Frankrig, Arengosse
...Le PET kan Vægt: 100 gr Sammensætning: groft grå salt fra øen Ré, tomater, basilikum og hvidløg. Ideel i salater, rå grøntsager, på pasta.... Der kan være spor af selleri, soja, nødder, gluten, mælk, sennep, sesam og sulfitter. Reference: SEL0001...
Frankrig, Ham
... transportere til hjertet af Middelhavet ved at drysse vores aromatiserede grovsalt over dine retter. Det vil løfte både dine salater, pastaer, grillede grøntsager samt saucer og marinader. Dets friske og urteagtige smag vil forbedre dine retter og tilføje et strejf af autenticitet til dit køkken. Vores Groft salt fra Guérande aromatiseret med basilikum er fremstillet med ingredienser af højeste kvalitet. Reference: AR809611 Ingredienser: Guérande-salt, basilikum (10%)...
Frankrig, Avignon
...Den økologiske basilikum med det latinske navn Ocimum Basilicum er en uundgåelig aromatisk urt fra Lamiaceae-familien. Den friske basilikum udvælges omhyggeligt, vaskes, tørres, fryses IQF, sorteres, skæres og kalibreres. Basilikum fra økologisk landbrug: 100% Total energi: 41 Kcal 172 kJ Kostfibre: 3,1 g Proteiner: 3,1 g Salt: Spor...
Frankrig, Cournon D'auvergne
...Basilikum Frisk* (40%), solsikkeolie*, cantal AOP* (8,3%) (pastauriseret komælk*, salt, mælkesyrebakterier og modningskulturer), valnødder fra Périgord* (8,3%), citronsaft*, salt, hvidløg*. * Ingrediens fra Økologisk Landbrug - Allergener Producenterne bag opskriften Basilikum frisk: Les Jardins d'Ys og Radix Cantal: La Fromagerie des Monts du Cantal Solsikkeolie: GEAC Dou Chonlai Valnødder fra...
Tyskland, Greven
... forskellige formål. Uanset om det er det naturlige grønne fra persille i en vegansk smørepasta, den charmerende dild som ledsager i salatdressingen, eller den forfriskende duft af basilikum i pasta – alt dette og mange andre urter og krydderier vækker sanserne og giver det særlige pift i fødevareprodukter. Og frosttørrede er de endnu mere intense i smagen. Så selv små mængder kan have en stor effekt.
Frankrig, Guérande
...En blanding af urter bestående af rosmarin, timian, basilikum, merian og marjoram. Ideel til at bringe smagene fra Sydfrankrig til stegt kylling, salater, en tomatsauce eller en ratatouille og få dine tallerkener til at synge. Krydderier fra Frankrig. SKU:SGPR250...
...Oliebaserede krydderi-marinader til pensling af brød og småkager - Hela Brottopping Tomat-Basilikum, frugtagtig, let syrlig i 5 kg spand. Specielt til bagværk har vi udviklet flere flydende krydderier til dig. Vi skelner her mellem brødmarinader og brottoppings. Brødmarinader: Vandbaserede krydderi-marinader til pensling af brød og småkager. Også velegnet til indarbejdning i dej, da de er salt...
Frankrig, Marseille
...Er du engrosforhandler eller forhandler af oliven og tørrede frugter i Frankrig? Og leder du efter grønne picholine-oliven med basilikum? De grønne picholine-oliven med basilikum kan bruges til aperitiffer eller i salte retter. De grønne picholine-oliven med basilikum dyrkes, forberedes og krydres i Marokko. Ingredienser: Oliven, vand, salt, basilikum, E330. CROC'ELLA, engrosforhandler af...
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym æggeprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med pastaretter, kød, grøntsager og bruschetta.
Italien, Caraglio
...BASIL GOODIES KOGETID Kog produktet, mens det stadig er frosset. Omkring 1/1,5 minutter efter vandet koger igen INGREDIENSER Ingredienser til pastaen: forberedelse til gnocchi med kartoffelflager, vand, frisk basilikum NÆRINGSFAKTA (100g) Energi 179 kcal Fedt 0 g heraf mættet 0 g Kulhydrater 41 g heraf sukker 0,6 g Fibre 2,1 g Proteiner 2,6 g Salt 3,3 g...
