Frankrig, Levallois Perret
...Brun og hård, tørret i solen, er denne blomsterknop fra nellike en krydderi med en skarp og varm smag. Anvendelser af Nellike i madlavning: Nelliken bruges til at give smag til skinke, appelsiner eller løg. Men den kan også krydre mange retter. Det er den ideelle krydderurt til dine pølser, oste, grøntsager og bagværk. Den passer rigtig godt sammen med kanel eller muskatnød. Fordele ved Nellike...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Denne vin lavet af syrah, carignan og grenache noir er høstet ved optimal modenhed. Den stammer fra gamle vinstokke, der vokser i leret sandede jorde, beliggende ved foden af Albères og pic du Canigou. Næsen har aromaer af røde frugter og lakrids. I munden er den rund og afbalanceret. Ideel til retter med sauce, kanin, vildt, lam, eller til modne oste og selvfølgelig lækker med chokolade desserter. Certificering: økologisk...
Frankrig, Carquefou
...Et komplet udvalg af stege: traditionelt røget, Orloff, skovstil, gedeost & confiterede tomater, tre oste, svesker-abrikoser, tartiflette, Og også marineret kød: mexicanske ribben, provençalsk osv.
Frankrig, Saint Cannat
... egetræsfade i 18 måneder. Vinen kan opbevares i 8-10 år. SMAGSNOTER Dyb rød farve, intens næse og meget fine aromaer af røde frugter, glatte tanniner med en dejlig længde. Madparring: Du vil især sætte pris på vores Bandol rødvin med vildt, gryderetter, oste… Ideel smagstemperatur: fra 16° til 18°C. Åbn 1 til 2 timer før smagning.
...Beskrivelse af vægmonteret køledisk 100 til Smør, Æg, Oste dybde 80 cm Indbygget gruppe Neonbelysning 4 hylder med en dybde på 38 cm, justerbare i højden + bund Natrulle Farve på siderne Grå Vælg farven på den nederste og øverste frontbånd (én farve) Andre versioner kan fås på forespørgsel via e-mail: commerce@synergies-arc.com...
Frankrig, Guenange
... elskere af dristige smagsoplevelser, passer den dejligt sammen med kraftige oste, pandekager eller yoghurt. Giv dig selv en unik smagsoplevelse med vores boghvede honning, en udsøgt delikatesse med mange facetter.
Frankrig, Uhrwiller
OUTILS COUPANTS & CONSEILS er en familieejet virksomhed beliggende i UHRWILLER (67350) i Alsace, specialiseret i distribution af skærende værktøjer (blade, knive til fødevarebeskæring) primært til fødevareindustrien, slagterier, pølsemageri, slagterhuse såsom hakkerens gitre og knive, skæreværktøjer til termoformere, cutterknive osv..... Takket være 35 års erfaring i branchen kan vi tilbyde dig rå...
Frankrig, Thiers
...Oste-service, kniv og gaffel med to tænder, håndtag i horn... - Materialer: Håndtag i blond horn, blad i rustfrit stål og to beslag i rustfrit stål eller messing Omfatter: en kniv og en gaffel med to tænder Kategori: Oste-service Reference: 7020 SF Fremstillingsland: Frankrig Vores produkter er garanteret i 10 år mod fabrikationsfejl under normal brug. Slid på dele forårsaget af tid er ikke...
Frankrig, Brue Auriac
... vanilje. Den udvikler sig derefter til noter af peberkrydderier og rosa bær. I munden er angrebet rundt og fyldigt, med krydrede noter, der derefter udvikler sig til lækre noter af sorte frugter og træagtige noter, som understøtter en smuk og lang eftersmag. MAD- OG VINPARING: Rødt kød, kødretter, svampe, oste SERVERING: 18-20°C OPBEVARING: Drik nu eller vil fortsætte med at forbedre sig i de næste 5 år...
Frankrig, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATION : Rosé opnået ved maceration. DÉGUSTATIONS : Sjælden vin med en unik smag. Næsen er overraskende, rig og kompleks med noter af små røde frugter og krydderier. Dens delikate, velafbalancerede smag forener friskhed og finesse. Det er en madvin, der passer perfekt til hvide kødretter og oste. MÉDAILLE : 1 stjerne i Guide Hachette des Vins 2021...
