Frankrig, Bordeaux
200km
... optimal udtrækning af aromaer, farve og tanniner. Vinen tappes efter 15 til 20 dage før den malolaktiske gæring. Smagning Med en mørk rubinrød farve åbner denne vin sig med en intens frugtagtig næse med krydrede noter, der er karakteristiske for de fine, velmodne Cabernet Sauvignons. I munden er tanninerne bløde og varme. Strukturen er fyldig med noter af skovfrugter og en blød finish. Denne vin...
Frankrig, Bordeaux
200km
...Historie: Vinmarken på 12 hektar ved Château Joanin Bécot ligger i appellationen Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Den har et meget smukt terroir bestående af ler-kalk. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle og høstes manuelt. Druer: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vinifikation: Termoregulerede ståltanke, parcellaire selektion, manuel pigeage, maceration i 35 dage, malolaktisk gæring i tanke...
...Sukkerindholdet i bærrene kan nå høje niveauer, samtidig med at en betydelig syre bevares. Dette gør det muligt at opnå vine, der er særligt velafbalancerede, kraftfulde og fyldige (med meget fedme og volumen). Aromaerne er typiske, komplekse og intense (tørrede frugter, nødder, ristet, eksotiske frugter, smør osv.). Chardonnay B egner sig også godt til lagring og gæring på fad. Kulturelle og agronomiske egenskaber Chardonnay B beskæres generelt til lange træer. Dog i de klimatiske områder, der favoriserer...
Frankrig, Malataverne
246km
... skindmaceration. Presning. Temperatursat alkoholisk gæring med blokeret malolaktisk gæring. Traditionel vinifikation i rustfrit stål, kontrollerede temperaturer. Alkoholindhold 12,5% vol. Allergener (sulfitter) Indeholder sulfitter. Denne rosévin vil være ideel til måltider med venner, som ledsagelse til grillretter og grøntsagstians.
Frankrig, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
173km
...Champagne Assemblage : Chardonnay Potentiel de garde : Cirka 4 år Vinifikationer : Håndplukning, skånsom og gradvis presning, alkoholisk gæring i rustfrie ståltanke, sammensætning af cuvéerne og derefter tilsætning af tirage-liqueur. Modning i 15 måneder og degorgering før tilsætning af dosage-liqueur.
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
191km
...{"Vinification:":"Vinifikation: Direkte presning, gæring i temperaturregulerede tanke og derefter lagring på franske egetræsfade med bâtonnage på gærrester.","Encépagement:":"Druer: Grenache Blanc - Grenache Gris","Sols:":"Jord: Argilo-Calcaire, gamle vinstokke på de solbeskinnede terrasser i Aspres-terroiret","Accords Mets et Vins:":"Mad- og vinparring: Grillet Tubot eller Dorade, Comté...
Frankrig, Roubia
126km
...{"CÉPAGES":"DRUESORTER\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nAlkohol: 12,5°\n\nVINIFIKATION\nVinificeret som en rosé med røde druer. Langsom presning i 3 timer efterfulgt af gæring i termoregulerede ståltanke med indfødte gærstammer. Kulsyremaceration for at udtrække frugten. Vinifikation i termoregulerede ståltanke i 6 måneder med meget få eller ingen indgreb.\n\nDEGUSTATION\nEn smuk lys...
Frankrig, Caudiès De Fenouillèdes
151km
... mosten direkte hældt på franske egetræsfade (25% nye), hvor den gennemgår hele sin alkoholiske gæring. Den malolaktiske gæring søges bevidst ikke for at bevare friskheden. Under lagringen på hele gærrester i 10 måneder, bliver vinen regelmæssigt omrørt for at give den mere fylde. Dette arbejde ...
Frankrig, Saint Loubes
193km
...Mere end 100 års erfaring med mousserende fremstilling gennem vores datterselskab SVM. - Proces baseret på Charmat-metoden (gæring finder sted i en lukket beholder, som ved franske ciders eller italienske proseccos) - Matcher verdens trenden til søde smagsvarianter og priser - En sektor åben for innovation og tiltrækning af nye forbrugere - Flere mulige kombinationer (vs vinoprindelse, alkohol, bobler, sødme, smagsstoffer, farver…) - Et moderne og fleksibelt produktionsværktøj - I stand til at tilbyde emballage-tilpasning fra kun 600 flasker og total tilpasning (vin + emballage) fra 6000.
Frankrig, Auriolles
151km
Vi er producenter af håndværksøl med høj gæring baseret på maltekorn og humle i det sydvestlige Frankrig. Filtreret, har de et skinnende udseende med et let vedholdende skumlag. Hver øl har en forskellig karakter, hvad enten det er blomsteragtige noter, gule frugter, karamel, kakao eller maltekorn. I munden er der en blød perlende fornemmelse og en tør karakter uden rest sukker, kombineret med en...
Frankrig, Blagnac
55km
... brændstofindustrierne, hvilket førte til opkøbet af Siebel Institute i Chicago, AB Vickers i Burton-upon-Trent og etableringen af en ethanolteknologivirksomhed med sin berømte alkoholskole. I 1985 begyndte LALLEMAND at markedsføre bakterier til malolaktisk gæring af vine. Dette førte til opkøbet i 1988 af en bakteriefabrik i Aurillac (Frankrig), efterfulgt af opkøbet af Laporte Biochem-fabrikken i...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play