv inden for en time. Slut med at skulle handle efter arbejde, og frygten for et tomt køleskab! epicery er løsningen til levering af dagligvarer til hjemmet, så du kan spise bedre, spare tid og støtte dine lokale håndværkere i Paris og Lyon. Bestil online døgnet rundt dine frugter og grøntsager, kød, fisk, ost, vin, bagværk, brunch...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play