Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...Ekstra kogt skinke Ekstra Canarisk kogt skinke, uden ben Ekstra Praga kogt skinke, røget Ekstra "Lata Max Zander" kogt skinke Ekstra kogt skinke, med skind Ekstra kogt skinke med Canarisk ben Ekstra kogt skinke, naturlig form Ekstra kogt skinke, flamberet...
Spanien, Malaga
...Den mest traditionelle spanske ingrediens blandet med en cremet Bechamel-sauce og dækket med brødkrummer. For skattejægere, en ægte snack for madelskere. Vi er meget glade for at præsentere de perfekte kroketter, cremede indeni, sprøde udenpå med den mest delikate brødkrummebelægning til enhver smag. Kød Svinekød med Palo Cortado vin Blandet kødgryde Kylling med Montilla vin Blodpølse Bacon og dadler Fisk Torsk Tun Røget laks Reje Scampi Parmentier blæksprutte Vegetarisk Spinat med valnødder og cashewnødder Ratatouille 48/50 enheder/ Kilo KATEGORI: Kroketter...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlavet fremstilling af specialiteter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, helbredt skinke, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røget lacón, bacon, røget pancetta, braiseret lacón (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: koteletter, mørbrad, ribben, pancetta, lacón, frisk skinke, frisk knogle, og selvfølgelig de salte og friske produkter som: øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Spanien, Fresno De La Vega (león)
SECRETOS DE SABOR er en virksomhed, der handler med håndlavede produkter fremstillet af familier, som har videregivet deres håndværk fra generation til generation. Produkterne er fremstillet i landsbyer, som aldrig ville blive kendt, hvis det ikke var for SECRETOS DE SABOR. Det er produkter lavet med naturlige ingredienser, som vi ønsker at dele, så de aldrig stopper med at blive lavet.
Spanien, Cuarte De Huerva
... iberiske svin, der får lov til at græsse frit i en periode på mindst fire måneder, typisk fra oktober til februar) lever af agern (las bellotas på spansk). Det rene lomo iberico fra "Cinco Jotas" kendetegnes ved en let krydret og røget eftersmag. Nettovægt: 450 g / 900 g Præsentation: lomo pakket vakuum, indeni en original cylinder i pap.
Spanien, Valencia
...Svinekotelet, porre, ost og gammel sennep. Mere til frokostClub Sandwich. Chorizo criollo, bagte kartofler og criolla sauce. Fuldkornsbrød med 6 korn, hjemmelavet røget ørred, spirer og confiterede tomater. Okseflank, bagte kartofler og chimi sauce. Croque Madame. Dagens menuHver dag forbereder vi nye retter fra verdens køkken, så I kan nyde dagens menu fra mandag til fredag. Vi tilbyder altid 3 valgmuligheder af forretter, hovedretter og dessert. Vi starter vores madservice fra kl. 13:30, da alt tilberedes med friske produkter og laves samme dag.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play