Frankrig, Marseille
SOMEXPORT blev grundlagt i 1994. Vi leverer til indkøbscentraler, forsyningsvirksomheder, men især til Afrika, Caribien, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport virksomhed af tørre, friske og frosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (oste, yoghurt...
Frankrig, Aboncourt-Gesincourt
... cancoillotte og gruyère de France IGP. I dag er Pâturages Comtois derfor også producent af cancoillotte. Kooperativet for oste i Hauts du Val de Saône forvandler hvert år 35 millioner liter mælk til bløde oste og pressede kogte oste. Kooperativet eksporterer 75% af sine produktioner af bløde oste. Dets håndværk gør det muligt at levere mere end 3.500 ton bløde oste på meget kort tid til alle fem...
Frankrig, Pledran
... produkt i fødevaresektoren, skræddersyet, tilpasseligt og bæredygtigt. Modulerne kan anvendes til alle typer produktion: - Slagtning / udtagning / tørring af alle fjerkræ og kaniner, - Emballering film bakke / vakuum / forsegling, - Forarbejdning og forarbejdede produkter, - Færdigretter (kogning, gryde, autoklav …), - Forarbejdning af mælk til oste, drikekartoner, yoghurt … - Emballering og...
... terninger. Alle oste er hos LA COMTOISE, og vi arbejder især med følgende betegnelser: emmental, blå, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, gedeost, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Beliggende på over 4.500 m2 har LA COMTOISE et effektivt produktionsanlæg, der er på forkant med teknologien, for at sikre sine kunder i Frankrig og internationalt. kapacitet, kvalitet...
Frankrig, Hélette
... konserveringsmidler, og med naturlige skorper: fåreost AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning, fåreost AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning på træplade, fåreost AOP Ossau-Iraty af rå mælk med 5 til 6 måneders modning, fåreost AOP Ossau-Iraty med 4 måneders modning, Petit Agour rå mælk ost gnubbet med chili, baskisk komælk ost, komælk-fåreost, mursten af fåreost, fåreost med Espelette chili, gede-fåreost, fåreost AOP Ossau-Iraty af rå mælk gnubbet med Espelette chili, gedeost. Maison Agour tilbyder hele oste, halv oste, i portioner, skåret i skiver.
Frankrig, Annecy Cedex 9
...forudskårne oste, skiver. Vi leverer til supermarkeder med friske og økologiske mejeriprodukter, hvor sporbarheden er total: CABÉCOU økologisk, CAMEMBERT økologisk, PERAIL økologisk, Mozzarella økologisk. Vores logistikplatform leverer også frosne produkter med Sweet Tropic-serien: tropiske frugter plukket ved modenhed, fyldt med sol og frosset inden for timer efter høsten, hvilket sikrer alle deres smagsnuancer og bevarer deres tekstur.
Frankrig, Menton
...Vi har været etableret siden august 2013, og vores erhverv er fremstilling af friske pastaer i piemontesisk stil samt salg af fremragende produkter fra vores område, såsom AOP-oste, den hvide trøffel fra Alba, IGP-hasselnødder og mange andre delikate specialiteter. Vores værksted giver mulighed for at se fremstillingen af vores pastaer direkte, og vi er en del af "ART & DÉLICES"-initiativet fra...
Frankrig, Saint-Jean
Stærket af vores kærlighed til god mad og vores families italienske rødder har vi besluttet at kaste os ud i et fælles projekt: at importere de bedste italienske fødevarer til Frankrig. I 1995 grundlagde vi MIP (Midi Ital Prodotti), en familievirksomhed beliggende i Toulouse. I tyve år har vi imødekommet behovene hos professionelle i fødevaresektoren ved at levere pølser, oste, pasta, vine...
Frankrig, Brioux sur Boutonne
specialist i oste-kager, juletræer, Broyé du Poitou, galetter...
... komælk. Producent af oste lavet af gedemælk: mini ged fra lokalområdet, crottin de chèvre... Producent af oste lavet af fåremælk: fåremælk formet... Producent af crottins de Chavignol... Fransk producent af dessertcremer. Producent af mælkekonfekt med salt fra Guérande;...
Frankrig, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Producent af oste. Den familieejede virksomhed Chavegrand indsamler sin mælk fra 135 lokale mælkeproducenter af komælk og 20 producenter af gedemælk. Den er specialiseret i fremstilling af bløde oste som camembert, coulommiers og brie. Vi arbejder primært for detailhandelsmærker og producerer mere end 8000 tons ost om året. Vi tilpasser vores produktion til dine behov med hensyn til...
