Spanien, El Puntal (murcia)
...Aroma af Iberisk Skinke BEHOLDER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Forlænget og stiliseret stykke, lavet af fint rør. Det har en livlig farve, en mild smag, en ekstraordinær aroma og marmorering. Håndlavede stykker, lave i salt og med en modning på 20-24 måneder. 100% naturligt produkt.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vægt mindre end skinken, præsenterer vores Bellota Ibérica Skinkefilet en mere aflang og mindre cirkulær form end denne. Dens ensartede og skinnende farve med striber af hvid-perlemorsfedt er den visuelle forløber for en udtalt smag af bellota, en sød, markant og intens aroma, der sammen med en mærkbar eftersmag vækker minder om landskabet i vores dehesas.
Spanien, Monroyo (teruel)
...Jamón serrano med en tørretid på ikke mindre end 18 måneder, modnet i kældre, får lov til at hvile i den nødvendige tid for at opnå en fusion af fedtet, som har en smøragtig udseende med en skinnende serrano farve. Farven ved skæring af jamón reserva går fra rød-lilla med lette striber af infiltreret fedt i det magre kød. Det er et produkt med en mild smag, intens aroma og lavt saltindhold, med...
Tyskland, Dissen
...% injektionsvolumen) er den kun tilgængelig i pulverform, inklusive stabilisering af saltlage. Ud over den alsidige basis krydderiblanding, er TenderFox® også tilgængelig i aroma varianterne Ristet, Røget og Kureret samt Kogt skinke og i smagene fjerkræ, svinekød og oksekød. I kombination med TopFox® tør krydderi kan TenderFox® bruges på mange andre måder, f.eks. i smagene lam, urter, chili eller røg. TenderFox® giver dig optimal værdiskabelse kombineret med en fremragende smag – en unik løsning. Fordele i et overblik: Fleksibel værdiskabelse Nem at bruge...
Frankrig, Carquefou
... derefter i et klæde og presses mellem to brædder, hvilket giver den sin parallelepipediske form. Denne skinke præsenteres altid uden knogle. Skiverne er lyserøde. Dens tekstur er blød og mør. Den frugtagtige duft af alkohol og de krydrede noter giver den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée nydes primært råt i tynde skiver. Den kan dog også nydes traditionelt, kogt i tykkere skiver og serveret med mogetter.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... middelhavssubart, Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte dehesas i Spanien, primært beliggende i Salamanca. Saltningsprocessen Hos Ibéricos Brisa dækkes alle stykker med havsalt for at fremme dehydrering og konservering, hvilket bidrager til udviklingen af den typiske farve og aroma af de kuraterede produkter. De forbliver i saltkammeret en dag for hver kilo vægt af det friske stykke...
Spanien, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Uden Ben fra Sierra Lindón - Prosciuttoen fra Teruel D.O.P. har en rød farve, infiltreret fedt og ved skæring afslører den et meget glansfuldt udseende. Den kendetegnes ved en let saltet og samtidig delikat smag. Dens fedt har en behagelig smag, og dens fede konsistens frigiver en unik aroma. Præsentation: Benfrit prosciutto pakket vakuum. Modning: 20 - 24 måneder...
Frankrig, Bidart
...Tapas: Serranoskinke i frossen friture (croquetas) i 500G pakke - IFS - Serranoskinken i friture fra Maison Caudalie præsenteres i en 500G pakke (ca. 15 stykker / pakke). Uden farvestoffer, uden aroma eller kunstige konserveringsmidler og certificeret IFS, forener disse frosne tapas serranoskinke med AOP Espelette-peber i en sprød panering. Skal steges uden forudgående optøning. Alle vores pakker transporteres ved kontrollerede temperaturer, kvalitet er en værdi, som Maison Caudalie ikke går på kompromis med!
Spanien, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret af en certificeret mesterkarver og vakuumpakket for at bevare al sin aroma og smag. Ca. vægt: 100 g.
