• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • server c

Resultater for

Server c - Import eksport

  1. SER.VER & C. S.N.C.

    Italien

  2. MPL AG

    Schweiz

    Verified by europages badge

    MPL AG, grundlagt i 1985, ligger i Schweiz. Lige fra starten har MPL AG været kendt for robust design, lang tilgængelighed, lavt strømforbrug og køling uden blæsere. Produkterne fra MPL anvendes, hvor der stilles meget høje krav til driftssikkerhed. De udvikles til ekstreme temperaturområder (-40°C til +85°C) og opfylder dermed kravene i strenge miljøer. MPL udvikler og producerer højt integrerede industrielle computere, servere, netværk og panelløsninger. Alle MPL-produkter er konstrueret, så de opfylder eller endda overgår de mest gængse standarder. Dette omfatter maritim certificering (IEC 60945), jernbanecertificering (EN 50155), militærnorm (MIL-810), EMI/EMV osv.

  3. BROHOLM APS

    Danmark

    Magma-pizzaovn.dk er et ny dansk-designet produktserie indenfor pizzaovne og pizzaudstyr. Pizzaovnen placeres på grillen og bliver hurtigt opvarmet til over 400 grader hvorefter du kan færdigbage din pizza på 2-3 min. Den er nem at bruge og markant billigere end andre pizzaovne på markedet. Pizzaovnen og tilhørende produkter sælges pt. per webshop og promoveres intensivt på google, facebook, instagram og ved affiliate netværk. Foruden pizzaovnen har vi følgende produkter: Magma Pizzasten Magma Cover Magma Pizza Peel - Bambus Magma Pizza Peel - Aluminium Magma Turning Peel Magma Pizzahjul Magma Cutter Magma Dejskraber 6 gode grunde til at du vil elske din Magma pizzaovn KLAR TIL BRUG PÅ 10 MIN. Din grill opvarmer hurtigt pizzaovnen til over 300° C - klar til brug på 10-15 min. OPSKRIFTER & TIPS MEDFØLGER Vi har samlet vores bedste opskrifter til inspiration, som følger med pizzaovnen ALLE ELSKER PIZZA Servér hjemmelavet pizza til familie og venner - God mad og kvalitetstid HØJERE TEMPERATURER Opnår temperaturer over 450° afhængigt af din grill, og holder på varmen NEM AT BETJENE Pizzaovnen kan håndteres af alle og kan nemt pakkes væk efter brug INDBYGGET TERMOMETER Det indbyggede termometer gør det nemt at styre bagningen og opnå perfekt resultat

  4. RESTAURANT HOS

    Danmark

    Velkommen til Restaurant HOS Vi hedder Michelle og Jakob, og har sammen skabt vores unikke Restaurant HOS, en sammen trækning af vores navne; Hemme & Spolum. Hos os laver vi fantastiske rugbrødsmadder, også kendt som smørrebrød, til frokost ligesom vi er vært med skønne frokostretter. Fredag og lørdag slår vi også dørene op til en 4-retters menu, hvor du finder vores fortolkning af årstidens råvarer - har du lyst kan du også vælge blandt vores skønne tilvalgsretter. Ved os møder du en uformel og hyggelig stemning - vi ønsker ganske enkelt at servere dagens bedste måltid for dig. Vi er Restaurant HOS, og vi er din nye frokost- og aftenrestaurant i Odense. Din restaurant i Odense C Vores restaurant ligger i hjertet af Odense, og er en helt unik mulighed for dig, der ønsker at nyde den mest velsmagende mad af lokale råvarer. Vi tilstræber at levere Odenses bedste restaurantoplevelse, både til frokost og aften. Vi har smørrebrød til frokost for enhver smag, som du kan få en hjemmelavet snaps til, hvis du har lyst. Et anmelderrost spisested Restaurant HOS har på kort tid haft en række madanmeldere på besøg, og her kan du se et udvalg af anmeldelser.

  5. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

    Italien

    Historien om Lambrusco har altid fascineret digtere og forfattere af den klassiske æra (Virgil, Cato), som i deres værker taler om "amerikansk vin" (Labrusca Vitis), en vild druesort, der producerer frugt med bitter smag. Lambrusco, en mousserende rødvin med en klar rubinrød farve, der serveres ved en temperatur på 12-14° C for at få fuld glæde af dens duft og smag, stammer fra Modena og er blevet spredt på nationale og internationale markeder.