Frankrig, Castelnaudary
...Nyd denne lækre Filet mignon af svinekød med marokkansk timian og to slags sennep for to, inspireret af de bedste brasserier. Omhyggeligt fremstillet med svinekød fra Frankrig, er denne opskrift uden farvestoffer, uden kunstige aromaer og uden konserveringsmidler.
Rumænien, Botosani
...Mørbraden er det mest værdifulde udskæring. Den består af blødt, mørt og saftigt muskelvæv. En af de mest almindelige procedurer er at modne den i 2-7 dage, afhængigt af dyrets alder, for at være klar til stegning på grillen. Samtidig bruges musklen til at forberede tournedos og medailloner eller filet mignon.
Italien, Lumezzane
GNALI BOCIA ligger i Lumezzane, i provinsen Brescia, og er en virksomhed grundlagt af brødrene Gnali i slutningen af 1970'erne. Virksomheden er specialiseret i produktion og handel med produkter til Gas Gpl, vand og væsker som: regulatorer, haner og fittings til GPL, tekniske gasser og vand. Med en lang erfaring i branchen og den opnåede know-how repræsenterer virksomheden et vigtigt referencepunk...
Frankrig, Rungis
EURODIS, din grossist af exceptionelt kød i Rungis, tilbyder et udvalg som leverandør af kvalitetskød, der opfylder kravene fra slagtere og de største restauranter. EURODIS, specialist i exceptionelt kød, har som aktivitet engros salg af kvalitetskød og tilbyder luksuskød som exceptionelt oksekød såsom Wagyu, Kobe-oksekød og andre kødtyper. Som leverandør af exceptionelt kød udvælger EURODIS VIA...
Frankrig, Carquefou
...Vores halv-salt sortiment omfatter de store klassikere inden for charcuteri, såsom skanken, brystet, skulderen,... og i gammeldags rygning. Det består også af sæt til forberedelse af vinterretter, assorterede sauerkraut, småsaltet linser, gryderet, skulder i djævelens stil osv. Vi glemmer ikke de hyggelige stunder med den gammeldags røgede mignon.
Frankrig, Lyon
...Vores filet mignon tørres i 3 måneder og gnides med AOP Espelette-peber, som er en fast bestanddel på alle tapasbrætter i Sydvest.
Frankrig, Reichstett
BERTHOLD MARX et Cie, fransk producent af gasfjedre, har siden begyndelsen af 1970'erne opnået en anerkendt ekspertise blandt professionelle brugere af gasfjedre. Ideelt beliggende i centrum af Europa i Strasbourg fortsætter BERTHOLD MARX med at investere i sit produktionsudstyr. Udover 12000 referencer tilgængelige med det samme, står vores teknikere og vores organisation til rådighed for at imød...
Frankrig, Auxerre
... forretter (pâté en croûte eller en bouchée à la reine), kød (lammekotelet, filet mignon eller en stegt høne), fisk (lamproie à la bordelaise) og vegetariske retter (med svampe som porcini og trøfler). Œil: dyb granatrød. Le conseil de l'œnologue: serveres ved 16-18°C. Taux d'alcoolémie: 14%. Temps de garde: 22 år. Conditionnement: Karton med 6 flasker á 75cl. Domaine: Château Haut-Brion. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2018. Culture: Traditionel. Label: Appellation d'Origine Contrôlée.
Holland, Enschede
...Vinkenlap, (hakket, tartar) Flat Iron Steak – Sukade Filet Mignon- Ossenhaas (spidsen af ossenhaas) Fillet- Ossenhaas, haasbøf Hanger Steak (eller Butcher’s Tenderloin)- Longhaas Mock Tender- Skuldermuskel Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Overlår Rump Cap- Halestykke, Picanha Rump Steak- Bøf Short Loin- Tynd lænd Shoulder Clod- Blommeskive (Carpaccio) Sirloin- Tykk lænd Skirt Steak- Mellemgulv, Omloop Tenderloin- Ossenhaas Top Round Steak- Kogebøf...
