Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...Ekstra kogt skinke Ekstra Canarisk kogt skinke, uden ben Ekstra Praga kogt skinke, røget Ekstra "Lata Max Zander" kogt skinke Ekstra kogt skinke, med skind Ekstra kogt skinke med Canarisk ben Ekstra kogt skinke, naturlig form Ekstra kogt skinke, flamberet...
Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium producent og eksportør af højkvalitets portugisiske produkter, der specialiserer sig i rå olivenolie og traditionel charcuterie. Beliggende i Portugal er Monte Safira dedikeret til at producere autentiske produkter ved hjælp af tidstestede metoder, der henvender sig til forbrugere, som søger smagene fra deres hjemland. Virksomhedens produktudvalg inkluderer ekstra jomfru...
Spanien, Malaga
...Den mest traditionelle spanske ingrediens blandet med en cremet Bechamel-sauce og dækket med brødkrummer. For skattejægere, en ægte snack for madelskere. Vi er meget glade for at præsentere de perfekte kroketter, cremede indeni, sprøde udenpå med den mest delikate brødkrummebelægning til enhver smag. Kød Svinekød med Palo Cortado vin Blandet kødgryde Kylling med Montilla vin Blodpølse Bacon og dadler Fisk Torsk Tun Røget laks Reje Scampi Parmentier blæksprutte Vegetarisk Spinat med valnødder og cashewnødder Ratatouille 48/50 enheder/ Kilo KATEGORI: Kroketter...
Tyskland, Dissen
...% injektionsvolumen) er den kun tilgængelig i pulverform, inklusive stabilisering af saltlage. Ud over den alsidige basis krydderiblanding, er TenderFox® også tilgængelig i aroma varianterne Ristet, Røget og Kureret samt Kogt skinke og i smagene fjerkræ, svinekød og oksekød. I kombination med TopFox® tør krydderi kan TenderFox® bruges på mange andre måder, f.eks. i smagene lam, urter, chili eller røg. TenderFox® giver dig optimal værdiskabelse kombineret med en fremragende smag – en unik løsning. Fordele i et overblik: Fleksibel værdiskabelse Nem at bruge...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... eller supermarkeder og hypermarkeder, og denne skæremaskine til skinke vil tilbyde flere skærestørrelser. Med sit remsystem og sin slibesten vil denne skæremaskine til skinke gøre dit arbejde lettere og spare tid. Med denne professionelle skæremaskine til skinke med en diameter på 195 mm kan du skære rå skinke, kogt skinke, røget bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skærelængde: 190 mm Højde på skæring: 130 mm Skærebredde: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x P370 x H340 mm Vægt: 11,10 kg...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlavet fremstilling af specialiteter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, helbredt skinke, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røget lacón, bacon, røget pancetta, braiseret lacón (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: koteletter, mørbrad, ribben, pancetta, lacón, frisk skinke, frisk knogle, og selvfølgelig de salte og friske produkter som: øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Frankrig, Carquefou
...I respekt for charcuteritraditionen består vores sortiment af terrine-pâtéer, pâtéer i dej, stege, pølser, kogt skinke, grillskinke og gammeldags røgetskinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprødstegt svinekød osv.
Italien, Martina Franca
Pioggia Store er en italiensk virksomhed, der er førende inden for produktion og distribution af typiske fødevarer fra Puglia, med fokus på eksport til internationale og engrosmarkeder. Takket være en omhyggelig udvælgelse af råvarer, der udelukkende stammer fra lokale landbrug og opdræt, garanterer vi autentiske produkter af høj kvalitet. Vores sortiment inkluderer friske oste som mozzarella di b...
Spanien, Fresno De La Vega (león)
SECRETOS DE SABOR er en virksomhed, der handler med håndlavede produkter fremstillet af familier, som har videregivet deres håndværk fra generation til generation. Produkterne er fremstillet i landsbyer, som aldrig ville blive kendt, hvis det ikke var for SECRETOS DE SABOR. Det er produkter lavet med naturlige ingredienser, som vi ønsker at dele, så de aldrig stopper med at blive lavet.
