Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... eller supermarkeder og hypermarkeder, og denne skæremaskine til skinke vil tilbyde flere skærestørrelser. Med sit remsystem og sin slibesten vil denne skæremaskine til skinke gøre dit arbejde lettere og spare tid. Med denne professionelle skæremaskine til skinke med en diameter på 195 mm kan du skære rå skinke, kogt skinke, røget bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skærelængde: 190 mm Højde på skæring: 130 mm Skærebredde: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x P370 x H340 mm Vægt: 11,10 kg...
Frankrig, Carquefou
...I respekt for charcuteritraditionen består vores sortiment af terrine-pâtéer, pâtéer i dej, stege, pølser, kogt skinke, grillskinke og gammeldags røgetskinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprødstegt svinekød osv.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...Sølvmedalje International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2017 DRUESORT: Chenin. TERROIR: Ler-sandede. VINIFIKATION OG MODNING: Delikat presning af solgyldne druer. Modning på egetræsfade med fine bærster for at udtrække en kompleks struktur. APPELLATION: AOP Anjou Blanc. SMAGSNOTER: Lys, strålende gylden farve. Aromaer af gule frugter, blomsteragtige og krydrede noter (vanilje). Omfangsrig mund med fedme og volumen. MAD/VIN-KOMBINATION: Fisk i sauce, kammuslinger, røget skinke, oste. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Landeleau
... er den perfekt til personer, der er opmærksomme på deres vægt og/eller sundhed. Denne pandekage er godt tilberedt med henblik på opbevaring. Den kan spises kold som sandwich, eller til morgenmad og eftermiddagssnack (smurt med smør eller med chokolade, marmelade...), og fyldt til frokost og middag. Måltidsidé: Til måltidet kan du fylde den med alt, hvad man kan forestille sig: - smør, gruyère, skinke, æg, - smør, røget laks, citronsaft - ost, salat - pølse - røget bacon - med små grøntsager...
Frankrig, Villefranche De Rouergue
Siden sin oprettelse i 1962 har virksomheden SACOR specialiseret sig i tørret kød fra Sydvestfrankrig. SACOR tilbyder fødevarer baseret på traditionelle og regionale opskrifter. Virksomheden tilbyder således tørret pølse, tørret salami, charcuteri-plader, chorizo, tørret skinke, coppa, pancetta, salami, røget bryst osv. Virksomheden forpligter sig til gennemsigtighed og smagens excellence.
Frankrig, Vibraye
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegen skinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play