Frankrig, Laure-Minervois
...Aperitif, oksecarpaccio, kanin, due, filet mignon, garniturer lavet af tomat, peberfrugter og auberginer grillet med olivenolie.
Frankrig, La Garde
... style ribben, Benløse strip steak, Bottom round london broil, Bottom round roast, Chef cut ribeye, Brisket point, Chuck arm roast, Chuck tender, Cross rib roast, Filet mignon, Rump roast, Korte ribben, Shank primal, Sirloin flap, Strip filet, Tenderloin roast, T-bone, Hele brisket, Top sirloin steak osv. Forsendelsesdetaljer: Forsendelsesmetode: 40 FT HIGH-Q Kølede BEHOLDERE -18C - Med skib. Mål: Total nettovægt 27 MT i hver 40 fods frysercontainer med TR-nummer i hver kasse. Estimeret forsendelsestid: 35 til 43 arbejdsdage Inspektion: Forudgående sanitær kontrol.
Rumænien, Constanta
...Diafragma, Lever, Sener, Maske, Snude, Tarm, Fedt, Nyre, Lever, Hjerte, Penis.. Vi tilbyder også et højt standard og premium kalvekød, unge tyre og oksekød mærket "BOVERO", hvor vi leverer de bedste premium udskæringer og bøffer tilgængelige: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Ud over friske og frosne lam, fårekød og gedekød; Hele karcasser Hele...
Belgien, Stavelot
... personer. De vil helt sikkert imponere dig. Alle værelser er udstyret med TV, telefon, vækkeur, pengeskab, køleskab, kaffe... Badeværelse med bruser, toilet, håndvask og hårtørrer. Internetforbindelse (Wi-Fi). Vores grillrestaurant byder dig velkommen hver dag. Her kan du nyde udvalgte kødretter af første klasse. Steak Bleu des prés, filet mignon af oksekød, irsk entrecôte, ribben, blandet grillspyd, grillet kylling, hot buffalo chicken wings,…...
Frankrig, Bordeaux
... hind, såsom lår af hind, lår af hjort, skulder af hind, skulder af hjort, hals af hind, hals af hjort, skank af hind, skank af hjort, ryg af hind, ryg af hjort, skiver af hind, skiver af hjort, filet mignon af hind, filet mignon af hjort, steg af hind, steg af hjort, bøf af hind, bøf af hjort, sautér af hind, sautér af hjort, kød af hind eller kød af hjort. EURO WILD tilbyder også dådyr eller Dama, antilope, hjort, rådyr, gråand, fasan, kænguru, vildkanin, perlehøne, ringdue, vildsvin samt kød af bison.
Belgien, Robertville
I sæsonen tilbyder vi et udvalg af vildtprodukter til både private og professionelle inden for HORECA. For at imødekomme dine ønsker fuldt ud, finder du på denne side en komplet liste over alle tilgængelige vildtprodukter: vildtkød, lår af rådyr med ben, rådyrsteg med svær, skulder af rådyr med ben, friske ryg og ribben af rådyr, friske baron af rådyr, civet af rådyr, friske filet af rådyr, lår af hind med ben eller uden ben, steg af lår af hind, parret og perlet steg af hind, frisk ryg af hind, filet af hind, mignon af hind,...
Spanien, Calera De León
... charcuteri. Vi producerer og markedsfører også iberisk Pata Negra-kød: presa iberica, pluma, ribben, filet mignon... Det er vigtigt at understrege, at vi udelukkende arbejder med Pata Negra. Det bedste af de produkter, der stammer fra pure iberiske svin. Derudover er vi et par dyrlæger, der er engageret i dyrevelfærd og respekterer de lokale håndværk i vores område. Vores arbejde garanterer altid sporbarheden af vores produkter, som er certificeret af de kompetente kontrolorganer. Vi har nu i over 5 år markedsført vores produkter direkte i Frankrig.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play