Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ganen afslører ristede og vaniljeagtige smagsnuancer, blandet med små sorte frugter. MAD- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stegt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stegte æbler. Den vil også komplementere oste som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vingård: granitjord – kontinentalt klima...
Frankrig, Bordeaux
... med noter af små røde bær, kirsebær og jordbær. Blød, fyldig og dejligt frugtagtig smag med krydrede noter. Delikate tanniner, der giver en lækker og fin finish. Passer godt til charcuteri, rødt kød, vildt samt oste og desserter. Serveres mellem 16 og 18°C.\n\nDruer: Merlot (59%), Cabernet Sauvignon (32%), Malbec (9%)\nProducent: Familie Gondeau i Lansac (33710)\nFormater og emballager: Flaske (75cl) - Karton med 6 - 2020"}...
Frankrig, Auxerre
...Aftale med vin og oste, vildt, sauceretter, krydrede retter, rødt kød (fyldt fasan, kylling, oksefilet i dej) Vinifikation Høsten er manuel i kasser med dobbelt sortering. Vinifikationen foregår i små temperaturregulerede ståltanke. Den malolaktiske gæring udføres i tanke i et separat lokale. Modningen på 18 måneder foregår i egetræsfade (20 til 30% nye). Øje: dyb granatrød Næse: aromaer af små...
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...Sølvmedalje International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2017 DRUESORT: Chenin. TERROIR: Ler-sandede. VINIFIKATION OG MODNING: Delikat presning af solgyldne druer. Modning på egetræsfade med fine bærster for at udtrække en kompleks struktur. APPELLATION: AOP Anjou Blanc. SMAGSNOTER: Lys, strålende gylden farve. Aromaer af gule frugter, blomsteragtige og krydrede noter (vanilje). Omfangsrig mund med fedme og volumen. MAD/VIN-KOMBINATION: Fisk i sauce, kammuslinger, røget skinke, oste. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Brue Auriac
... vanilje. Den udvikler sig derefter til noter af peberkrydderier og rosa bær. I munden er angrebet rundt og fyldigt, med krydrede noter, der derefter udvikler sig til lækre noter af sorte frugter og træagtige noter, som understøtter en smuk og lang eftersmag. MAD- OG VINPARING: Rødt kød, kødretter, svampe, oste SERVERING: 18-20°C OPBEVARING: Drik nu eller vil fortsætte med at forbedre sig i de næste 5 år...
Frankrig, Saint-jean-d'ardieres
... rødvine lavet af en enkelt druesort, gamay noir à jus blanc. Disse crus, der er lette at nyde, passer perfekt til forskellige typer retter. Fra rå eller simrede retter til bistroretter eller fusion-køkken, samt rødt eller hvidt kød, bær, oste og krydrede retter. Enhver gastronomisk trang er god, det er en mulighed for at smage en af deres vine MODE, CLASSIC eller CHIC alt efter din inspiration i øjeblikket.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play