Tyskland, München
... de færdige produkter for at sikre et ensartet højt kvalitetsniveau. Artikelnummer: 7166 Energiværdi: 1430 kJ / 337 kcal Fedt: 1 g Heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g Kulhydrater: 73,6 g Heraf sukker: 2,5 g Protein: 6,4 g Salt: 0,027 g Vægt: 200 g Allergener: ingen Kogetid: ca. 20-25 minutter Mærke: Dr. Ana Collection Producent: AnaVita-Naturkost GmbH...
Bulgarien, Sofia
... øresmerter. Det siges, at marjolinethe bruges af kvinder til at reducere symptomerne på overgangsalderen og til at forbedre humøret under præmenstruelt syndrom. Kulinære anvendelser: Tørret marjolin bruges ofte som krydderi i madlavning. Knus 1 eller 2 teskefulde tørret marjolin i en skål blandet med olivenolie, salt og citron og fordel det over dine salater (græsk salat: skær agurk, tomat, grøn peber). Emballage: 250g, 500g og løs vægt.
Frankrig, La Rochelle
...Ingredienser: Fleur de sel 95%, *Basilikum 5% * ingredienser fra økologisk landbrug Basilikum Fleur de Sel med sin solrige aroma skal nydes med rå grøntsager, ved bordet og i køkkenet. VÆGT: 0.200 kg...
...En frisk grøn coulis til at ledsage dine fiske- eller pastaretter Ingredienser: Rucola – Basilikum – Honning – Olivenolie – Sennepsfrø – Salt – Peber Allergener: Sennep...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
..."Le Sel Fou Catalan" er fremstillet af middelhavssalt (Gruissan), Opskrift af hr. RIVIERE, som har sammensat denne opskrift til dig. Sammensætning: Timian, rosmarin, merian, basilikum, Niora-peber og Imperator. Dette naturlige salt er en ægte fødevare med alle sine sporstoffer, zooplankton og phytoplankton, og ikke som de sædvanlige salte, der blot er en smagsforstærker. Dette salt indeholder ingen tilsætningsstoffer, ingen fravalg. Glasbeholder på 140g...
Frankrig, Paris
...Økologisk hvedemel, friske økologiske æg, økologisk basilikum, økologisk hvidløg, økologisk spinatpulver, alt lavet i Frankrig. Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100g tørret pasta: ENERGI: 1515kj / 362kcal PROTEINER: 14g KULHYDRATER: 69,9g hvoraf sukker 1,9g FEDT: 2,4g hvoraf mættede fedtsyrer 0,5g FIBER: 4,1g SALT: 0,02g Allergener: Indeholder gluten, æg og spor af soja kan forekomme. HVORDAN MAN KOGER DEM: Kog i ca. 4 til 6 minutter i kogende vand. Ean13:3701511707736 Reference:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Frankrig, Plérin
...Har du lyst til noget originalt til aperitiffen, så lad dig overraske af vores salte småkager til aperitiffen. Så hvorfor ikke lade dig friste af vores salte småkager med parmigiano reggiano A.O.P, basilikum. Med italienske rødder, elsker du ost? Så lad dig føre af elegance fra vores salte småkage med parmesan A.O.P, basilikum. Energi: 2215 kj / 530 kcal Fedt: 30,00 g Heraf mættede fedtsyrer: 20,00 g Kulhydrater: 55,00 g Heraf sukkerarter: 7,50 g Proteiner: 11,00 g Salt: 2,20 g...
Frankrig, Objat
...Ingredienser: 54,5% cashewnødder, vand, 8,17% tomatkoncentrat (tomat, salt), muscovadosukker, majsstivelse, salt, 0,82% basilikum. Næringsværdier pr. 100g: Energi 1554Kj, 373 Kcal, fedt 25g, heraf mættede fedtsyrer 4,7g, kulhydrater 26g, heraf sukker 13g, protein 11g, salt 1,2g.
Frankrig, Arles
...Artisan Popol Kulinarisk forberedelse af frugtvined. Ingredienser: krystaleddike 8° 41%, tomatpulp 41%, tomatpulp, krystalsukker, basilikum 0,9%, æblepektin, vegetabilsk olie, løg, hvidløg, modificeret majsstivelse, salt.
Frankrig, Sète
...Forbered marinaden ved at blande 1 bundt hakket basilikum, 1 knivspids timian, 15 cl olivenolie, 2 hakkede hvidløg, salt og peber i en blender. Et eller to små tryk på blenderen er nok til at blande ingredienserne. Pensl gambas med marinaden og lad dem marinere i køleskabet i minimum 2 timer. Pensl planchaen let med olie og varm den op. Steg gambas i 3 til 4 minutter på hver side. Server med basmatiris eller pasta. Velbekomme!
