Frankrig, Saint-Vérand
... over 50 % hældning, der er helt sydvendt. Alle vinmarkens arbejder udføres udelukkende med ryggen og i hånden. Plantetæthed : 8.500 planter/hektar. Beskæring : Guyot. Alder : 45 år. Høsten : Manuel. Udbytte : Mellem 40 og 45 hektoliter pr. hektar afhængigt af årene. Druer overmodnet med vilje. Vinifikation : Meget lang vinifikation, kold på fine gærrester. (mellem 15 °C og 20 °C) Lagring : 100 % lagring på egetræsfade fra 1 til 3 gange brugt. Lagringen på fade varer fra 9 til 12 måneder.
Frankrig, St Pierre D'oléron
...Cognac er DNA'et i vinproduktionen på Oléron. Fra generation til generation har vores håndværk tilpasset sig vores terroir for at producere cognacer med blomsteragtige og jodholdige noter, der afspejler vores maritime miljø. Vores lagerrum ved kanalen, der forbinder havet, påvirkes af de maritime forhold over tid. Modningen foregår i franske egetræsfade på 400 liter i minimum 10 år for en XO, 6...
Frankrig, Tourves
...Vores cuvée Noémie er summen af vores passion og vores arbejde. Valg af parceller med lavt udbytte, vinifikation i egetræsfade til hvidvinen, lagring i egetræsfade til rødvinen. Cuvée med høj udtryksfuldhed og en rig og vedholdende karakter, der vil finde sin plads på et gastronomisk bord.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Riserva Ducale Oro repræsenterer et referencepunkt for hele Chianti. Skabt i 1947 for at ære hertugen af Aosta, er denne lækre cuvée hovedsageligt sammensat af druesorten Sangiovese og har været lagret i 36 måneder (herunder en del i egetræsfade og foudres) og produceres kun i de bedste årgange. Denne flaske afslører sin finesse gennem elegante noter af kirsebær, blomme, læder og...
Frankrig, Paris
...Takket være sin langsomme fermentering i 3 uger i egetræsfade og sin lagring i et år, tilbyder det denne unikke smag, et arv fra århundreders håndværk.
Frankrig, Poitiers
...Unicum er en bitter likør, der blev skabt i 1790 af Dr. Zwack. I dag er det stadig familien Zwack, der fremstiller Unicum ud fra den oprindelige opskrift, som holdes som en familieret. Vi ved dog, at mere end 40 ingredienser (urter og krydderier) udgør Zwack Unicum, og at denne likør modnes på egetræsfade.
Frankrig, Pantin
...Informations Genre : Neutres Grand vin de Bordeaux. - Cuvée Prestige 2011 Rouge 75 cl. En meget smuk succes fra en klassisk årgang fra Bordeaux. Denne årgang 2011, lagret på nye egetræsfade, afslører en lækker smag efter en halvtimes iltning. Delikat og meget udtryksfuld næse. Den silkeagtige og runde struktur udtrykker komplekse og flatterende aromaer i munden, understøttet af en let alkoholisk...
Frankrig, Auxerre
...Champagne Quercus - Champagne Fallet Dart - CHAMPAGNE Vinifikation: Franske egetræsfade Lagringstid: 3 år Ejendom: Champagne Fallet Dart Årgang: 2010 Druetype: Chardonnay, Pinot Noir Kultur: Traditionel Etiket: Kontrolleret Ursprungsbetegnelse...
Frankrig, Fraisse Des Corbieres
... Cardona fremstiller sit Morèéum ud fra et udvalg af rødvine fra Terroir des Corbières, som lagres på egetræsfade i en naturlig hule. Denne kraftige aroma af langtidlagret vin blødgøres af honning fra garrigue, og reduktionen af saft fra vilde brombær sender tankerne hen på magiske og mystiske skovvandringer.
Frankrig, Lys Haut Layon
...{"Sucres résiduels":"Rest sukker: 210 g/liter","Nez":"Duft: Noter af kvæde","Terroir":"Lerholdig grusjord på skifer","Equilibre":"Balance: Likøragtig","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Den alkoholiske gæring foregår i egetræsfade, og lagringen varer 18 måneder i egetræsfade.","Bouche":"Smag: Kogte frugter, kvæde med en rig eftersmag...
