Spanien, Guijuelo-Salamanca
... dens kost baseret på belloter. Denne Paleta de Bellota D.O. Guijuelo opnås fra udvalgte krydsninger af Cerdo Ibérico, der når op på 75% iberisk race. Svinene fodres udelukkende med græs og belloter i total frihed i dehesas i Salamanca og Extremadura. Dens fremstilling, fra dyrets forben, er helt traditionel, ved at bruge naturligt salt fra Salinas de Torrevieja. Det unikke mikroklima i Guijuelo...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder. Ingredienser: Ibérico Bellota skinke, salt Vægt: 1,400 kg Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Håndtering i varmt, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder. Vægt: 1,400 kg Ingredienser: Ibérico Bellota skinke, salt...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... friske stykke, ved en kontrolleret temperatur mellem 3º og 5º Celsius, og med en relativ fugtighed mellem 75% og 85%. Race: 100% Iberisk Fodring: Bellota Etiket: Rød Energiværdi: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Fedt: 32.3 g Mættet fedt: 9.7 g Kulhydrater: 1 g Sukker: 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play