Frankrig, Poligny
- Mælk, smør, fløde, hytteost til detailhandel og fransk og europæisk industri. - Eksport af økologiske og konventionelle oste (ca. 150 produkter) af høj kvalitet fra Frankrig, Schweiz og Italien til Europa, Nordamerika, Japan. - Afvikling: køb og salg af fødevarepartier og andre i Frankrig og i udlandet. - Europæisk logistik for små mængder. - Håndtering af veterinære og toldmæssige formaliteter. - Et netværk af kvalitetsproducenter.
Frankrig, Villeneuve Sur Yonne
MANUPAC designer og fremstiller sugeanordninger til løft til anvendelse inden for forskellige områder: kasser, poser, oste, tønder, plader, paneler, brædder, spoler, betonstykker, brædder samt specialløsninger efter anmodning. MANUPAC-systemet gør det muligt at øge produktiviteten, samtidig med at det sparer kræfter: enkelt, pålideligt og nemt at bruge, kan MANUPAC-systemet løfte forskellige...
Frankrig, Saligny
Familien Lincet, der stammer fra Marne, grundlagde Fromagerie Lincet i 1895. Ved at videreføre håndværket fra mestermejerister i fem generationer sikrer Lincet bæredygtigheden af et dusin oste ved at tilpasse traditionen til de moderne produktionskrav. Beliggende i landsbyerne Saligny og Vaudes, tæt på Sens og Chaource, er Lincet ideelt placeret i hjertet af et område, hvor oste-traditionerne fra...
Frankrig, MACAYE
I over 30 år har ONETIK været en osteproducent beliggende i Baskerlandet. ONETIK indsamler mælk fra mere end 150 fåreproducenter og 200 kvægproducenter i Pyrenæerne, hvilket i alt udgør over 33 millioner liter mælk, som bliver forvandlet til autentiske oste. ONETIK producerer og markedsfører et bredt udvalg af oste, herunder oste lavet af fåremælk, komælk og gedemælk samt blandingsmælk. Osteproducenten tilbyder også oste med presset, ikke-kogt dej, formet i forskellige formater, med forskellige smagsvarianter og modningsmetoder.
Frankrig, Bastia
Engrosmad til fødevareprofessionelle, professionelle bagere, professionelle fællesskaber. Et bredt udvalg af kvalitetsprodukter tilbydes: Korsikanske produkter, kød og fjerkræ, mejeriprodukter, frostvarer, is, charcuteri, oste, yoghurter fra hele verdens smagsvarianter, konservering, stivelse, grøntsager, fisk, desserter, supper, tomatsaucer, mel, smør, frugtpuré, færdigretter og meget mere.
Frankrig, Merpins
LYSIPACK er et selskab, der specialiserer sig i produktion, trykning og distribution af fleksible emballager og låg til mejeri-, fødevare- og medicinalindustrien. Det tilbyder tryk på aluminium, papir og film. Det er den franske leder inden for segmentet af bagemasser og emballage til smør, samt en foretrukken partner for den europæiske mejeriindustri: specifikke emballager til oste-segmentet, papirposer med indlæg til mælkepulver, låg af papir coekstrudering uden opløsningsmiddel. LYSIPACK er medlem af Alliance-Pack Gmbh; fødevareemballager til mejeriindustrien og dehydratiserede produkter.
Frankrig, Saint-jean-d'ardieres
... rødvine lavet af en enkelt druesort, gamay noir à jus blanc. Disse crus, der er lette at nyde, passer perfekt til forskellige typer retter. Fra rå eller simrede retter til bistroretter eller fusion-køkken, samt rødt eller hvidt kød, bær, oste og krydrede retter. Enhver gastronomisk trang er god, det er en mulighed for at smage en af deres vine MODE, CLASSIC eller CHIC alt efter din inspiration i øjeblikket.
Frankrig, Roquefort
Grundlagt i 1906, overgår den familieejede virksomhed GABRIEL COULET fra generation til generation. Virksomheden producerer fåreost, Roquefort, og tilbyder et bredt udvalg af oste. I en bestræbelse på kvalitet og håndværk følger osteproduktionen en præcis fremstillingsproces. Som bevis på kvalitet bliver Roquefort GABRIEL COULET regelmæssigt tildelt medaljer ved franske og europæiske konkurrencer.
Frankrig, Fontaine-Simon
... genvindingsmetode sikrer maksimal organoleptisk kvalitet af frugterne og bevarer deres næringsstoffer. Tørrede frugter kan tilpasses i forskellige granulometrier, hele, i stykker, i flager eller i pulverform, og de fås både i økologisk og konventionel kvalitet. De kombinerer fleksibilitet og brugervenlighed til mange forskellige fødevareapplikationer: småkager, pølser og salte produkter, chokolade, færdigretter, kosttilskud, mejeriprodukter og oste, diætprodukter, saucer og krydderier, teer og infusioner.