Frankrig, Rungis
... produkter for at imødekomme alle sine kunders specifikationer: fra den sjældne Bleu de Termignon til mulighederne på markedet til uovertrufne priser… Odéon er også og frem for alt en urokkelig loyalitet over for sine leverandører, som er en garanti for holdbarheden af de sortimenter, der tilbydes sine kunder. Odéon tilbyder endelig produkter af høj kvalitet med sine egne mærker for at give sine kunder mulighed for at "skille sig ud" fra distributionsstandarderne. ODEON: engrosleverandør af oste og mejeriprodukter i Rungis.
Frankrig, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, en filial af Groupe Savencia, kommercialiserer og udvikler et bredt udvalg af oste, både friske og frosne: emmental, mozzarella, friske oste, gedeost, ostecremer, smeltet ost. Vores produkter anvendes som funktionelle ingredienser og er rettet mod BtoB (IAA, distributører…) i Europa og resten af verden. Vi tilbyder også en tilpasset og personlig service: varierede formater, etiketter og film trykt med dit mærke… Kvalitet, fuld sporbarhed og fødevaresikkerhed er garanteret gennem vores osteproducenters ekspertise og engagement.
Frankrig, Marseille
Grundlagt i 2000, CARAGUM INTERNATIONAL® er en virksomhed baseret i Marseille, der specialiserer sig i formulering, produktion og salg af funktionelle ingredienser til fødevare- og kosmetikindustrien. - Funktionelle systemer til drikkevarer - Funktionelle systemer til kulsyreholdige drikkevarer - Funktionelle systemer til analog oste som pizzaost, feta, blokost - Funktionelle systemer til...
Frankrig, Courville Sur Eure
... maskiner, er i stand til at dosere produkter med meget varierende egenskaber. Yoghurt, hytteost og fløde, smeltede oste og oste-specialiteter, desserter, andre smørbare produkter, karamel, honning, frugtsirup, marmelade, kompotter. NOVA producerer også en række semi-automatiske og automatiske maskiner til plantebeskyttelsesmidler, kemikalier, kosmetik og produkter som: mejeriprodukter, produkter baseret på frugt og grøntsager, saucer, drikkevarer.
Frankrig, Vannes
... dekorationer - Aromatiserede croutoner og friturestegte indlæg - Dehydrerede oste - Pølser - Italienske oste - Forarbejdede grøntsager: Semi-tørrede, konserverede, syltede - Vegetabilske olier - Dehydrerede eller konserverede frugter - Nødder og derivater: Hasselnødder, Pistacienødder - Søde fyld og glasurer med mellem fugtighed eller anhydre - Chokolade...
Frankrig, Montréal-La-Cluse
... til mejeri- og osteproduktion for optimal produktivitet og oste-kvalitet. CHALON MEGARD er en del af BRETECHE-gruppen og er til stede over hele verden gennem datterselskaber og et netværk af salgsagenter. CHALON MEGARD undersøger, fremstiller og installerer udstyr over hele verden til fremstilling af oste af typen presset ost, kogt ost, blå ost og oste-specialiteter. CHALON MEGARD tilbyder et...
Selskabet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, grundlagt i 1992, producerer og importerer fødevarer fra Østeuropa. Vi er specialiseret i gammeldags pølser uden kemiske komponenter og i fremstillingen af dejplader (kore-yufka), en slags filodej. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle slags fødevarer fra Balkanlandene: Minas kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillede peberfrugter, Vegeta, Argeta….. Kyllingsalami, oksekødspølser, røget svinekotelet, røget oksekød, supper, oste, feta, forskellige småkager…...
Frankrig, Flagnac
•ALIGOT EXPRESS er et regionalt mærke, der specialiserer sig i frosne retter baseret på Aligot, en typisk ret fra Aveyron, samt regionale retter. Deres produktionsværksted, bygget i 2019, ligger i Flagnac, nord for Aveyron, og arbejder på at fremme lokal og regional landbrug. Indsamlingen af mælk til fremstillingen af den friske Tome sker i Aveyron, Cantal og Lot. Grøntsager, oste, æg, mælk og...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play