Spanien, Guijuelo
...Alta Gastronomía Ege-Feedet 75% Iberisk Skinke Sødme, intens smag, dragende aroma, frisk og langvarig, disse er alle nuancer og nuancer, som Alta Gastronomía Ege-Feedet Skinke tilbyder ganen. Dens fedtindtrængninger får hver eneste skive til at smelte i munden, hvilket gør, at dens minde varer ved og bringer os minder om de mere end fyrre måneder, den har gennemgået i naturlig kælder modning...
... velsignede område i den lave parmigiana ved Po-floden, der gør culatello til et unikt mesterværk. Kolde og tågede vintre, forårsbriser, brændende og fugtige somre, og skiven vil være dyb rød, have en duftende aroma af violer, af vådt græs, en rig smag, fast sødme, ren. Endelig er det i vores modningskældre på Podere Bottone i Busseto, at efter minimum 12 måneder, men afhængig af kælder og sæsonforhold også 16-18 måneder, vil de være perfekte.
Østrig, Klagenfurt Am Wörthersee
... produktion. For aromatiske og smagsmæssigt modne delikatesser. Klima-Modningsskab Producerer du håndlavede kød- eller pølsevarer? Salami, bacon, skinke eller lignende delikatesser, der skal modne længere for at udvikle deres fulde smag? Så er modningsskabet fra KKT Lackner lige det, du har brug for. Et modningsskab sikrer den ønskede og indstillede fugtighed og temperatur gennem hele modningsprocessen. Dine produkter kan udvikle smag og aroma jævnt og er beskyttet mod temperatursvingninger og...
Storbritannien, Slough
... overfladen og stik hver del med en hel nellike. Det bruges i medicin som carminativ, aromatisk og stimulerende.","Ceylon Clove":"Ceylon Kryddernellike - Tørrede, uåbnede blomsterknopper af Syzygium aromaticum. Sri Lankanske nelliker er meget aromatiske og har et højere olieindhold. Smag og aroma er unikke træk.","Spicy Flavor":"Krydret Smag - Smagsprofilen er skarp og astringerende, med et let sødt...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...ingredienser : - 97 % Økologisk Hvidvinseddike* - 3 % Naturlig Aroma - * Fremstillet af Druer fra Økologisk Landbrug - Forberedt i egetræsfade - Uden pasteurisering Brugsanvisninger : Med en salat af endiver med valnødder, roquefort eller en salat af mâche. Denne eddike vil forskønne dine julesalater med endiver, skinke, emmental og friske valnødder. Dette produkt er uden allergener og konserveringsmidler. Dette produkt er også tilgængeligt i cuber på 3-5-10 liter, i tønder på 220 liter og i containere på 1000 liter efter anmodning. Også i 25 cl.
Spanien, Cordoba
... produceres i Spanien, gennem internettet i hele Europa. Ekspert charcuterister rådgiver Gourmet Ibérico i udvælgelsen af de produktioner, der, ved at overholde de strengeste sundhedskontrolstandarder, har de bedste egenskaber i smag, aroma, tekstur, udseende og duft. Fra det øjeblik en kunde ankommer til vores portal, til de modtager skinken hjemme, stræber vi efter at gøre købsprocessen så nem, hurtig og bekvem som muligt.
Cortadores de jamón López Garabaya består af et team af professionelle skinkeskærere, og vores hovedkontor ligger i Guijuelo. Vi er vokset op med at spise skinke, nyde dens aroma, intensiteten af dens smag og nuancerne, der adskiller hver enkelt af disse stykker, som vi holder så meget af. Vi har gjort vores fornøjelse ved at skære en god skinke til vores profession. Vi skærer skinke til...
Spanien, Barcelona
Værdien af erfaring. 40 år dedikeret til kunsten at fremstille iberisk skinke. Siden begyndelsen har Anibal Branco søgt den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Når luksus ligger i detaljerne, komplementerer Branco-flager enhver ret for at tilføje værdi repræsenteret i form af farve og aroma. Når verden bevæger sig med høj hastighed, bringer Branco-flager romantikken fra et traditionelt...
Populære lande for dette søgeord