Frankrig, Martignat
Oprettet i 1985, SECRIL er en virksomhed specialiseret i fremstilling af plastforme til oste- og mejeriproduktion. Den producerer blandt andet dobbeltbundede forme, forme med lærred, forme til feta, fordelere og separatorer, bakker og gardiner, stive blokke og bakker samt forme til ultrafiltrering. SECRIL udvikler mange patenterede teknikker for at imødekomme sine kunders specifikke behov og sikre en stigning i udbyttet, bedre kvalitet og ensartethed i kvaliteten, en produktivitetsforøgelse, optimering af rengøringen og en pladsbesparelse i værkstedet.
Frankrig, Pont Saint Martin
... fødevareindustrien og tilbyder unikke teksturmidler baseret på maniok, såsom TAPIOCALINE, SPECIALINE og PRETALINE, som anvendes i en stigende række applikationer: forarbejdede kød- og fiskeprodukter, pølser, færdigretter og saucer, mejeriprodukter og oste, BVP. TIPIAK INTERNATIONAL's teams sikrer kommerciel tilstedeværelse på udenlandske markeder for alle gruppens forbrugsprodukter under mærket TIPIAK og på professionelle kanaler (industri, restauration, hjemmelevering).
Frankrig, Villebon-Sur-Yvette
... økologiske produkter i overensstemmelse med vores engagement for ansvarligt, sundt og solidarisk landbrug. Vores produktkategorier er: Pasta & Saucer, Oste & Charcuteri, Antipasti & Konserves, Vine & Spiritus, Olier & Eddiker, Økologiske Produkter, Småkager & Desserter, Drikkevarer, Kulinære Hjælpemidler, Kaviar. Vi arbejder primært med delikatesseforretninger, restauratører, cateringfirmaer, vinhandlere, luksushoteller, ... men også med virksomheder, der specialiserer sig i gastronomiske gaveæsker.
Frankrig, Aubigny Aux Kaisnes
... crème, Achta, Halawet Al Jiben, Chenklich Libano-Syrien, Labneh i kugler natur, chili, mynte, ... Indkøbet af mælk af meget høj kvalitet fra regionen Thiérache, der er kendt for sine græsgange og sine køer, der opdrættes og fodres naturligt, giver en mere raffineret smag til vores oste.
Frankrig, Mondrepuis
...I hjertet af Thiérache producerer mejeriet LESIRE ET ROGER vaskeskorpeoste, herunder Maroilles, den eneste AOP i det nordlige Frankrig. Mejeriet LESIRE ET ROGER fremstiller 800 tons oste hvert år, hvoraf 80% er maroilles, men også Boulettes d'Avesnes, Vieux Lille, Dauphin og andre specialiteter fra Picardie som Cœur Lesire eller Rollot de Picardie. LESIRE ET ROGER arbejder primært med GMS, men også med grossist- og detailhandelskanaler, under egne mærker eller under detailhandelsmærker.
Frankrig, Vallet
Butiksindretter, Someva designer kvalitetsmøbler og udstillingsstande: frugt- og grøntsagsøer, bagerimøbler, pølsemøbler, oste, bestillingsdiske, receptionsområder, vitriner. Virksomheden sætter sin ekspertise i spil for både detailhandlen og specialbutikker. I 20 år har Someva støttet store grupper: Leclerc, Système U, Auchan, Intermarché. Hvert projekt, der bliver betroet os, gennemgår en...
Frankrig, Trouville-Sur-Mer
Le Beach Hôtel er et 4-stjernet hotel beliggende i badebyen Trouville-sur-mer. Det tilbyder 3 typer værelser: standard, havneudsigt og havudsigt, samt en pool, en bar og en reception. Alle indkvarteringer samt de fælles områder er blevet renoveret i 2021. Under dit ophold kan du vælge morgenmadsordningen, som garanterer en morgenmadsbuffet med mejeriprodukter, frugt, oste, charcuteri og meget...
Frankrig, Montréjeau
LES FROMAGERS DU MONT ROYAL er et selskab, der specialiserer sig i produktion og distribution af oste. Vi producerer et bredt udvalg af oste, som vi sælger via markederne i Toulouse-regionen, vores butik i Leclerc shoppingcenteret i Saint Gaudens og i udlandet i mere end 20 lande.
Frankrig, Broût-Vernet
... for at gøre dem til produkter af høj kvalitet. Vores oste modnes på planker af gran i en kuppelkælder fra det 19. århundrede, hvilket giver ideelle modningsforhold, der varer fra 2 til 6 måneder for vores gedeoste. Kælderen ligger under Château du Vernet.
Frankrig, Cambrai
...Komælk, Fåremælk eller Bubalmælk. Valget af dine pressede oste, blomsterkrymmeloste, blåskimmeloste, børstede oste og mange andre. Vi ser frem til at dele vores passion med dig. Vores forpligtelser Vi udvælger hver dag de bedste produkter fra vores landmænd og leverandører, der har en striks kravspecifikation og respekterer dyrene. Sund, velsmagende, vi stræber efter at levere det bedste til...
