Frankrig, Piolenc
Château Beauchêne er en ejendom fra det 18. århundrede, bygget ved siden af en gård fra det 12. århundrede. Slottet rummer gamle kældre, hvis hvælvede lofter i dag muliggør opbevaring af de bedste cuvées i egetræsfade. Det umiddelbare miljø omkring slottet myldrer med tegn på gammel beboelse: en presse fra romertiden er blevet genfundet, og der opdages regelmæssigt mange spor af amphorer og galliske mønter.
Frankrig, Perquié
...Siden 1724 har familien de MURET, arvingerne til CAUMALE de GAUBE, værdsat deres vinmark. Ejendommens hvidvine destilleres i kobberkedler og lagres i egetræsfade. Denne familieejendom er derfor specialiseret i produktionen af Bas Armagnac. Denne prestigefyldte armagnac kaldes "Grand Bas-Armagnac" af kendere. De producerede armagnacs værdsættes efter mindst 10 års lagring, det er først efter 10 års lagring, at de endelig kan forlade kældrene.
Frankrig, Artiguelouve
... og eg). - TUNNELER: sammensat af en mester tømrermester, vores tunneler formes (planker og bunde) og udgør de egetræsfade, der er beregnet til lagring af vine og spiritus. Derudover producerer vi også et varieret udvalg af alternative produkter (stave, spåner osv.) til vinificering i rustfrie tanke eller andre. - INTERNATIONAL HANDEL med savede hvide træer, forskellige plader og tropisk træ. - TROPISK TRÆ: salg af stammer, savede træer og skinner fra alle oprindelser, primært afrikanske. Virksomheden er certificeret PEFC 10-31-719, ISO 9001 og ISO 14001.
Frankrig, Le Boulve
DOMAINE MAISON NEUVE er en familieejendom, der blev erhvervet i 1900. Siden den dag er vinmarken blevet drevet fra generation til generation. Vinmarken har en sydvendt eksponering og en leret, jernholdig og let kalkholdig jord, som giver en exceptionel vin. Den primære druesort er Malbec. Modningen foregår i cementtanke og også i egetræsfade.
Frankrig, Monnieres
...Producent af tørre og frugtagtige hvidvine, perfekt til skaldyr. Virksomheden ligger i 44 (Loire-Atlantique) i Val de Loire-regionen. Producent af hvide, røde, rosé og mousserende vine. Producerede vine: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rød Cabernet Franc. Nogle af vores vine lagres på egetræsfade. Philippe og Thierry...
Frankrig, CRAVANT LES COTEAUX
Producent af franske rødvine, franske rosévine, franske hvidvine. Producent af tørre hvidvine fra Chinon. Frugtige rosévine fra Chinon. Chinon AOC-vine. Cuvée Vieilles Vignes lagret på egetræsfade. Cuvée La Croix Boisée lagret på egetræsfade. Chinon hvidvin vinificeret på egetræsfade. Advarsel om alkohol: Misbrug af alkohol er farligt for helbredet, skal indtages med måde.
Frankrig, Labastide D'armagnac
...Château Garreau er også kendt som Gayrosse-domaine. Château Garreau er ideelt beliggende i hjertet af Bas Armagnac på en solrig og skovklædt terroir. Vinmarken ved châteauet strækker sig over 80 hektar. Armagnacs fra château Garreau produceres af druesorterne Baco (<80%), Ugni Blanc og Folle Blanche, som destilleres separat, før de blandes. Disse Armagnacs lagres i egetræsfade i domænets underjordiske kælder, hvilket giver disse Armagnacs en uforlignelig smag og bouquet, hvor blommer og violer dufter.
Frankrig, Azé
...Cave d'Azé ligger i hjertet af Mâcon-vinmarkerne, i det sydlige Bourgogne (i trekanten Tournus-Cluny-Mâcon). Mens de bevarer de traditionelle metoder (lagring i egetræsfade til ældning af opbevaringsvine), har Cave d'Azé også anskaffet sig ny, avanceret teknologi (pneumatiske presseanlæg og termoregulerede rustfri ståltanke). I Cave d’Azé kan du opdage og smage: hvide, røde og rosévine: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge fadlagret, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Frankrig, Arbois Cedex
... og Nathalie, har været med i nogle år. Takket være denne komplementaritet har det nye team formået at bringe modernitet ind i produktionen og udvikle de traditionelle kanaler med vine, der er anerkendt i prestigefyldte hjem og på fine restauranter. Domaine er drevet med bæredygtige metoder: minimal brug af plantebeskyttelsesmidler takket være jordarbejde og græsning af parcellerne. Vinmarken er mere naturlig, geninvesteret af mange insekter, et tegn på liv og biodiversitet. Vinifikationen er beslutsomt traditionel med lagring på egetræsfade og store tønder...
... det var sædvanligt i mange hjem, blev sønnen først vinhandler, og derefter blev barnebarnet hurtigt interesseret i spiritus. Siden 1968, takket være mirabeller og andre frugter, der er høstet fra den frugtplantage, han har plantet, genoptager Paul GAYRAL de (gourmande) familietraditioner ved at fremstille sin brændevin, der opnås ved destillation med en kobberkedel og langsomt lagres i egetræsfade. Mens "Vieille Prune" har sikret husets ry i næsten 40 år, har han formået at fremhæve andre produkter som ratafia og aperitiffer.
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE producerer og sælger AOC-vine fra Cahors samt rosévine fra landet. De tre cuvées fra slottet er Camp Del Saltre (vin, der ikke er lagret på fad), Chevalier de Malecoste (vin lagret på egetræsfade) og Cuvée révélation (premium). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE har flere gange vundet medaljer ved konkurrencen for de store vine i Frankrig i Mâcon og ved konkurrencen for uafhængige vinproducenter.
Frankrig, Soussans
... vinplanterne, samtidig med at behandlingerne begrænses betydeligt. Jorden opnår dermed en bedre balance og styrkes naturligt mod angreb. Vinstokken og druerne drager fuld fordel af disse privilegerede forhold. Beskæring og grønne høstninger bidrager også til at kontrollere udbyttet og optimere kvaliteten af vinen, som lagres på franske egetræsfade i 12 måneder. Vinen Château TAYAC sælges til Bordeaux-handelsfolk, vinhandlere, restauranter samt direkte til eksport.
Frankrig, Cognac
Tonnellerie Taransaud: Tønder, fade, foudres, egetræsfade til lagring...
Frankrig, Marcolès
... opbevaring og modning i egetræsfade lavet af kastanjetræ gør det til en virkelig unik hydromel, der overrasker mange vinelskere. Apis Terrae hydromel serveres for eksempel som aperitif, men også og især som ledsager til forretter og desserter, samt til retter som foie gras, fjerkræ (snigler, rejer...), oste, mørk chokolade og tørrede frugter. Det er nye smagskombinationer, som det nye luksushonningvin made in France muliggør, en genopdaget og videreført håndværk af denne unge mand, der brænder for gastronomi og biavl. Hydromel er en honningvin, der kan lagres i mange år i kælderen.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play