Frankrig, Paris
...En af de smørbare produkter fra "Apéritif des Sept Collines" serien. Godt ristede, let krydrede En lækker smørbar med en intens smag af svampe. Perfekt til at smøre på brød til aperitif, eller til brug i madlavning, med fjerkræ eller på grillet kød. Sammensætning: Champignon fra Paris, oprindelse Frankrig (79%), smør (20%), salt fra Guérande, peber. Dimensioner: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Nettovægt: 100 g...
Frankrig, Saint Saëns
Vores virksomhed, NLC Deco, har 17 års erfaring med import af høj kvalitet resin statuer. Vi stiller vores ekspertise til rådighed for at tilbyde dig unikke og originale produkter, der vil tilføje et strejf af originalitet til din indendørs og udendørs dekoration. I tæt samarbejde med leverandører fra hele verden tilbyder vi et bredt udvalg af over 6000 resin statuer, der spænder fra reproduktion...
Frankrig, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX er din foretrukne partner til unikke og raffinerede kulinariske kreationer. Som en specialiseret producent tilbyder vi et varieret udvalg af sukker og salt med eksklusive økologiske smagsvarianter, ideelle til at forfine dine retter hele året rundt samt gaveæsker og sirup til at berige smagen af dine drikkevarer. Vi tilbyder aromatiseret og farvet sukker: hindbær, pas...
Frankrig, Avignon
...Den økologiske Champignon de Paris, med det latinske navn Agaricus Bisporus, tilhører familien Agaricaceae. Vore svampe dyrkes i udvalgte svampefarme. Når de er høstet, bliver svampene vasket, skåret i skiver og derefter IQF-frosset. Champignon de Paris fra økologisk landbrug: 100% Total energi: 21 Kcal 86 kJ Kostfibre: 1,2 g Proteiner: 1,7 g Salt: Spor...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Hele tørrede champignon.
Frankrig, Marseille
...Champignon grillet 2,9 kg antipasti af grillede grøntsager region PACA Marseille Frankrig De grillede champignon kan du sætte på dit aperitifbord, men de vil også være perfekte til at ledsage dine forskellige retter. Ingredienser Grillede auberginer (55%), solsikkeolie (37%), eddike, salt, sukker, peberfrugter, ekstra jomfru olivenolie, persille, hvidløg, chili, basilikum. Antioxidant...
Frankrig, Saint-Etienne
Frankrig, Malataverne
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist inden for delikatesser. I over 25 år har vi betjent den traditionelle handel med et konstant fokus på at levere kvalitetsprodukter, der er tilpasset vores kunder og adskilt fra de store distributionskanaler. Vores mærke, Les Saveurs du Clavon, tiltrækker de mest kræsne gourmeter. Det er let genkendeligt og garanterer et udvalg af velsmagende, fine og delikate ...
Frankrig, Grigny
...Vores frosne mini svampemix består af: champignon, østersvampe, enoki-svampe, kantareller og porcini. FORPAKNING: 5 x 1 kg...
...Introduktionslinjerne designet og fremstillet af SERMATEC består af flere elementer, der er beregnet til den første fase af kompostproduktion til dyrkning af champignon. Disse maskiner muliggør introduktion, forberedelse og blanding af de primære komponenter, der er nødvendige for at opnå et substrat af høj kvalitet til dyrkning. De kan bestå af: • en maskine til introduktion og forberedelse af halmballer; • en eller flere enheder til fodring af bulkprodukter; • en eller flere systemer til distribution af kvælstofholdige supplementer; • en vandingsanordning.
Frankrig, Bidart
...Friske vilde champignon: Lammefod, i 500G og derover, oprindelse Frankrig - En skovchampignon, der trives i vores egne områder, under de kolde efterårsregn, præsenteret frisk i kurve på 500G og i pakker på 1 til 3 kilo. Naturligt produkt. Alle vores pakker transporteres ved kontrollerede temperaturer, kvalitet er en værdi, som Maison Caudalie ikke går på kompromis med!
