Frankrig, Pledran
...Modul dedikeret til transformation og forberedelse af færdigretter. Modulet inkluderer: - 1 indgang til kød (med hængende skinner) (kølet) - 1 indgang til grøntsager og krydderier (kølet) - 1 forberedelses-/skærezone (klimatiseret) - 1 madlavningsområde - fuldt udstyret - 1 opvaskebord - opbevaringsområde for færdige produkter (køleskab) - et teknisk lokale Som tilvalg: * alt specifikt udstyr * omklædningsrum / pauserum / kontor Transformation: Skæring / Madlavning Areal: 35 til 50 m² Tidsramme for gennemførelse: 1 til 2 måneder KATEGORIER: Alle færdigretter...
Frankrig, Renaison
...Adobo-blandingen er en specialitet fra Caribien og Mexico. Det er et must til forberedelse af tacos, guacamole, røde bønner, chili con eller sin carne. Du kan også lade din kreativitet tale og krydre kød eller grøntsager, der grilles på barbecue.
Frankrig, Le Plessis Robinson
... lever kvæget på sletterne, hvor det græsser. Dets marmorering giver en ekstrem mørhed og saftighed. Som et ægte kendetegn ved autentisk amerikansk opdræt, nydes Black Angus racen i selskab med familie, venner og på alle Steak Houses i landet. Kød fra Verden & Traditionel Fransk Slagterkunst, en filosofi underskrevet af Grand Caractère for udvælgelse og forberedelse af sine produkter. De partneropdrættere overholder de strenge standarder for håndværk og dyrevelfærd fra Den Europæiske Union samt kravene fra Grand Caractère.
Frankrig, Le Plessis Trevise
...Denne blandemaskine er en alsidig enhed, der vil støtte dig i dine forberedelser med mel, saucer, kød... Den er perfekt til brug i bageri, konditori, slagter, pizzeria, catering, restaurant, da den kan ælte både bløde dej og hårde dejblandinger som pizza og brød. Fordelene ved dette produkt: - Nem at rengøre - Hele i rustfrit stål - Velegnet til professionelt brug...
Frankrig, Boulogne-Sur-Mer
... partnere, distributører og betroede agenter. Varlet har udviklet sig for at betjene sin kundekreds over hele verden. Varlet er den førende franske producent af maskiner til forberedelse og forarbejdning af fisk, kød og fjerkræ.
Frankrig, Acquigny
...-løsninger: Fleksibilitet og robusthed i brug, Lav driftsomkostning, Kvalitet af de ekstruderede produkter. 100 % alsidigt udstyr til at producere: Dyrefoder (foder til hunde og katte...), Foder til akvatiske arter (flydende eller synkende), Foder til husdyr (højtydende malkekøer, andre kvæg, får, svin, fjerkræ (æggeproducenter, kød), heste, samt anvendt til behandling af råvarer: soja, raps, hvede og andre kornsorter. I forberedelse til mekanisk olieudvinding fra olieholdige frø.
Frankrig, Wissous Cedex
Virksomheden VARACHAUX blev grundlagt i 1968. Det er en SMV, der specialiserer sig i fødevareintermediater (PAI) baseret på kød. Vi leverer fra franske og europæiske slagterier og skæreværksteder, og vi markedsfører vores produkter til industrien for færdigretter og kollektiv catering. Vores aktivitet er industriel forberedelse af rå og tilberedte kødprodukter til fødevareindustrien for...
Frankrig, BRIARE
Producent af elastiske rørnet i engros eller detail. Elastiske net til kødindustrien. Producent af standard fødevarenet, stramme fødevarenet, dobbeltvævede fødevarenet, tofarvede fødevarenet, gammeldags fødevarenet,... Producent af fødevarenet til forberedelse af kød. Net til muslingefiskeri: net til muslingepæle. Producent af havebrugsnet. Producent af bånd og snore til fødevarer...
JV LA FRANÇAISE INTERNATIONAL er specialiseret i distribution af specialmaskiner til fødevareindustrien til: La FORBEREDELSE (Industrielle skærere, Hakkerblandere, Palet- eller båndblandere eller skraberarme, Wok til færdigretter og saucer, Speciallinjer til forberedelse af saucer eller færdigretter, Modningsmaskiner uden kniv, Automatiserede produktionslinjer eller produktion af hakket kød...
Frankrig, Schiltigheim Cedex
INDUSTRADE er førende inden for udstyr og forsyninger til fødevareindustrien og gastronomiske fag med løsninger til skæring og forberedelse af fødevarer til kød-, fjerkræ-, fiskeindustrien, forarbejdning af frugt og grøntsager, bagværk, wienerbrød, konditori og catering, samt aktiviteter inden for RHD og catering (kommerciel restauration, storkøkkener). Gennem sin division INDUSYSTEM assisterer...
Frankrig, Queven Cedex
...Hovedaktiviteten i virksomheden VALIA er industriel forberedelse af frosne fødevarer baseret på fjerkræ, fisk, oste og kød. Som en uafhængig og innovativ SME inden for fødevaresektoren, designer, fremstiller og tilbyder vi tilberedte, skårne, IQF-frosne sammensætningsprodukter af høj kvalitet og "skræddersyede" til professionelle (industrielle og CHD). Siden 1986 har vi konstant tilpasset os ved...
Frankrig, Oyonnax
...Vores mad er designet til at opfylde alle de ernæringsmæssige behov hos din hund samt til at forebygge de mest almindelige problemer. Udvalgte ingredienser med den største omhu, næringsrig forberedelse, der er vigtig for et godt helbred, samt hyppige og regelmæssige kvalitetskontroller sikrer den bedste kvalitet og fordøjelighed af vores sortiment af fødevarer.
Frankrig, Poitiers
... blandingskomponenterne, efter døden, præ-slagtningseffekter, håndtering af materialer, forberedelse og grænser, mikrobiologiske tal og masser, osv. Især er kvaliteten af det friske kød klart relateret til egenskaberne ved muskeltrådene, da skeletmusklerne i høj grad indeholder muskeltråde.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play