Spanien, Cuarte De Huerva
... iberiske svin, der får lov til at græsse frit i en periode på mindst fire måneder, typisk fra oktober til februar) lever af agern (las bellotas på spansk). Det rene lomo iberico fra "Cinco Jotas" kendetegnes ved en let krydret og røget eftersmag. Nettovægt: 450 g / 900 g Præsentation: lomo pakket vakuum, indeni en original cylinder i pap.
Østrig, Guntramsdorf
... for høj præcision ved skæring Fyldeklarerede rør og "all-in-one-proces" for høj produktsikkerhed Venlig mod miljøet og også mod pengepungen Ingen besværlig rengøring af rygkammeret Ingen kostbar neutralisering af rengøringsvandet Kaliberspektrum: Fra 49 til 165 mm Røgoverførsel: B2 Mellem røgfarve -> Pølse og fjerkræskinke H5 Mørk røgfarve -> Kogt skinke H6 Meget mørk røgfarve -> Kogt skinke Kaliberspektrum: 49 til 165 mm...
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...Sølvmedalje International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2017 DRUESORT: Chenin. TERROIR: Ler-sandede. VINIFIKATION OG MODNING: Delikat presning af solgyldne druer. Modning på egetræsfade med fine bærster for at udtrække en kompleks struktur. APPELLATION: AOP Anjou Blanc. SMAGSNOTER: Lys, strålende gylden farve. Aromaer af gule frugter, blomsteragtige og krydrede noter (vanilje). Omfangsrig mund med fedme og volumen. MAD/VIN-KOMBINATION: Fisk i sauce, kammuslinger, røget skinke, oste. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Landeleau
... er den perfekt til personer, der er opmærksomme på deres vægt og/eller sundhed. Denne pandekage er godt tilberedt med henblik på opbevaring. Den kan spises kold som sandwich, eller til morgenmad og eftermiddagssnack (smurt med smør eller med chokolade, marmelade...), og fyldt til frokost og middag. Måltidsidé: Til måltidet kan du fylde den med alt, hvad man kan forestille sig: - smør, gruyère, skinke, æg, - smør, røget laks, citronsaft - ost, salat - pølse - røget bacon - med små grøntsager...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er en virksomhed med 30 års erfaring på markedet for kødforarbejdning. Den producerer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Charcuteriprodukter som skinke, pålæg, bacon og røget skinke; Implementering af Fødevaresikkerhedssystemet siden 1998. Virksomheden er certificeret ISO 9001:2008. SME Leader.
Belgien, Alken
... udvalg af kødvarer, der nydes af stadig flere gourmeter - selv i udlandet. Også til skræddersyede løsninger, efter vores kunders behov, har vi et lyttende øre og en passende løsning. Schepers NV tilbyder komplette sortimenter af røget kød, bacon, kyllingekød og kogt skinke.
Portugal, Leiria
... unik smag. Med tilføjelsen af charcuteriprodukter til sit portefølje har vi skabt et nyt mærke - MANDUCA ®, hvor vi har forskellige produkter som: Rispølse; Farinheira; Negrito; Salpicão; Røget mave; Skinke; Friske pølser og Merguês; Spyd; Roti; Hjemmelavet chorizo. Altid tro mod de håndværksmæssige produktionsprocesser og de strenge kriterier for udvælgelse af råvarer, har vi som MISSION: At...
Italien, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produceret prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. Derudover handler de med Prosciutto crudo di San Daniele, speck, røget skinke, culatta og culatello med svær. Der vælges nationale kødtyper af højeste kvalitet, som bearbejdes med stor erfaring af mestre i skinkefremstilling og modnes i de luftige omgivelser med det ideelle klima i...
Vores virksomhed blev etableret i 1996. Vi producerer røgede pølser, røget kød og skinke. Vore produkter er lavet af rent svinekød og oksekød. Vi eksporterer vores produkter til Tjekkiet og Ungarn. Vi søger distributører til Europa og Asien. Vi sender gratis prøver, venligst kontakt mig.
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets er en virksomhed med to hovedaktiviteter: - produktion af fine kødprodukter såsom salamityper, kogte pølser og paté. - slagterforretning specialiseret i friske kødprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bønderringpølse, salami uden hvidløg, salami med hvidløg, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kogepølser Hespenpølse, kalvspølse, champignonpølse, lunchpølse… * Patéer Smørpaté, bøndepaté, sæsonpaté… * Saltede varer Saltet bacon, røget bacon, skinke, filet d’anvers…...