Frankrig, Cournon D'auvergne
...Champignon*(pleurote) (45%), kartoffel*, Fourme d’Ambert AOP* (13%) (pastauriseret komælk*, salt, mælkesyrebakterier og modningskulturer), kogevand, solsikkeolie*, rismel*, hvidløg*, sort peber*. * Ingrediens fra Økologisk Landbrug - Allergener Producenterne bag opskriften Champignon: La Ferme de Fons des Ores Kartofler: Les Jardins d'Ys og Auvabio Fourme d'Ambert: Société Laitière de Laqueille...
Frankrig, Lezan
...Champignon-krogen har en meget større hæfteevne end standardkrogen. Denne specifikhed skyldes, at finishen på krogen har form som en champignon, hvilket gør det meget svært at adskille denne del fra løkken.
Frankrig, Marseille
Frankrig, Villers La Montagne
Født i 2013 med det formål at værdsætte exceptionelle italienske specialiteter, er Casa Di Cecco en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i engroshandel med italienske fødevarer. Drevet af kærligheden til traditioner og smagen af autentiske oplevelser, har vi udvalgt det bedste fra den italienske håndværksgastronomi til delikatesseforretninger og mellemstore supermarkeder i Frankrig og int...
Frankrig, Caudecoste
Leverandør og distributør af ingredienser, specialiseret i import-eksport og distribution af økologiske og konventionelle ingredienser til fødevareindustrien, kosmetik, nutraceutiske produkter og dyrefoder siden 2017. Vi er særligt omhyggelige med sourcing af vores ingredienser, og vi garanterer sporbarhed samt kvaliteten af alle vores produkter. Vi sætter vores ekspertise i spil for at imødekomm...
Frankrig, Allenjoie
CHAMPEMY, beliggende i Frankrig, er en international virksomhed inden for fødevare- og delikatessehandel, der tilbyder kvalitetsprodukter til professionelle. Den har en lagerkapacitet på 2000 m2 og 500 m2 kølerum, der sikrer dine regelmæssige forsyninger. CHAMPEMY, en virksomhed med vilde svampe i Franche-Comté, samarbejder med virksomheden EKOLFOOD, baseret i Tyrkiet og grundlagt af en stor kok,...
Frankrig, Mandelieu
...Champignon, porcini, ekstra jomfru olivenolie, sorte oliven, sommertrøffel 3% (tuber aestivum vitt), kapers, ansjoser, salt, aromaer. Nettovægt: 130 GR...
Frankrig, Ham
... Ingredienser: 800 g kalvekød i stykker 2 løg, hakket 2 fed hvidløg, hakket 2 gulerødder, skåret i skiver 200 g champignon, skiver 2 spiseskefulde olivenolie 2 spiseskefulde mel 500 ml kalvefond 2 laurbærblade i flager Salt og peber efter smag Frisk persille, hakket (til pynt) Reference:AR803756 Ean13:3760306803756...
Frankrig, Armentières
... med grøntsagsproducenter (fra nord og syd) og leverer blancherede, grillede, for-friterede, semi-dehydrerede eller konfiterede frosne grøntsager. Desuden tilbyder de frugter, frugtpuréer, forarbejdede konfiterede frugter, champignon fra Paris og skovsvampe, aromatiske urter, kartofler og frosne derivater.
Frankrig, CHANCELADE
I hjertet af Périgord blev svampefarmen, grundlagt i 1870 og omdannet til et aktieselskab i 1983, begyndt at producere økologiske champignon fra Paris siden 1999. Certificeret af ECOCERT, sælger virksomheden i dag 9 til 10 ton friske svampe om ugen og forsyner det franske økologiske marked. Svampene pakkes i løs vægt i 3 kg bakker, samt i 250 g og 500 g skåle. Høsten af svampe i hele stykker...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play