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Denne vin, lagret i et år på fransk egetræsfade, fremstår som en blød og silkeagtig vin, der tilbyder et ideelt kompromis mellem finesse og kompleksitet. En klassiker Domaine: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: BLAYE CÔTES DE BORDEAUX Region: BORDEAUX Farve: Rød Druer: 10% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc, 75% Merlot Dyrkningsmetode: Økologisk Karakter: kraftfuld Indhold: 75cl Årgang: 2017 Vægt: 1 kg...
Frankrig, Chateau-Landon
... nået. Herefter opbevares de grønne kaffebønner i op til 3 måneder i egetræsfade, der tidligere har indeholdt whisky i mindst 8 år. Kvalitetskontroller udføres hver 30. dag, hvor der tages en prøve fra hver tønde, som analyseres og forberedes til profilering og kvalificeres af eksperter. Sælges udelukkende som bønner, så du kan nyde blandingen af kaffearomaer.
Frankrig, Roubia
...En omstilling til økologisk landbrug. Manuel og mekanisk høst. Total afstilkning, Fermentering i termoregulerede ståltanke, Hyppig pigeage, Regelmæssig bâtonnage. Lagret i egetræsfade, Lagret i ståltank, Blandning, Traditionel korkprop, Regelmæssig bâtonnage. Ler-kalkholdige jorde. Øje Purpurfarvet, strålende, granatrøde nuancer. Næse Træagtig, elegant, frugtagtig. Smag Harmonisk, delikat...
Frankrig, Cologne
...Espelette-peber, et symbol på baskisk gastronomi, frigiver gennem dronningen af blommer sin delikate aroma og karakter. Zure osagarriari ! De Franske Arrangeurs producerer 100 % økologiske spiritus i hjertet af Gers. Vores Armagnac, rund og generøs, lagres på egetræsfade fra Gascogne. Overdreven alkoholforbrug er farligt for helbredet. Nydes med måde. Vægt: 1,5 kg Dimensioner: 10 × 10 × 30 cm Alkoholprocent: 32% Volumen: 70 cl...
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : Delikat presning af 3 udtræk af passificerede og botrytis-berørte druer. Gæring i egetræsfade efterfulgt af 12 måneders lagring på fine gærrester for at udtrække en kompleks aromatisk struktur. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Strålende gylden farve. Harmonisk kompleksitet af...
Frankrig, Caudiès De Fenouillèdes
... mosten direkte hældt på franske egetræsfade (25% nye), hvor den gennemgår hele sin alkoholiske gæring. Den malolaktiske gæring søges bevidst ikke for at bevare friskheden. Under lagringen på hele gærrester i 10 måneder, bliver vinen regelmæssigt omrørt for at give den mere fylde. Dette arbejde ...
Frankrig, Pont D Ain
...Initialt lagret i bourbonfade i 7 år, The Bothy er derefter modnet i små amerikanske egetræsfade på 125 liter i yderligere 2 år for en endnu mere intens udveksling med træet. Aftappet som cask strength ved 56,20%, tilbyder The Bothy rundhed og blødhed, men også en kraftfuld aromatisk profil. Tilstand: Ny produkt Land: Skotland Produktionsregion: Highlands | Isle of Arran Betegnelse: Whisky Årgang: 2021 Alkohol: 56,2° Indhold: 70cl...
Frankrig, Saint Cannat
... måneder. Modningen foregår, en del i egetræsfade for at forfine tanninerne og tilføje kompleksitet, den anden del i betonkar for at bevare friskheden af frugten. DÉGUSTATION Næsen er kraftfuld og kompleks, med en kombination af meget modne røde frugtaromaer, noter af lakrids og et strejf af ristning. Angrebet er koncentreret i munden og derefter fyldigt med en dominerende smag af meget modne frugter. Mourvèdre tilføjer en karakteristisk struktur med tilstedeværende og fløjlsbløde tanniner. Eftersmagen er lang, præget af dufte af garrigue.
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Sæt bestående af en gavekurv, en flaske Mille et unes pierres rød lagret på egetræsfade, en opskriftsbog fra Corrèze, som hver gang er forskellig, en violet sennep og et glas tørrede porcini svampe af første kvalitet. For at lave en ægte corrézienne smagsoplevelse!
Frankrig, Saint-Loubes
...En elegant og kraftfuld rødvin. Udført af en blanding med overvægt af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvée "Tradition" prestige cuvée fra slottet. Efter en klassisk bordelais vinifikation med lang maceration, lagres vinene fuldstændigt på nye egetræsfade i 12 til 18 måneder. Dette giver den noter af vanilje, ristede og krydrede nuancer og muliggør en betydelig lagringspotentiale. Farve: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokke: Ler-sandet terroir Vinifikation: Fuld lagring på nye egetræsfade i 12 til 18 måneder Belønninger og medaljer: Sølv i Los Angeles...