Frankrig, Rungis
Grundlagt i 1969 er Fromi-gruppen en uafhængig familievirksomhed. Vores aktivitet har til formål at fremme traditionelle oste-specialiteter, og mere specifikt oste lavet af råmælk, AOP-oste og delikatesser fra vores regioner. Fromi, med sit udvalg af oste og delikatesser, er til stede i de bedste salgssteder i de 10 lande, der udgør vores kerne-marked, og er anerkendt af både kunder og leverandører som en særlig pålidelig og effektiv partner.
Frankrig, BOURG EN BRESSE
Fremstilling af frisk oste og distribution af mejeriprodukter.
Frankrig, Queven Cedex
... at forudse udviklingen i fødevaresektoren: vi tilbyder varierede og originale produkter, der passer godt til forbrugernes smag og de professionelle behov. Vi mestrer forsyning, skæring, tilberedning og frysning. Vores erfaring på tværs af flere sektorer (kød, fisk, oste) gør os i stand til at holde os opdateret om tendenser og tilbyde innovative løsninger til vores partnere.
Frankrig, Dremil-Lafage
... vores brandade Parmentière. Men Gaston tilbyder også fyldte blæksprutter, friske salater med torsk og blæksprutter, andeparmentier, oste-ruller og mange andre produkter. Vi inviterer dig til at kontakte os for mere information om vores produkter.
Frankrig, Laguiole
La Maison CONQUET er specialiseret i de gastronomiske traditioner fra Aubrac. La Maison producerer således pølser, konserver og mange kødretter og specialiteter baseret på renracet Aubrac oksekød, svinekød, lammekød fra Aveyron og kalvekød. Virksomheden producerer også færdigretter, indmad, aligot og lokale oste som tome. De færdigretter, der tilbydes af La Maison, er hovedsageligt tripoux, fyldt kål og farçous aveyronnais med svesker.
...La Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE; "La Graine au Lait" har været affineur siden 1929. Vores mejeri producerer og affinerer Munsters AOC samt alsaciske oste-specialiteter. Det er det eneste mejeri, der producerer og affinerer sin Munster i Alsace. Vores oste: Munster AOP af pasteuriseret mælk Munster AOP fra gård af rå mælk Munster AOP Økologisk Graine au Lait® Le Welsche med Gewurztraminer marc Holunderkas...
Frankrig, GRANGES NARBOZ
Fromagerierne Marcel Petite er specialiseret i fremstillingen af comté. Denne familievirksomhed engagerede sig hurtigt i økologisk landbrug. Målet for Fromagerierne Marcel Petite er at tilbyde et autentisk produkt. Vores oste: 35 Crus de Comté Morbier (AOP) Bleu de Gex (AOP) Mont d’Or (AOP) Raclette Tome mælk rå.
Frankrig, Banon
...La Fromagerie de Banon er en virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og salg inden for oste-sektoren. "Banon" er en ost med Beskyttet Oprindelsesbetegnelse, samt et bredt udvalg af friske og modnede gedeoste. Fremstillingen af vores oste er genstand for omhyggelig og konstant opmærksomhed fra virksomheden, med henblik på at bevare autenticiteten, smagen og aromaen af de gamle oste til stor glæde for vores kunder. Virksomheden ønsker at videregive en tradition og en vis kvalitet til sine kunder gennem smagen.
Grundlagt i 1960, er mejeriforeningen JEUNE MONTAGNE beliggende i Laguiole i Aubrac. Mejeriforeningen er specialiseret i fremstillingen af oste-specialiteter fra Aubrac lavet af råmælk. Beliggende i hjertet af Aubrac, producerer Jeune Montagne Aligot fra Aubrac og den friske Tome fra Aubrac. De er også den primære producent af Laguiole A.O.P. ost lavet af rå og hel mælk. Mejerikooperativet viderefører de traditionelle håndværk, der er arvet fra munkene og buronniers i Aubrac. Mejeriforeningen JEUNE MONTAGNE står for en retfærdig og solidarisk landbrug.
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
CBS DISTRIBUTION har været en fødevaregrossist siden 1981. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af pølser og oste. Den sælger derefter produkterne til 2.000 kunder, der består af små butikker, mellemstore og store supermarkeder, restauranter, cateringfirmaer, samt storkøkkener...
PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION er distributør af gastronomiske produkter i Rungis til eksport. PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION tilbyder et udvalg af luksus- og kvalitetsprodukter fra det internationale marked i Rungis til søtransport. Specialist i sø- og lufttransport af østers, oste, foie gras, frugt og grøntsager, fisk, industriel bagværk, delikatesse... Eksportør af friske produkter til hele...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play