Frankrig, Villefranche De Rouergue
Siden sin oprettelse i 1962 har virksomheden SACOR specialiseret sig i tørret kød fra Sydvestfrankrig. SACOR tilbyder fødevarer baseret på traditionelle og regionale opskrifter. Virksomheden tilbyder således tørret pølse, tørret salami, charcuteri-plader, chorizo, tørret skinke, coppa, pancetta, salami, røget bryst osv. Virksomheden forpligter sig til gennemsigtighed og smagens excellence.
Belgien, Neufchâteau
På denne typisk ardennergård vil du blive budt velkommen, alene, som par, med familie eller i gruppe i en gammel ramme, og du kan smage på dens produkter gennem forskellige regionale og originale opskrifter. Gården Sanglochons giver dig mulighed for at genopdage smagene fra tidligere tider gennem sine traditionelle charcuterier (røget skinke, Sanglochons-pølser,…). Du kan besøge det levende...
Belgien, Destelbergen
Alt om tørret Ganda Skinke Naturligt tørret Ganda Skinke fremstilles efter gamle flamske traditioner og håndværk. Den fås som hele skinker (til selv at skære), men vi tilbyder også et omfattende udvalg af forpakkede produkter såsom røget skinke, Angus oksekød og Mangalica skinke.
Belgien, Machelen (Bt.)
... cateringemballage. Pakker under dit private label eller vores Guina mærke. Lønemballage (kontraktpakning) er også muligt. Et overblik over alle produktfamilier i vores sortiment: salami (salami, salami light, chorizo), baconprodukter, kogte varer (skinke, affedtet skinke, kødbrød, Pariserpølse, Mesterlig Skinke), røgvarer (Filet de York, Filet d'Anvers, røgetskinke 'Cobourg', røget bacon), cateringprodukter (morgenbacon, røget bacon, kogt skinke), økologiske produkter (Øko morgenbacon, Øko salami, Øko kogt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
...veltilrettelagt menukort tilbyder nogle remedier til "små sultne": salater, røget laks, Ardenner-skinke, bøf eller roastbeef med pomfritter og salat, spaghetti, is og forskellige desserter. Restauranten byder gæsterne velkommen, men er også velegnet til fejring af familiefester, såsom kommunioner eller fødselsdage, virksomhedseminarer osv. Vi vil med glæde fremlægge et forslag, der er i overensstemmelse med dine ønsker og dit budget.
Belgien, Champlon-Tenneville
De lækre pølser og røget skinke fra hjertet af Ardennerne. Folkene hos Marcassou producerer deres produkter med respekt for tidens gang, fordi tålmodighed er den essentielle ingrediens i kvaliteten af vores lækre charcuteri. Pølserne og de røgede skinker fra Ardennerne findes både i stykker og i skiver.
Polen, Trzebnica
Firma Tarczyński er en af de mest kendte producenter af pølser i Polen. Alle produkter fremstilles med enestående omhu i en af de mest moderne fabrikker i Europa. Mange forbrugere har allerede værdsat den traditionelle smag af kabanosser, skinke, røget kød og andre kødprodukter. Virksomheden har på sin konto mange priser, anerkendelser og certifikater, som er en garanti for den højeste kvalitet af produkter.
Italien, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er en virksomhed, der distribuerer italienske fødevarer og drikkevarer. Inden for fødevaresektoren arbejder vi med markedsføring af produkter som: Oste: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola sød og stærk, røget scamorza, Caciocavallo Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, national skinke, mec skinke og skinke i blokform Generelt kød...
Spanien, Valencia
...Svinekotelet, porre, ost og gammel sennep. Mere til frokostClub Sandwich. Chorizo criollo, bagte kartofler og criolla sauce. Fuldkornsbrød med 6 korn, hjemmelavet røget ørred, spirer og confiterede tomater. Okseflank, bagte kartofler og chimi sauce. Croque Madame. Dagens menuHver dag forbereder vi nye retter fra verdens køkken, så I kan nyde dagens menu fra mandag til fredag. Vi tilbyder altid 3 valgmuligheder af forretter, hovedretter og dessert. Vi starter vores madservice fra kl. 13:30, da alt tilberedes med friske produkter og laves samme dag.
Frankrig, Vibraye
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegen skinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play