Frankrig, Courbevoie
...Château Saint Jacques Calon 2013 Aoc Montagne Saint Emilion lagret på egetræsfade CRD producent MDC Uafhængig vinproducent 900 flasker á 75cl tilgængelige...
Frankrig, Paris
...Denne fadlagrede rom er produceret af friskpresset sukkerrørsaft, som derefter er gæret, destilleret og lagret i overensstemmelse med den kontrollerede oprindelsesbetegnelse. ORIGINS AOC landbrugsrom fra Martinique PRODUKTION Denne fadlagrede eller gyldne rom er lagret i egetræsfade i en periode på 12 til 18 måneder. Man finder aromaer af frisk sukkerrør ledsaget af en subtil træagtig smag.
Frankrig, Brue Auriac
...Farve: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druer: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKATION: Bæredygtigt landbrug Kold præ-fermentering maceration, Fermentering ved 20-25°C, Gæring i 2 uger, lagring på egetræsfade (228L – medium toasting) i 16 måneder SMAGSNOTE: Næsen udtrykker intense noter af syltede sorte frugter, solbær og brombær, delikat krydret med søde krydderier og...
Frankrig, Landiras
...GRAVES lagret i franske egetræsfade i 1 år og lavet af håndplukkede druer...
Frankrig, Courrensan
Armagnacs Goudoulin: haute couture af Armagnac, grundlagt i 1935, tilbyder et unikt udvalg af årgangs-armagnacs. Armagnacs Goudoulin opbevares i egetræsfade, og denne opbevarings- og modningsmetode giver dem en smuk ravfarve. Den afslører også mange aromaer. Teamet hos Armagnacs Goudoulin kombinerer tradition og håndværk for at producere Armagnacs af høj kvalitet. Hver flaske forberedes ved modtagelsen af ordren: armagnacs bliver derfor flasket, voksede og etiketteret manuelt. Armagnacs Goudoulin er til stede i Frankrig, Europa, USA og Asien.
Frankrig, Duravel
CHATEAU CANTELAUZE-MEZY, vinproducent beliggende i appellationen CAHORS, i DURAVEL i LOT, består af 10 hektar Malbec og 2 hektar Merlot, hvor vinmarkerne er under indflydelse af to klimaer, atlantisk eller middelhavsklima, afhængigt af årstiderne. Ejendommen består af: - et klimatiseret kælder med seksten ståltanke, der muliggør separat vinificering af druesorter før blanding, samt egetræsfade...
Frankrig, Roche La Moliere
Hermione Queen-mærket er stærkt engageret i udvælgelsen og tilbuddet af produkter af høj kvalitet. Vinenne modnes omhyggeligt i tanke og små egetræsfade, og de får en minimal lagring på tre år i total mørke. Sammenstillingen af vinene er afgørende; det handler om finesse og subtilitet, hvilket resulterer i unikke Champagner fra vinbønder. Vinmarkerne ligger i de små landsbyer Loches-sur-Ource...
Frankrig, Pornichet
Anteco Frankrig er specialiseret i fremstilling af egetræsbånd, egetræsfade og alternative vinprodukter. Besøg vores hjemmeside: www.anteco-france.com...
... gamle. Det er en cuvée 100% Malbec, hvor vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afslutning ved høj temperatur, og lagringen foregår udelukkende på nye egetræsfade i minimum 18 måneder. Endelig producerer CHÂTEAU LE BREZEGUET også en vin fra de yngste vinstokke, CHEMIN DE COMPOSTELLE. De anvendte druesorter er Malbec og Merlot. Det er meget aromatiske vine, der er lette at drikke, og som findes i både røde og rosé varianter. Takket være ejerens ihærdighed bliver disse vine regelmæssigt præmieret, og virksomheden udvikler sig med overtagelsen af 12 hektar vinmark fra CHÂTEAU GRAND CHÊNE i 2015.
Frankrig, Souillac
DISTILLERIE LOUIS ROQUE er specialist i den gamle blomme fra Souillac. Distillører fra far til søn siden 1835, respekterer destilleriet stadig traditionen, og brændevinen modnes langsomt i gamle egetræsfade, hvor alkoholen ældes langsomt. Udover den berømte gamle blomme fra Souillac tilbyder destilleriet andre frugtbaserede brændevine som pære, hindbær, kvæde, mirabelle, kirsch. Vi tilbyder også...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play