Italien, Firenze
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym ægprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med forretter, på kød, grøntsager og bruschetta.
Bulgarien, Plovdiv
...appetitstimulerende, fordøjelsesfremmende - 3 dråber i 2 liter kogende vand i 10 minutter. Gurgle: til forkølelser, angina, laryngitis, bronkitis - 2 dråber basilikum i 1 time varmt vand med emulgator - natron, sukker, salt.
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af nyhøstede sicilianske tomater beriget med smagen af friske auberginer, der er stegt separat i en typisk siciliansk opskrift skabt for at fejre den berømte opera af Vincenzo Bellini, La Norma. Ideel til at krydre en tallerken spaghetti, der kan afsluttes med et drys af revet saltet ricotta ovenpå. INGREDIENSER: Tomatstykker, ekstra jomfru olivenolie, friske auberginer stegt separat, frisk basilikum, frisk hvidløg, salt og sukker. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Frankrig, Paris
...Beriget med fine urter og olivenolie, afslører denne lækre mezzé af soltørrede økologiske tomater alle sine smagsnuancer som en canapé på pita-brød, en toast eller en bruschetta. Nem at tilberede, vil den lækker krydre dine pastaer, kager, polenta... Ingredienser: soltørrede tomater* 95%, ekstra jomfru olivenolie* 2%, hvidvinseddike* 2%, oregano* 0,5%, basilikum* 0,5%, hvidløg*, salt (*fra økologisk landbrug). Uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Mindste holdbarhedsdato: 24 måneder. PCB - KARTON: 6 enheder...
...Pasta blanding (durum hvedemel) med æg, spinat, tomat, gulerod, rødbede, gurkemeje, basilikum og blæksprutteblæk (durum hvedemel, æg, blæksprutteblæk (40% blæksprutteblæk, vand, salt og fortykningsmiddel natriumcarboxymethylcellulose)...
Italien, Palagonia
...Ingredienser: Champignon 35%, soltørrede tomater 35%, solsikkeolie 30%, vineddike, salt, naturlige aromaer i varierende proportioner. (knust chili, paprika, basilikum, hvidløg). Citronsyre, L-ascorbinsyre. Beholdere fra: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
ufs.country_names.RU, Moscow
... resulterende sauce. Lad den marinere lidt og grill indtil den er gennemstegt. Brug til Brug krydderiet til at forberede marinaden, og som topping til barbecue, grillet fisk. Smag Pikant, let krydret. Ingredienser Mad iodiseret salt, tørret hvidløg, tørrede løg, røde flager, knust sort peber, knust bukkehornsfrø, stødt gurkemeje, stødt citronskal, stødt cayennepeber, basilikum, tørret persille, rosmarin, tørret dild. Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 7,5 Fedt (g / 100g)… 2,5 Kulhydrater (g / 100g)… 27,0 Energiværdi (kcal / 100g)… 160...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddike * - Uraffineret havsalt * - Vand * Produkter fra økologisk landbrug - Uden konserveringsmidler Brugsanvisning: Den kraftige smag vil glæde elskere af krydrede retter. Den vil ideelt ledsage dine kødretter, grillmad og er perfekt til at lave en vinaigrette eller mayonnaise. Dæk bunden af en tærte med Dijon-sennep, læg revet ost, tomatskiver, salt, peber, basilikum... det hele i ovnen i 40 minutter med et glas rosé... Dette produkt fås også i glas på 100 g, 200 g, 370 g, 750 g og i løs vægt i spande på 800 g og 4 kg. Spande på 30 kg kan bestilles.
Tyrkiet, Nilüfer-Bursa / Turkey
... & Lupiner & Kikærter), Skivede & Pulveriserede & Tørrede Løg og Hvidløg, Frisk & Tørret Basilikum, Friske & Tørrede & Skivede Stærke Peberfrugter, Frisk & Tørret, Skivet & Oliet og Revnet; Persille, Mynte & Mynteolie, Dild & Dildolie, Oregano, Merian, Rosmarin, Citrongræs, Molochia, Moringa, Cemen græs, Anis, Sort spidskommen, Kanel, Ingefær, Gurkemeje, Nellike, Fennikel, Spidskommen, Lakrids, og 15 typer Naturlige Frø; (Basilikum, Dild, Timian, Koriander, Fennikel, Hør, Karve, Spidskommen, Fenugreek osv.), Vores produkter som Safran, Mitinzora, Zidovera osv.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play